Äänikomentojen käyttäminen Netflixin ohjaamiseen

Netflixin ohjaamiseen voi käyttää montaa eri ääniaktivoitua laitetta tai virtuaaliavustajaa.

Ääniaktivoidut laitteet

Ääniaktivoitujen laitteiden kaukosäätimessä on painike äänikomennoille.

Äänikomennon käyttäminen:

1. Paina kaukosäätimen mikrofonipainiketta

2. Kun laite kuuntelee, sano jokin tuettu äänikomento.

Jos et ole varma, käyttääkö laitteesi äänikomentoja, kysy valmistajalta.

Virtuaaliavustajat

Netflixin kanssa voi käyttää myös virtuaaliavustajia, kuten Amazonin Alexaa, Applen Siriä, Googlen Assistantia ja Samsungin Bixbyä.

Äänikomennon käyttäminen:

1. Aktivoi avustaja sanomalla sen "herätyssana". Joissakin laitteissa on painike avustajan aktivoimiseksi ilman herätyssanaa.

2. Kun avustaja kuuntelee, sano jokin tuettu äänikomento, kuten "Hi Bixby, launch Netflix" tai "Hey Siri, open Netflix".

Huomautus:
Kaikki ääniaktivoidut laitteet ja virtuaaliavustajat eivät tue kaikkia Netflixin äänikomentoja.

Tuetut äänikomennot

Toiminnot, joita voi käyttää äänikomennolla:

• Avaa Netflix. Sano "Launch Netflix" (Käynnistä Netflix) tai "Open Netflix" (Avaa Netflix).

• Haku ja selaaminen. Kun haet, selaat tai toistat tv-sarjoja ja elokuvia, sinun kannattaa lisätä pyyntösi loppuun "on Netflix" (Netflixistä).

Jos haluat selata kategorian, ohjaajan tai näyttelijän mukaan, seuraa näitä esimerkkejä:

• "Show me comedies on Netflix" (Näytä minulle komedioita Netflixistä)

• "Find movies by Steven Spielberg on Netflix." (Etsi Steven Spielbergin elokuvia Netflixistä)

• "Show me movies with Tom Cruise on Netflix." (Näytä Tom Cruisen elokuvia Netflixistä

Jos haluat hakea tietyn nimikkeen, kauden tai jakson:

• "Find Bird Box on Netflix" (Etsi Bird Box Netflixistä)

• "Show me Stranger Things on Netflix." (Näytä minulle Stranger Things Netflixistä)

• TV-sarjan tai elokuvan toistaminen. Sano laitteellesi katsottavan sarjan tai elokuvan nimi. Esimerkiksi: "Play The Irishman on Netflix" (Toista The Irishman Netflixistä).

• Toiston ohjaaminen. Jos haluat pysäyttää katsomasi sarjan tai elokuvan, sano "Pause" (Pysäytä). Voit käyttää myös muita komentoja, kuten "play" (toista), "fast forward" (pikakelaa eteenpäin) ja "rewind" (pikakelaa taaksepäin).

Huomautus:
Jos sinulla on ongelmia äänikomentojen kanssa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.