Netflixin käyttäminen Amazonin Kindle Fire- tai Fire-tabletilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Amazonin Kindle Fire- tai Fire-tabletilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa osion ”Netflixin käyttäminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix HD-tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää monilla Kindle Fire- ja Fire‑tableteilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Amazonin Kindle Fire- ja Fire-tableteilla kaikilla tuetuilla Netflix-alueilla.

Navigointi
Käynnistä sovellus ja vieritä alaspäin, niin näet suositellut lajityypit. Tap Browse to see a specific genre. Voit hakea tiettyä nimikettä napauttamalla Haku. Kelaa eteen- ja taaksepäin napauttamalla mitä tahansa näytön kohtaa ja liu'uttamalla palkkia sormella siten, että siirryt nimikkeessä taakse- tai eteenpäin. Poistu elokuvasta painamalla takaisin-painiketta.

Kuvatarkkuus
Nykyiset mallit tukevat 1920 x 1200 -näyttötarkkuutta pikselitiheydellä 224 ppi. Lisätietoja on välilehdellä ”Netflix HD-tarkkuudella”.

Tekstitys ja vaihtoehtoinen kieli
Toiston aikana voit ottaa käyttöön tekstityksen tai vaihtaa ääniraidan kieltä painamalla ruudun yläosassa olevaa kuplaa.

Lataukset:
Fire 4.0 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa järjestelmäversioissa voit ladata valikoituja nimikkeitä katsottavaksi silloinkin, kun sinulla ei ole verkkoyhteyttä. Katso lisätietoja latauksia käsittelevästä artikkelista.

Kun haluat yhdistää Amazonin Kindle Fire- tai Fire-tabletin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse aloitusnäytössä Sovellukset (Apps)

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Myymälä (Store).

3. Napauta Haku sovellusmyymälästä ‑kenttää (Search Appstore).

4. Kirjoita hakukenttään Netflix ja valitse Haku-kuvake (Search).

5. Valitse hakutuloksista Netflix-kuvake.

6. Valitse Lataa (Download), Asenna (Install) tai Hae sovellus (Get App).

7. Kun sovellus on ladattu, valitse Avaa (Open).

8. Kirjaudu sisään antamalla Netflix-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Käynnistä Netflix-sovellus.

2. Valitse valikkokuvake Valikko.

3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).

4. Vahvista valinta valitsemalla uudestaan Kirjaudu ulos.

Netflix on käytettävissä HD-tarkkuudella alla mainituilla Amazonin Kindle Fire- ja Fire‑tableteilla.

• Fire HD 10" 2017 (KFSUWI)

• Fire HD 8" 2017 (KFDOWI)

• Fire HD 8" 2016 (KFGIWI)

• Fire HD 10" 2015 (KFTBWI)

• Fire HD 8" 2015 (KFMEWI)

• Fire HD 7" 2014 (KFASWI)

• Fire HD 6" 2014 (KFARWI)

• Fire HDX 8.9" 2014 (KFSAWI)