Netflixin käyttäminen PlayStationilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä PlayStationilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää PlayStation 3:lla, PlayStation 4:llä ja PlayStation Vitalla.

PlayStation 3

PlayStation 3:n Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet:
Netflixiä voi käyttää Sony PlayStation 3:lla kaikilla alueilla, missä Netflix-palvelu on saatavilla.

Navigointi
Selaa elokuvajulisterivejä tai etsi elokuvia valitsemalla Haku.

Kuvatarkkuus
Striimaa TV-ohjelmia ja elokuvia jopa 1080p-tarkkuudella. HD-merkittyjä nimikkeitä voi suoratoistaa teräväpiirtona, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni
Ääni ja tekstitys -valinnalla voit ottaa käyttöön tekstityksen tai 5.1-tilaäänen, jos ne ovat saatavilla TV-sarjaan tai elokuvaan.

Toinen näyttö
Voit käyttää iPadin, iPhonen, iPod touchin tai Android-laitteen Netflix-sovellusta PlayStationin Netflix-sovelluksen toisena näyttönä.

PlayStation 4

PlayStation 4:n Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Sony PlayStation 4:llä kaikilla alueilla, missä Netflix-palvelu on saatavilla.

Navigointi
Selaa elokuvajulisterivejä tai etsi elokuvia valitsemalla Haku.

Kuvatarkkuus
Striimaa TV-sarjoja ja elokuvia jopa 1080p-tarkkuudella. HD-merkittyjä nimikkeitä voi suoratoistaa teräväpiirtona, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 5 Mb/s.

Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni
Ääni ja tekstitys -valinnalla voit ottaa käyttöön tekstityksen tai 5.1-tilaäänen, jos ne ovat saatavilla tv-sarjaan tai elokuvaan.

Toinen näyttö
Voit käyttää iPadin, iPhonen, iPod touchin tai Android-laitteen Netflix-sovellusta Playstationin Netflix-sovelluksen toisena näyttönä.

PlayStation 4 Pro

PlayStation 4 Pron Netflix-striimausominaisuuksia ovat esimerkiksi:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Sony PlayStation 4 Prolla kaikilla alueilla, missä Netflix-palvelu on saatavilla.

Navigointi
Selaa elokuvajulisterivejä tai etsi elokuvia valitsemalla Haku.

Kuvatarkkuus
Striimaa tv-sarjoja ja elokuvia jopa Ultra HD -tarkkuudella. Ultra HD -merkittyjä nimikkeitä voi suoratoistaa Ultra HD:nä, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni
Valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvakkeen voit ottaa käyttöön tekstityksen tai 5.1-tilaäänen, jos ne ovat saatavilla kyseiseen TV-sarjaan tai elokuvaan.

Toinen näyttö
Voit käyttää iPadin, iPhonen, iPod touchin tai Android-laitteen Netflix-sovellusta Playstationin Netflix-sovelluksen toisena näyttönä.

PlayStation Vita

PlayStation Vitan Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Sony PlayStation Vitalla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Navigointi
Selaa sinulle räätälöityjä lajityyppejä vierittämällä sivua ylös ja alas. Etsi tiettyä nimikettä valitsemalla Haku näytön yläosasta. Siirtyäksesi eteen- tai taaksepäin napauta mitä tahansa näytön kohtaa ja liu'uta sitten sormeasi edistymispalkkia pitkin, niin voit siirtyä nimikkeessä taakse- tai eteenpäin. Poistu elokuvasta painamalla Takaisin-painiketta.

Kuvatarkkuus
Striimaa tv-sarjoja ja elokuvia 480p-tarkkuudella.

Tekstitys ja ääni
Valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvakkeen voit ottaa käyttöön tekstityksen ja vaihtoehtoisen ääniraidan, jos ne ovat saatavilla kyseiseen TV-sarjaan tai elokuvaan.

Kun haluat yhdistää PlayStationin Netflix-tiliisi, varmista, että olet aloitusnäytöllä ja yhteydessä PlayStation Networkiin. Seuraa sitten alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

PlayStation 3

Lataa Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytöstä TV-/Videopalvelut (TV/Video Services) -kohtaan ja valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Valitse Kyllä (Yes), kun näyttöön tulee seuraava teksti: Et voi käyttää tätä ominaisuutta, ellet lataa ohjelmistoa. Haluatko ladata sen nyt? Netflix-sovelluksen lataus käynnistyy.

Jos Netflix-sovellusta ei näy TV- ja videopalveluissa (TV/Video Services), lataa se PlayStation-myymälästä seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Valitse PlayStation-myymälä (PlayStation Store).

2. Valitse Sovellukset (Apps).

3. Valitse Elokuvat/TV (Movies/TV).

4. Valitse Netflix.

5. Valitse Lataa (Download).

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry aloitusnäytöstä TV-/Videopalvelut (TV/Video Services) -kohtaan ja valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

Huomautus:
      Sinua saatetaan ensin pyytää kirjautumaan sisään PlayStation Network -tilillesi (PSN). Jos saat tämän pyynnön, sinun tulee kirjautua sisään PlayStation Network -tilillesi, ennen kuin voit jatkaa. Jos olet unohtanut sisäänkirjautumistietosi, osoitteessa PlayStation.com on ohjeet siitä, kuinka PSN-salasanan voi palauttaa.
      • PSN-kirjautumispyyntö kysyy ensin sähköpostiosoitettasi ja antaa mahdollisuuden kirjautua sisään automaattisesti (Auto Sign-In). Tämän valintaruudun merkitseminen yleensä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse kirjautua PlayStation Network -tilille joka kerta, kun käynnistät Netflixin.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

PlayStation 4

Lataa Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytöstä TV ja video (TV & Video) -osioon ja valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, paina ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta.

