Netflixin käyttäminen Sonyn televisiolla tai Blu-ray-soittimella

Tästä artikkelista saat tietoa Sony-television ja -Blu-ray-soittimen Netflix-ominaisuuksista, palveluun rekisteröitymisestä ja tililtä ulos kirjautumisesta. Jos et tiedä, toimiiko Netflix laitteessasi, noudata kohdassa Netflixin käyttäminen annettuja ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflixiä voi käyttää monilla Sonyn laitteilla, kuten Sony Android- ja Sony Google -televisioilla.

• Sony BRAVIA -Android-televisiot (vuoden 2018 mallit ja uudemmat)

Kuvan säätäminen
Joissakin vuoden 2018 ja uudemmissa Sonyn TV-malleissa on Netflixin kalibroitu tila, jotta voit katsoa Netflixiä alkuperäisellä kuvanlaadulla. Netflixin kalibroidun tilan voi ottaa käyttöön television asetuksista. Valitse asetuksista tila ja ota asetus käyttöön.

Kun haluat yhdistää Sony-television, -Blu-ray-soittimen tai -kotiteatterijärjestelmän Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Jos Sony-kaukosäätimessä on Netflix-painike

1. Paina kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy jäseneksi netissä.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään tai Jatka.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Jos aloitusnäytössä on Video- tai Sovellukset-valikko (Apps)

1. Siirry Sony-kaukosäätimen nuolinäppäinten avulla oikealle tai vasemmalle niin että vaihtoehto Video tai Sovellukset (Apps) on korostettuna.

2. Siirry Netflixiin painamalla ylös- tai alaspäin osoittavaa painiketta.

3. Valitse Netflix.

• Jos sinua kehotetaan rekisteröimään laite Sonyn kanssa, seuraa annettuja rekisteröintiohjeita.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

6. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Jos Sony Google TV -laitteeseen kuuluu langaton näppäimistöllinen kaukosäädin

1. Paina langattoman näppäimistöllisen kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Valitse Kaikki sovellukset (All Apps).

3. Siirry Sony Google TV:n kaukosäätimen vasemmassa reunassa olevilla nuolinäppäimillä Netflix-sovellukseen ja paina OK.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

6. Valitse Jatka.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Kun haluat kirjautua ulos Netflix-tililtä Sony-televisiolla, -Blu-ray-soittimella tai -kotiteatterijärjestelmällä, valitse aloitusnäytöltä (Home) laitetta parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Sony Google TV

1. Siirry Google TV:n aloitusnäytölle (jos et ole varma, paina Koti-painiketta [Home]).

2. Valitse Kaikki sovellukset (All Apps).

3. Valitse Asetukset (Settings).

4. Valitse Sovellukset (Applications).

5. Valitse Hallitse sovelluksia (Manage Applications).

6. Selaa suuntanuolilla, kunnes näet Netflix-nimen, ja valitse se.

7. Valitse Tyhjennä tiedot (Clear Data) ja paina OK-painiketta, kun näyttöön tulee kehote.

Muut Sonyn laitteet

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

Huomautus:
    Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, siirry ylös ja valitse Asetukset asetukset-kuvake.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet, Asetukset tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Nollaa tai Poista käytöstä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Sony Ultra HD ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jossa on Netflix-sovellus ja jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.

Joillakin Sony-televisioilla ja -Blu-ray-soittimilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- ja HDR-kuvalla. Suoratoistoon Dolby Vision- tai HDR-kuvalla tarvitset

• Älytelevisio, joka tukee sekä Netflixiä että joko Dolby Visionia tai HDR10-tekniikkaa

• Jos käytät HDR-kuvaa tukevaa Blu-ray-soitinta, sinun on liitettävä se HDR-kuvaa tukevaan älytelevisioon HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta. (Tämä on yleensä HDMI 1 -portti.)

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea.