Oman listan käyttäminen

Voit luoda katselulistan lisäämällä sarjoja ja elokuvia Omalle listalle. Tietyissä vanhemmissa laitteissa Omaa listaa voidaan kutsua nimellä Instant Queue.

Näin lisäät Omalle listalle

• Netflix-sivustolla: Vie osoitin nimikkeen päälle ja valitse pluskuvake.

• Mobiililaitteella: Valitse nimike, sitten Jaksot ja tiedot ja sitten pluskuvake.

• Televisiolla: Valitse nimike ja valitse sen jälkeen Lisää Omalle listalle.

Huomautus:
Jos käytössäsi on Instant Queue, käytä Netflix-sivustoa.

Näin poistat nimikkeen Omalta listalta

• Netflix-sivustolla: Mene Omalle listalle, valitse nimike ja valitse sen jälkeen valintamerkki.

• Mobiililaite: Napauta profiilia tai Lisää-kuvaketta , mene Omalle listalle, valitse nimike ja sen jälkeen valintamerkki.

• Televisiolla: Valitse nimike ja valitse sen jälkeen Poista Omalta listalta.

Huomautus:
Jos käytössäsi on Instant Queue, käytä Netflix-sivustoa.

Näin löydät listan

• Netflix-sivustolla: Klikkaa Omaa listaa sivun yläreunassa.

• Mobiililaite: Napauta profiilia tai Lisää-kuvaketta ja valitse sitten Oma lista.

• Televisio: Paina vasemmalle avataksesi sovellusvalikon ja valitse sitten Oma lista.

• Etusivulla: Vieritä alaspäin Oman listan riville.

Tietoa Omasta listasta

• Oma lista järjestää automaattisesti kaikki osuvimmat nimikkeet listan kärkeen. Joitakin huomioitavia seikkoja:

• Jos hiljattain lisäsit nimikkeen Omalle listalle.

• Jos sarjasta, joka on Omalla listallasi, julkaistaan uusi kausi.

• Jos nimike vanhenee pian eikä ole enää katsottavissa.

Huomautus:
    Manuaalinen tilaaminen ei ole mahdollista.
  • Profiiliin voi lisätä enintään 2 000 sarjaa ja elokuvaa.

• Nimikkeet säilyvät Omalla listalla, kunnes poistat ne tai jos:

• Nimike ei ole enää saatavilla Netflixissä.

• Matkustat alueelle, jossa nimike ei ole saatavilla. Kun palaat takaisin tai jos nimike tulee saataville nykyisellä alueellasi, se näkyy jälleen Omalla listalla.