Oman listan käyttäminen

Voit luoda katselulistan lisäämällä sarjoja ja elokuvia Omalle listalle. Voit lisätä Omalle listalle myös pelejä yhteensopivalla mobiililaitteella.

Näin lisäät Omalle listalle
Näin poistat nimikkeen Omalta listalta
Näin voit katsella Omaa listaa
Tietoa Omasta listasta

Televisio tai suoratoistolaite

1. Valitse sarja tai elokuva.

2. Siirry alas kohtaan Lisää Omalle listalle ja valitse se.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

Napauta sarjaa, elokuvaa tai peliä, ja napauta sitten Oma lista -kuvaketta .

Verkkoselain

Liikuta kursori sarjan tai elokuvan päälle ja klikkaa Lisää Omalle listalle -kuvaketta .

Televisio tai suoratoistolaite

1. Avaa valikko siirtymällä Netflixin aloitusnäytöllä vasemmalle.

2. Valitse Oma lista ja valitse sitten sarja tai elokuva.

3. Siirry alas kohtaan Poista Omalta listalta ja valitse se.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix oman netflixin kuvake.

3. Napauta Oma lista ja napauta sitten Sarjat ja elokuvat tai Pelit.

4. Napauta oikeasta yläkulmasta Muokkaa ja napauta sitten minkä tahansa nimikkeen vierestä Poista .

Verkkoselain

1. Klikkaa näytön yläosasta Oma lista.

2. Liikuta kursori sarjan tai elokuvan päälle ja klikkaa Poista Omalta listalta -kuvaketta .

Televisio tai suoratoistolaite

1. Avaa valikko siirtymällä Netflixin aloitusnäytöllä vasemmalle.

2. Siirry alas kohtaan Oma lista ja valitse se.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix oman netflixin kuvake.

3. Napauta Oma lista ja napauta sitten Sarjat ja elokuvat tai Pelit.

Verkkoselain

Klikkaa näytön yläosasta Oma lista.

Netflix-profiilin Omalle listalle voi lisätä enintään 2 000 sarjaa ja elokuvaa.

Oman listan nimikkeet on järjestetty niin, että sinulle osuvimmat nimikkeet tulevat listan kärkeen. Nimikkeitä pidetään osuvina sinulle, jos:

• Olet hiljattain lisännyt nimikkeen Omalle listalle.

• Uusi kausi julkaistaan sarjasta, joka on Omalla listallasi.

• Omalla listalla oleva nimike on pian poistumassa Netflixistä.

Omalla listalla olevia nimikkeitä ei näytetä, jos:

• Nimike poistuu Netflixistä, eikä se ole enää katsottavissa.

• Poistat nimikkeen.

• Matkustat alueelle, jossa nimike ei ole saatavilla Netflixissä.

Huomautus:
    Nimike näytetään Omalla listalla, kun palaat tai jos nimike tulee saataville nykyisellä alueellasi.

Android-puhelimella tai -tabletilla, iPhonella tai iPadilla voit:

• Suodattaa nimikkeitä sarjan tai elokuvan nimen perusteella tai sen perusteella, onko nimike katsomatta tai jo aloitettu.

• Voit muuttaa Oman listan nimikkeiden järjestystä suositeltujen (tai osuvimpien), listalle lisäyspäivän, aakkosjärjestyksen tai julkaisupäivän perusteella.

Huomautus:
    Pelien järjestystä Omalla listalla ei voi muuttaa.