Huomautus:
      Sinun täytyy olla kirjautunut PSN-tiliisi päästäksesi TV ja video -osioon (TV & Video).
  2. Valitse Lataa (Download). Netflix-sovelluksen lataus käynnistyy.

Jos Netflix-sovellusta ei näy kohdassa TV & Video, lataa se PlayStation-myymälästä seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Valitse PlayStation-myymälä (PlayStation Store).

2. Valitse Sovellukset (Apps).

3. Valitse Elokuvat/TV (Movies/TV).

4. Valitse Netflix.

5. Valitse Lataa (Download).

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry aloitusnäytöstä TV ja video (TV & Video) -osioon ja valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, paina ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta.

Huomautus:
      Sinun täytyy olla kirjautunut PSN-tiliisi päästäksesi TV ja video -osioon (TV & Video).
  2. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

PlayStation 4 Pro

Lataa Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytöstä TV ja video (TV & Video) -osioon ja valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, paina ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta.

Huomautus:
      Sinun täytyy olla kirjautunut PSN-tiliisi päästäksesi TV ja video -osioon (TV & Video).
  2. Valitse Lataa (Download). Netflix-sovelluksen lataus käynnistyy.

Jos Netflix-sovellusta ei näy kohdassa TV & Video, lataa se PlayStation-myymälästä seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Valitse PlayStation-myymälä (PlayStation Store).

2. Valitse Sovellukset (Apps).

3. Valitse Elokuvat/TV (Movies/TV).

4. Valitse Netflix.

5. Valitse Lataa (Download).

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry aloitusnäytöstä TV ja video (TV & Video) -osioon ja valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, paina ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta.

Huomautus:
      Sinun täytyy olla kirjautunut PSN-tiliisi päästäksesi TV ja video -osioon (TV & Video).
  2. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

PlayStation Vita

Lataa Netflix-sovellus

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää PlayStation Vitalla ainoastaan Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

1. Siirry PS Vitan aloitusnäytöstä PS Storeen.

2. Etsi Netflix-sovellus valitsemalla Haku (Search) ja kirjoittamalla Netflix.

3. Valitse Netflix PS Vita -syöte.

4. Valitse Lataa (Download).

5. Paina PlayStation-painiketta ja vedä sivun oikea yläkulma vasempaan alakulmaan, jolloin PS Store sulkeutuu.

6. Netflix-sovellus asennetaan automaattisesti, kun sen lataus on valmis.

Jatka seuraavien ohjeiden mukaisesti, kun lataus on valmis.

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Valitse Oletko Netflixin jäsen? -näytössä Kyllä .

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

• Jos näet kehotteen kirjautua sisään PlayStation Network (PSN) -verkkoon, kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Japanilaisissa PlayStationeissa sinun pitää käyttää valinnan vahvistamispainikkeena O-painiketta X-painikkeen sijaan sekä valinnan peruutuspainikkeena X-painiketta O-painikkeen sijaan seuraavissa vianmääritysohjeissa.

PlayStation 3

1. Käynnistä Netflix-sovellus.

2. Paina ohjaimen O-painiketta.

3. Valitse rataskuvake.

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Valitse Kyllä (Yes).

Jos uloskirjautuminen ei onnistu edellä olevien ohjeiden mukaisesti, voit kokeilla näitä lisäohjeita:

1. Aloita PlayStation 3:n aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina X-näppäintä.

4. Painettuasi X-näppäintä paina heti sekä Käynnistä- (Start) että Valitse-näppäimiä (Select) ja pidä niitä painettuina, kunnes näet viestin Haluatko nollata Netflix-asetuksesi ja rekisteröityä uudelleen? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?)

5. Valitse Kyllä (Yes).

Kun sovellus on poistettu käytöstä, voit muodostaa yhteyden toisena käyttäjänä. Jos haluat poistaa Netflix-sovelluksen, voit poistaa sen PlayStation-laitteesta.

PlayStation 4

1. Käynnistä Netflix-sovellus.

2. Paina ohjaimen O-painiketta.

3. Valitse rataskuvake.

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Valitse Kyllä (Yes).

Jos uloskirjautuminen ei onnistu edellä olevien ohjeiden mukaisesti, voit kokeilla näitä lisäohjeita:

1. Aloita PlayStation 4:n aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina ohjaimen Opas-painiketta (Guide).

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Kun sovellus on poistettu käytöstä, voit muodostaa yhteyden toisena käyttäjänä. Jos haluat poistaa Netflix-sovelluksen, voit poistaa sen PlayStation-laitteesta.

PlayStation 4 Pro

1. Käynnistä Netflix-sovellus.

2. Paina ohjaimen O-painiketta.

3. Valitse rataskuvake.

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Valitse Kyllä (Yes).

Jos uloskirjautuminen ei onnistu edellä olevien ohjeiden mukaisesti, voit kokeilla näitä lisäohjeita:

1. Aloita PlayStation 4:n aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina ohjaimen Opas-painiketta (Guide).

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Kun sovellus on poistettu käytöstä, voit muodostaa yhteyden toisena käyttäjänä. Jos haluat poistaa Netflix-sovelluksen, voit poistaa sen PlayStation-laitteesta.

PlayStation Vita

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Käynnistä Netflix-sovellus.

2. Anna laitteen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös

3. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun sovellus on poistettu käytöstä, voit muodostaa yhteyden toisena käyttäjänä. Jos haluat poistaa Netflix-sovelluksen, voit poistaa sen PlayStation-laitteesta.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella PlayStation 4 Prolla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa ja liitetty PlayStation 4 Pro ‑laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 ‑portin).

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internetyhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

globe