Netflixin käyttäminen Samsungin televisiolla tai Blu-ray-soittimella

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Samsungin televisiolla, Blu-ray-soittimella tai kotiteatterilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin käyttäminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflixiä voi käyttää monilla Samsungin laitteilla.

Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet:
Netflix on saatavana maailmanlaajuisesti, ja useimmat Netflix-laitteet toimivat maasta riippumatta. Tietyt vanhemmat laitteet saattavat kuitenkin toimia vain siinä maassa, josta ne on hankittu. Lisätietoja on tuettujen alueiden kartassa. Jos harkitset uuden laitteen ostoa, tarkista valmistajalta, tukeeko laite Netflixiä omalla alueellasi.

Vanhemmat laitteet saattavat kehottaa sinua käymään sivulla netflix.com/activate määrittelemässä laitteesi. Nämä laitteet tukevat Netflixiä ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei kategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus:
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Katso ohjeet, kuinka tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni (mukaan lukien 5.1-tilaääni) otetaan käyttöön monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan, ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Laitteet, jotka eivät tue mukauttamista, näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Kun haluat yhdistää Samsungin television, Blu-ray-soittimen tai kotiteatterijärjestelmän Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Jos näytöllä on Netflix-sovellus:

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy jäseneksi verkossa.

3. Jos näkyviin tulee aktivointikoodi, syötä se sivulla netflix.com/activate. Jos et näe aktivointikoodia, kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos näytöllä on vaihtoehto Internet @TV:

1. Valitse Internet @TV aloitusnäytöltä (Home) tai paina kaukosäätimen Internet @TV -painiketta.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy jäseneksi verkossa.

4. Näkyviin tulee koodi. Anna aktivointikoodi osoitteessa netflix.com/activate.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos näytöllä on vaihtoehto Internet:

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Internet, niin esiin avautuu Smart Hub -näyttö.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy jäseneksi verkossa.

4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

5. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos kaukosäätimessä on Netflix-painike:

1. Paina kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflixin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Jatka.

Jos kaukosäätimessä on Smart Hub -painike:

1. Paina Smart Hub -painiketta.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy jäseneksi verkossa.

4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

5. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä Asetuksia tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Samsung Ultra HD ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jossa on Netflix-sovellus ja jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella.

• Striimaussopimus, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa toistoasetukset.

Eräillä Samsungin televisioilla voi katsella Netflixiä HDR-kuvalla. Striimaukseen HDR-kuvalla tarvitset: