Netflixin käyttäminen Sharpin TV:llä tai Blu-ray-soittimella

Tässä artikkelissa on tietoa Sharpin TV:n, Blu-ray-soittimen ja kotiteatterijärjestelmän Netflix-ominaisuuksista, kuten palveluun rekisteröitymisestä ja tililtä ulos kirjautumisesta. Jos et tiedä, toimiiko Netflix laitteessasi, noudata kohdassa Netflixin käyttäminen annettuja ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflixiä voi käyttää monilla Sharpin laitteilla. Tuetuilla laitteilla voi käyttää mm. seuraavia suoratoisto-ominaisuuksia:

Tuetut alueet
Netflix on saatavana maailmanlaajuisesti. Useimmat Netflix-laitteet toimivat maasta riippumatta. Tietyt vanhemmat laitteet saattavat kuitenkin toimia vain siinä maassa, josta ne on hankittu. Jos harkitset uuden laitteen ostoa, tarkista valmistajalta, tukeeko laite Netflixiä omalla alueellasi.

Vanhemmat laitteet saattavat kehottaa sinua käymään sivullanetflix.com/activate määrittelemässä laiteesi. Nämä laitteet tukevat Netflixiä ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Navigointi
Useimmilla laitteilla sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeillä on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa, kuten komediat, draamat ja TV-sarjat, sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut. Vanhemmissa laitteissa ei kategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voi selata Omaa listaa, jonka voi luoda Netflixin verkkosivustolla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella.

Lapsilukko
Voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Näiden ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni), jotka ovat saatavilla monissa sarjoissa ja elokuvissa. Jos haluat tarkistaa, toimiiko 5.1-tilaääni laitteellasi, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäisohjelmaan ja katso, onko vaihtoehtona 5.1-tilaääni. Jos ei ole, ominaisuus ei toimi laitteellasi. Voit muokata tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkonäköä monilla laitteilla. Jos laite ei tue muokkaamista, tekstitykset ja kuulovammaistekstitykset näytetään oletusmuodossaan.

Kun haluat yhdistää Sharp TV:n, -Blu-ray-soittimen tai -kotiteatterijärjestelmän Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Jos näytöllä on Netflix-kuvake

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Jatka.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä.

Jos ruudulla ei näy Netflix-kuvaketta:

1. Paina Sharp-kaukosäätimen Dock- tai Apps-painiketta.

Huomautus:
    Jos et löydä Dock- tai Apps-painiketta, paina SmartCentral-painiketta ja valitse sitten Sovellukset (Apps).
  2. Valitse Netflix-kuvake.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

5. Valitse Jatka.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä.

Jos käytät Sharpin Roku TV:tä

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita jäsentiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

5. Valitse Käynnistä.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Jos käytät älytelevisiota

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Ohjeet.

• Jos Ohjeet-kohtaa ei näy, siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake .

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Jos et löydä Asetukset-kohtaa tai hammasrataskuvaketta:

1. Tee Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

Jos käytät Blu-ray-soitinta tai kotiteatterijärjestelmää

1. Paina kaukosäätimen Menu-painiketta.

2. Siirry kaukosäätimen osoittimilla Asetukset-kohtaan (Settings).

3. Valitse Järjestelmä (System).

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Netflix Deactivate).

5. Valitse Kyllä (Yes).

6. Valitse Ok.

Jos käytät Sharpin Roku TV:tä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Ohjeet.

• Jos Ohjeet-kohtaa ei näy, siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake .

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Jos et löydä Asetukset-kohtaa tai hammasrataskuvaketta:

1. Tee Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Sharp Ultra HD ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jossa on Netflix-sovellus ja jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.

Joillakin Sharpin televisioilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- ja HDR-kuvalla. Suoratoistoon Dolby Vision- tai HDR-kuvalla tarvitset

• Älytelevisio, joka tukee sekä Netflixiä että joko Dolby Visionia tai HDR10-tekniikkaa (Jos käytät HDR-kuvaa tukevaa Blu-ray-soitinta, sinun on liitettävä se HDR-kuvaa tukevaan älytelevisioon HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta. Tämä on yleensä HDMI 1 -portti.)

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai korkea.