Nimikkeiden poistaminen Jatka katselua -riviltä

Voit poistaa sarjoja tai elokuvia Jatka katselua riviltä, kun katselet jollakin seuraavista laitteista:

• Tietokone

• Televisio

• Android-laite, jossa on Netflix-sovelluksen uusin versio

• iPhone, iPad tai iPod touch

Tietokone

1. Aseta hiiren osoitin Jatka katselua -rivillä olevan nimikkeen päälle.

2. Valitse Poista riviltä.

Televisio

1. Mene Jatka katselua -rivillä olevan sarjan tai elokuvan tietosivulle.

2. Valitse valikosta Poista kesken jääneistä.

Mobiililaite

1. Napauta Valikkoa nimikkeestä, joka on Jatka katselua -rivillä.

2. Valitse Poista riviltä.

Huomautus:
Nimikkeiden poistaminen Jatka katselua -riviltä on mahdollista vain Netflix-sovelluksen uusimmassa versiossa. Jos käytät vanhempaa sovellusversiota, voit poistaa nimikkeitä katseluhistoriastasi, jolloin ne poistuvat myös Jatka katselua -riviltä.