Netflixin käyttäminen Vestelin televisiolla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Vestelin televisiolla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla. Joissakin maissa Vestelin televisioiden tuotemerkkinä voi olla Finlux, JVC, Polaroid tai RCA.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää monilla Vestel-laitteilla. Tuetuilla laitteilla voi käyttää mm. seuraavia striimausominaisuuksia:

Tuetut alueet:
Netflixiä voi käyttää Vestelin televisioilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää Vestelin television Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Vestelin televisioilla ainoastaan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa.

1. Valitse Netflix.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
    • Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.
    • Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.
  3. Syötä Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi! Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Siirry ylös ja valitse Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvake.
  3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).
  5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä kohtaa Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvaketta:

1. Syötä Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:
    • Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.
  2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).
  3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Vestelin Ultra HD ‑televisioilla. Striimaamiseen Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset: