Netflixin käyttäminen Vizion televisiolla tai Blu-ray-soittimella

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Vizion televisiolla, Blu-ray-soittimella tai kotiteatterilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin käyttäminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää monilla Vizion laitteilla. Tuetuilla laitteilla voi käyttää mm. seuraavia striimausominaisuuksia:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Vizion televisioilla ja Blu-ray-soittimilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Näiden ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni), jotka ovat saatavilla monissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Kun haluat yhdistää Vizion television, Blu-ray-soittimen tai kotiteatterijärjestelmän Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Vizion televisioilla ja Blu-ray-soittimilla ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Jos Vizio-kaukosäätimessä on Netflix-painike

1. Paina kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos näytöllä on Netflix-kuvake

1. Valitse Netflix-kuvake.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? .

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Näkyviin tulee koodi. Anna aktivointikoodi osoitteessa netflix.com/activate.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos Vizio-kaukosäätimessä on keskellä suuri V-painike

1. Paina kaukosäätimen Vizio Internet Apps -painiketta (joka sijaitsee heti punaisen, keltaisen, vihreän ja sinisen painikkeen alapuolella, nuolinäppäinten alla).

2. Valitse Netflix-sovellus (app).

3. Paina Ok-painiketta.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

5. Näkyviin tulee koodi. Anna aktivointikoodi osoitteessa netflix.com/activate.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos sinulla on televisio, jossa on sisäänrakennettu Chromecast

1. Käynnistä Play Store television mukana tulleella tabletilla.

2. Kosketa oikean yläkulman suurennuslasia.

3. Hae hakusanalla Netflix.

4. Kosketa luettelosta Netflix-sovellusta.

5. Napauta kohtaa Ilmainen (Free) ja valitse OK.

6. Asennus on valmis, kun näytön yläosan ilmoitusrivillä näkyy Netflixin asennus onnistui -viesti (Successfully Installed Netflix).

7. Poistu Play Kaupasta.

8. Etsi ja käynnistä Netflix-sovellus.

9. Syötä Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

10. Sen jälkeen kun olet kirjautunut sisään, valitse Cast-kuvake () näytön oikeasta yläkulmasta.

11. Valitse luettelosta Vizio TV käynnistääksesi Netflix-sovelluksen televisiossa.

Huomautus:
Netflix ei ole yhteensopiva Vizio SmartCast -sovelluksen kanssa. Voidaksesi käyttää Netflixiä Vizio-televisiosi sisäänrakennetulla Chromecast-ominaisuudella sinun tulee ladata Play-kaupasta saatavilla oleva Netflix-sovellus.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos televisiosi tai Blu-ray-soittimesi mukana tuli kaukosäädin

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä Asetuksia tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos televisiosi mukana tuli tablettilaite

1. Käynnistä Netflix-sovellus tabletilla.

2. Valitse valikkokuvake. Se näkyy joko kuvakkeena vasemmassa yläkulmassa tai kuvakkeena oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista, että haluat kirjautua ulos tililtäsi.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Vizio Ultra HD ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset: