Netflixin käyttäminen Hisensen televisiolla tai striimauslaitteella

Tervetuloa nauttimaan Hisensen televisiolla tai Hisense Google TV ‑striimauslaitteella! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää monilla Hisensen laitteilla. Tuetuilla laitteilla voi käyttää mm. seuraavia striimausominaisuuksia:

Tuetut alueet:

Netflixiä voi käyttää Hisensen televisioilla ja striimauslaitteilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, EU:ssa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus:
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan, ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko:
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Kun haluat yhdistää Hisensen television tai Hisense Google TV ‑striimauslaitteen Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Hisensen televisioilla ja striimauslaitteilla ainoastaan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, EU:ssa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Jos Hisense-kaukosäätimessä on Hicast@-painike:

1. Paina Hisense-kaukosäätimen Hicast@-painiketta.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään (Member Sign In).

4. Anna Netflix-tilisi sähköposti ja salasana.

1. Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

5. Valitse Jatka (Continue).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos Hisense-kaukosäätimessä on Kaikki sovellukset -painike (All Apps):

1. Paina Hisense-kaukosäätimen Kaikki sovellukset (All Apps) -painiketta.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään (Member Sign In).

4. Anna Netflix-tilisi sähköposti ja salasana.

1. Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

5. Valitse Jatka (Continue).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos käytät Hisensen Roku TV:tä:

1. Valitse aloitusnäytöltä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

1. Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

4. Kirjoita jäsentiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

5. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

6. Valitse Käynnistä.

Laite on nyt yhdistetty. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Kirjaudu ulos Hisense-laitteen kautta

1. Aloita aloitusnäytöltä.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Sovellukset (Applications).

1. Jos Sovellukset (Applications) ei ole näkyvissä, siirry kohtaan Verkko > Sovellukset (Network > Applications).

4. Valitse Netflix ja valitse sitten Poista käytöstä (Deactivate).

Jos yllä mainittuja vaihtoehtoja ei ole tarjolla, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

Kirjaudu ulos Netflixin kautta

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä kohtaa Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos käytät Hisensen Roku TV:tä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä kohtaa Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Hisense Ultra HD ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset: