Netflixin käyttäminen Amazon Fire TV:llä

Tässä artikkelissa on tietoa Amazon Fire TV:n Netflix-ominaisuuksista sekä siitä, kuinka Netflix-sovellus otetaan käyttöön, poistetaan tai siitä kirjaudutaan ulos.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Poista Netflix
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Äänikomennot

Joillakin alueilla voi käyttää Netflixiä käyttämällä Alexan äänikomentoja. Tähän toimintoon tarvitaan Amazon Voice Remote tai jokin muu Alexaa käyttävä laite (esim. Amazon Echo).

Resoluutio
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella.

Laitesarja

Kuvatarkkuus

Tekstitys ja ääni

Fire TV (1. sukupolvi)

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV (2. sukupolvi)

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV (3. sukupolvi)

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV Cube (1. sukupolvi)

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni, Dolby Atmos

Fire TV Cube (2. sukupolvi)

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni, Dolby Atmos

Fire TV Stick (1. sukupolvi)

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV Stick (2. sukupolvi)

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV Stick (3. sukupolvi)

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni, Dolby Atmos

Fire TV Stick Basic Edition

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV Stick Lite

1080p HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV Stick 4K

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV Stick 4K Max

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni, Dolby Atmos

Fire TV 4-Series -älytelevisio

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Fire TV Omni Series -älytelevisio

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Anker Nebular Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

TCL Alto 8+ Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Kun haluat yhdistää Amazon Fire TV -laitteen Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä.

1. Valitse aloitusnäytöstä Haku (Search).

2. Kirjoita Netflix ja valitse sitten Netflix.

3. Valitse Netflix.

4. Valitse Ilmainen (Free) tai Lataa (Download).

5. Kun lataus on valmis, valitse Avaa ja seuraa ruudulla olevia ohjeita.

Kun haluat katkaista Amazon Fire TV -laitteen ja Netflix-tilisi yhteyden, aloita aloitusnäytöltä.

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Sovellukset (Applications).

3. Valitse Hallinnoi kaikkia asennettuja sovelluksia (Manage all installed applications).

4. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

5. Valitse Poista tiedot (Clear Data).

Jos haluat poistaa Netflix-sovelluksen asennuksen Amazon Fire TV -laitteesta, aloita aloitusnäytöltä.

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Sovellukset (Applications).

3. Valitse Hallinnoi kaikkia asennettuja sovelluksia (Manage all installed applications).

4. Valitse Netflix.

5. Valitse Poista (Delete) tai Poista asennus (Uninstall).

Tietyillä Amazon Fire TV ‑laitteilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella (katso laitteet yltä kohdasta "Netflix-ominaisuudet").

Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Laitevaatimukset:

• Amazon Fire -älytelevisio: 4K UHD:tä tukeva malli.

• Amazon Fire TV Stickit: Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella ja joka on liitetty Fire TV -laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai korkea.

Jos et voi katsella sisältöä Ultra HD -tarkkuudella Fire TV -laitteellasi, varmista, että laitteellasi on oikeat näyttöasetukset noudattamalla näitä ohjeita:

1. Aloita Amazonin aloitusnäytöstä ja siirry kohtaan Asetukset (Settings) > Näyttö ja äänet (Display & Sounds) > Näyttö (Display).

2. Avaa kohta Kuvatarkkuus (Video Resolution).

3. Valitse Automaattinen (enintään 4K Ultra HD) (Auto (up to 4K Ultra HD)).

Huomautus:
    Jos näet vaihtoehdon Automaattinen (Auto), mutta et vaihtoehtoa Automaattinen (enintään 4K Ultra HD) (Auto (up to 4K Ultra HD)), tarkista, täyttääkö Amazon Fire TV:si yllä olevat Ultra HD -vaatimukset.