Näyttö on musta eikä ääni kuulu

Jos ruutu on musta tai tyhjä eikä ääni kuulu, kun yrität katsoa Netflixiä tai avata sen, se tarkoittaa yleensä, että laitteessa tai laitteet yhdistävässä kaapelissa oleva ongelma estää Netflixiä toimimasta.

Huomautus:
Jos et voi palata edelliseen näyttöön tai laitteesi ei toimi ollenkaan, noudata näitä vianmääritysohjeita.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Älytelevisiot

Samsung TV

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Siirry valikon alareunaan ja sitten oikealle ja valitse Ohjeet.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Paina kaukosäätimen Smart Hub -painiketta.

2. Korosta Netflix-sovellus.

3. Paina kaukosäätimen Tools-painiketta.

• Jos kaukosäätimessä ei ole Työkalut-painiketta (Tools), jatka vianmääritysohjeiden seuraavaan vaiheeseen.

4. Valitse Asenna uudestaan (Reinstall).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos näyttö jää edelleen mustaksi, kokeile Netflixiä uudelleen 20 minuutin kuluttua. Sovelluksen asennuksen valmistuminen voi kestää niinkin kauan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta älytelevisio tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Kaikki muut televisiot

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Siirry valikon alareunaan ja sitten oikealle ja valitse Ohjeet.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta älytelevisio tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Matkapuhelimet ja tabletit

Android-puhelin tai -tabletti

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Näiden ohjeiden avulla poistat laitteellesi ladatun sarjan tai elokuvan ja kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, avaa Play Kaupan Netflix-sivu, napauta Poista (Uninstall) ja sen jälkeen Asenna (Install).

Myös näillä ohjeilla voidaan asentaa sovellus uudelleen:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta sitä.

3. Napauta Poista asennus (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone tai iPad

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Kun sovelluksen asennus poistetaan, samalla poistetaan laitteelle tallennetut lataukset ja käyttäjä kirjataan ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja paina sen jälkeen pitkään Netflix-sovellusta.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Valitse Netflix ja napauta sen jälkeen pilvikuvaketta hankkiaksesi sovelluksen. Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

5. Kun sovellus on asennettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos et löydä Netflix-sovellusta sen jälkeen, kun olet poistanut sen, noudata Applen ohjeita ladataksesi sovelluksen uudelleen App Storesta.

Jos yhdistät televisioon videokaapelilla ja sovittimella

Lightning-kaapeli ja videosovitin

Varmista, että videosovitin on tuettu

1. Poista kaikki sovittimeen liitetyt kaapelit ja yhdistä se iPhoneen tai iPadiin.

2. Mene kohtaan Asetukset > Yleistä > Tietoja > Applen HDMI-sovitin (Settings > General > About > Apple HDMI Adapter).

3. Tarkista mallinumero (Model Number).

Thunderbolt tai USB-C-videokaapeli tai -sovitin

Jos sinulla on ongelmia iPhone- tai iPad-laitteella, jossa on USB-C-portti, näistä vaihtoehdoista saattaa olla apua:

• Varmista, että olet valinnut oikean kuvan tulolähteen televisiolla tai näytöllä.

• Varmista, että videokaapeli tai -sovitin tukee HDCP 2.2:ta.

• Kokeile vaihtaa videokaapelin tai -sovittimen päät keskenään.

• Jos televisiossa tai näytössä on toinen videoportti, kokeile sitä.

Fire-tabletti

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Sovelluskauppa-kuvaketta (Appstore).

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko (Menu)valikkopainike ja sen jälkeen Sovelluspäivitykset (App Updates).

3. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta Päivitä (Update). Jos Netflix-sovellusta ei ole luettelossa, se on jo ajan tasalla.

4. Kun päivitys on valmis, napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Striimauslaitteet

Roku

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Palaa edelliseen valikkoon

Palaa edelliseen valikkoon ja yritä avata Netflix-sovellus uudelleen.

Jos Netflix jumittaa, etkä pysty palaamaan edelliseen valikkoon, turvaudu tähän artikkeliin.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovellus käytöstä ja ota se takaisin käyttöön

Roku 1

1. Siirry Rokun aloitusnäyttöön painamalla Roku-kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Netflix-asetukset (Netflix Settings).

