Netflixin käyttäminen Apple Vision Prolla

Netflix on käytettävissä Apple Vision Pron Safari-selainsovelluksella.

Netflixin käyttäminen
Netflix-ominaisuudet
Kirjaudu ulos Netflixistä

Näin kirjaudut sisään Netflix-tilille Apple Vision Prolla:

1. Siirry Safari-sovelluskuvakkeen kohtaan ja napauta sormiasi yhteen valitaksesi sen.

2. Katso hakukentän mikrofonipainiketta ja sano ”Netflix”.

3. Siirry Kirjaudu sisään -kohtaan ja napauta sormiasi yhteen valitaksesi sen. Seuraa sitten ohjeita kirjautuaksesi sisään.

Huomautus:
Katsoaksesi Netflixiä Apple Vision Prolla Safari-selaimen kautta siinä on oltava visionOS-käyttöjärjestelmän ja Safarin uusimmat versiot asennettuina.

Navigointi
Sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa, kuten komediat, draamat jne. sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Näiden ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoisen äänen, jotka ovat saatavilla useimmissa sarjoissa ja elokuvissa. Voit mukauttaa tekstitysten ja kuulovammaistekstitysten ulkoasua monissa laitteissa. Laitteet, jotka eivät tue mukauttamista, näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan.

Lataukset
Elokuvien ja sarjojen lataamista katsottavaksi ilman nettiyhteyttä ei tueta, kun katsot Apple Vision Prolla.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Siirry Safari-sovelluskuvakkeen kohtaan ja napauta sormiasi yhteen valitaksesi sen.

2. Katso hakukentän mikrofonipainiketta ja sano ”Netflix”.

3. Valitse profiilisi.

4. Siirry oikeasta yläkulmasta profiilikuvakkeeseesi, siirry sitten Kirjaudu ulos Netflixistä -kohtaan ja napauta sormiasi yhteen valitaksesi sen.