Netflixin käyttäminen Amazon Fire -tabletilla

Tässä kerrotaan, kuinka voit määrittää Netflix-tilisi ja kirjautua ulos Amazon Fire HD -tabletilla.

Netflixin käyttäminen
Netflix-ominaisuudet
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix HD-tarkkuudella

Voit ladata Netflix-sovelluksen Amazon Appstoresta tableteilla, joiden käyttöjärjestelmän versio on Fire OS 5 tai uudempi.

Näin yhdistät Amazon Fire -tabletin Netflix-tiliisi:

1. Napauta aloitusnäytöstä Appstore-sovellusta.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Haku hakupainike-painiketta (Search) ja kirjoita "Netflix".

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Lataa (Download).

4. Kun sovellus on asennettu, napauta Avaa (Open).

5. Kirjaudu sisään napauttamalla Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoittamalla Netflix-sähköpostiosoitteesi tai -puhelinnumerosi sekä salasanasi.

Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi
Hae nimikkeitä koskettamalla sovelluksen oikean yläkulman hakupainikettahakupainike. Voit myös selata suositeltujen lajityyppien rivejä aloitusnäytöllä tai selata lähellä yläreunaa olevasta valikosta kaikkia eri lajityyppejä. Kelaa nimikkeessä eteen- tai taaksepäin napauttamalla mitä tahansa näytön kohtaa ja liu'uttamalla edistyspalkkia sormella. Lopeta katselu painamalla takaisin-painiketta.takaisin-painike

Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni
Toiston aikana voit ottaa käyttöön tekstityksen tai vaihtaa ääniraidan kieltä napauttamalla näytön yläosassa olevaa Ääni ja tekstitys -kuvaketta.ääni- ja tekstityspainike

Kuva kuvassa
Joillakin Fire-tableteilla voit katsoa Netflixiä samalla kun käytät muita sovelluksia. Kaikki Fire-tabletit eivät tue tätä ominaisuutta. Jos tarvitset apua Kuva kuvassa -toiminnon kanssa, ota yhteyttä Amazoniin tai vieraile Amazonin tukisivustolla.

Lataukset
Voit ladata sarjoja ja elokuvia katsottavaksi ilman nettiä. Lue artikkelista lisätietoja latauksista.

Huomautus:
Latausta tuetaan tableteilla, joissa on Fire OS 5 tai myöhempi versio.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Napauta profiilikuvaketta oikeasta yläkulmasta.profiilipainike

2. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla uudelleen Kirjaudu ulos.

Netflix on saatavilla Full HD ‑tarkkuudella (jopa 1080p) näissä Fire-tablettimalleissa:

• Fire Max 11

• Fire HD 10

• Fire HD 8