4. Valitse Poista tämä soitin Netflix-tililtäni (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Valitse Kyllä (Yes). Laite on nyt poistettu käytöstä.

6. Valitse Netflix aloitusnäytössä ja seuraa kehotteita sovelluksen uudelleen käyttöön otossa.

7. Kirjaudu sisään tilillesi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kaikki muut Roku-mallit

1. Siirry Rokun aloitusnäyttöön painamalla Roku-kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Korosta Netflix-sovellus ja paina kaukosäätimen tähtinäppäintä.

3. Valitse Poista kanava (Remove channel).

4. Vahvista valitsemalla Poista kanava uudelleen.

5. Valitse aloitusnäytöstä Striimauskanavat (Streaming Channels).

6. Valitse Elokuvat ja TV (Movies & TV).

7. Valitse Netflix.

8. Valitse Lisää kanava (Add Channel).

9. Valitse Siirry kanavalle (Go to Channel).

10. Kirjaudu sisään tilillesi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Apple TV

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Käynnistä Apple TV uudelleen

Pidä painettuna Apple TV:n kaukosäätimen Menu-painiketta niin kauan, että pääset takaisin aloitusnäyttöön.

• Apple TV 2 ja 3: Valitse Asetukset > Yleiset > Käynnistä uudelleen (Settings > General > Restart)

• Apple TV 4 ja 4K: Valitse Asetukset > Järjestelmä > Käynnistä uudelleen (Settings > System > Restart)

Odota, että Apple TV on käynnistynyt uudelleen, ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Projektori

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Blu-ray-soitin

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Siirry valikon alareunaan ja sitten oikealle ja valitse Ohjeet.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta Blu-ray-soitin tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä Blu-ray-soitin uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Kaikki muut striimauslaitteet

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Tietokoneet

Chrome

Tyhjennä selaimen välimuisti

Seuraa verkkoselaintasi koskevia ohjeita.

Chrome:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Chromen valikkokuvake

2. Klikkaa Lisää työkaluja (More Tools) > Tyhjennä selaustiedot... (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time Range) Kaikki (All time).

5. Valitse Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Firefox:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & Security).

3. Vieritä alas ja klikkaa Tyhjennä historia (Clear History).

4. Valitse avattavasta Tyhjennettävä aikaväli (Time Range to Clear) -valikosta Kaikki (Everything).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi Välimuisti (Cache).

6. Klikkaa OK ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Microsoft Edge:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja, Haku ja Palvelut (Privacy, Search, and Services).

3. Valitse kohdan Tyhjennä selaustiedot (Clear browsing data) alta Valitse tyhjennettävät kohteet (Choose What to Clear).

4. Poista valintamerkki kaikista muista paitsi kohdista Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files) ja Evästeet ja muut sivustotiedot (Cookies and other site data).

5. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

6. Klikkaa Tyhjennä nyt (Clear now) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Valitse vasemmalla olevan sivupalkin valikosta Historia (History). Historia-valikko

2. Klikkaa Tyhjennä selaustiedot (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset-välilehteä (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi kohdasta Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Google Chrome

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää .

2. Klikkaa Ohje (Help) > Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

3. Odota, kun Chrome tarkistaa uudet päivitykset automaattisesti.

4. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Käynnistä uudelleen (Relaunch).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Jos käytät Chromea, voit ottaa tarpeettomat laajennukset pois käytöstä.

1. Kirjoita osoitekenttäänchrome://extensions.

2. Poista käytöstä laajennukset, jotka ovat käytössä.

Huomautus:
    Chrome-sovelluksissa (Chrome Apps) lueteltuja laajennuksia ei tarvitse poistaa käytöstä.
  3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelman, kokeile ottaa laajennukset käyttöön yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä estää Netflixiä toimimasta kunnolla.

Käynnistä selain järjestelmänvalvojana

1. Lopeta (Quit) kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa ruudun vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistys (Start) -valikkoa.

