Netflix ilmoittaa: Netflix ei ole enää käytettävissä tällä laitteella.

Jos saat yhden näistä viesteistä:

Netflix ilmoittaa: Netflix ei ole enää käytettävissä tällä laitteella. Tuetut laitteet on lueteltu osoitteessa netflix.com/compatibledevices.
Netflix ei ole enää käytettävissä tällä laitteella [DATE] jälkeen. Tuetut laitteet on lueteltu osoitteessa netflix.com/compatibledevices.

Se tarkoittaa, että Netflix ei ole enää käytettävissä tai ei ole enää käytettävissä tällä laitteella. Voit yhä nauttia Netflixistä monilla televisioilla ja mediasoittimilla sekä puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla.

Tarkista Netflixin tuettujen laitteiden luettelo tuettujen laitteiden sivulta.