Netflixin käyttäminen Amazon Fire TV:llä tai Fire TV Stickillä

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Amazon Fire TV:llä ja Fire TV Stickillä! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Tuetut alueet:

Netflixiä voi käyttää Amazon Fire TV:llä ja Fire TV Stickillä kaikilla alueilla, missä Netflix-palvelu on saatavilla.

Navigointi:

Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, jonka voi luoda Netflixin verkkosivulla.

Amazon Fire TV:n ja Fire TV Stickin puhehakua (Voice Search) ei tueta tällä hetkellä Netflix-sovelluksessa.

Kuvatarkkuus:

Useimmilla laitteilla voi striimata Netflix-sisältöä teräväpiirtona nopealla verkkoyhteydellä, ja nämä laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Katso ohjeet, kuinka otetaan käyttöön monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei ehkä tue tätä ominaisuutta, tai se pitää ottaa käyttöön. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Vanhemmat laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Kun haluat yhdistää Amazon Fire TV:n tai Fire TV Stickin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse aloitusnäytöstä Haku (Search).

2. Kirjoita Netflix ja valitse sitten Netflix.

3. Valitse Netflix.

4. Valitse Ilmainen (Free) tai Lataa (Download).

5. Kun lataus on valmis, valitse Avaa (Open).

6. Valitse Kirjaudu sisään.

7. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat katkaista Netflix-tilin ja Amazon Fire TV:n tai Fire TV Stickin välisen yhteyden, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Sovellukset (Applications).

3. Valitse Hallinnoi kaikkia asennettuja sovelluksia (Manage all installed applications).

4. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

5. Valitse Poista tiedot (Clear Data).

Eräillä Amazon Fire TV ‑laitteilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty Amazon Fire TV -laitteeseen HDCP 2.2 tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla Amazon Fire TV -laitteilla:

• Amazon Fire TV (uusi versio)

globe