3. Valitse Kaikki ohjelmat (All Programs).

4. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella (tai kosketusnäytöllisissä laitteissa paina ja pidä painettuna) haluamasi selaimen kuvaketta (Netflix tukee Internet Exploreria, Firefoxia, Operaa ja Google Chromea).

5. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana (Run as Administrator).

6. Valitse pyydettäessä Salli (Allow).

7. Katso elokuva tai tv-sarja juuri avautuneessa ikkunassa.

• Uudelleen toistamisen yrittäminen alkuperäisessä selainikkunassa aiheuttaa todennäköisesti saman virheen.

• Jos voit näiden vaiheiden jälkeen suoratoistaa elokuvia ja TV-sarjoja Netflix.com-sivustolta, tililläsi ei ole järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia. Pyydä tietokoneesi valmistajalta/järjestelmänvalvojalta, että tilillesi annetaan järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Poista mainosohjelmat tietokoneesta

Ongelma voi johtua tietokoneeseen asennetuista mainosohjelmista. Tarkat ohjeet siitä, kuinka ongelman voi ratkaista, on artikkelissamme Mainoksia ja ponnahdusikkunoita suoratoistettaessa.

Safari

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä selaimesi

Saat päivitysohjeet klikkaamalla selaimesi linkkiä alla.

Jos päivitystä ei ole saatavilla tai selaimesi puuttuu listasta, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Tyhjennä Safarin selaushistoria

1. Valitse Safarin valikkopalkista Historia (History).

2. Valitse Tyhjennä historia (Clear History).

3. Valitse avattavasta valikosta Koko historia (All History).

4. Vahvista valitsemalla Tyhjennä historia (Clear History).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista mainosohjelmat tietokoneesta

Ongelma voi johtua tietokoneeseen asennetuista mainosohjelmista. Tarkat ohjeet siitä, kuinka ongelman voi ratkaista, on artikkelissamme Mainoksia ja ponnahdusikkunoita suoratoistettaessa.

Edge

Tyhjennä selaimen välimuisti

Seuraa verkkoselaintasi koskevia ohjeita.

Chrome:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Chromen valikkokuvake

2. Klikkaa Lisää työkaluja (More Tools) > Tyhjennä selaustiedot... (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time Range) Kaikki (All time).

5. Valitse Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Firefox:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & Security).

3. Vieritä alas ja klikkaa Tyhjennä historia (Clear History).

4. Valitse avattavasta Tyhjennettävä aikaväli (Time Range to Clear) -valikosta Kaikki (Everything).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi Välimuisti (Cache).

6. Klikkaa OK ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Microsoft Edge:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja, Haku ja Palvelut (Privacy, Search, and Services).

3. Valitse kohdan Tyhjennä selaustiedot (Clear browsing data) alta Valitse tyhjennettävät kohteet (Choose What to Clear).

4. Poista valintamerkki kaikista muista paitsi kohdista Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files) ja Evästeet ja muut sivustotiedot (Cookies and other site data).

5. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

6. Klikkaa Tyhjennä nyt (Clear now) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Valitse vasemmalla olevan sivupalkin valikosta Historia (History). Historia-valikko

2. Klikkaa Tyhjennä selaustiedot (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset-välilehteä (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi kohdasta Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Microsoft Edge

1. Klikkaa Asetukset ja muuta (Settings and more) Asetukset ja muuta > Ohje ja palaute > Tietoja Microsoft Edgestä (About Microsoft Edge).

2. Klikkaa Lataa ja asenna (Download and install).

3. Kun päivitykset on asennettu, klikkaa Käynnistä uudelleen (Restart).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos saat virheilmoituksen tai tarvitset apua selaimen päivittämisessä, käy Microsoftin tukisivustolla.

Päivitä Windows-versiosi

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Käynnistä selain järjestelmänvalvojana

1. Lopeta (Quit) kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa ruudun vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistys (Start) -valikkoa.

3. Valitse Kaikki ohjelmat (All Programs).

4. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella (tai kosketusnäytöllisissä laitteissa paina ja pidä painettuna) haluamasi selaimen kuvaketta (Netflix tukee Internet Exploreria, Firefoxia, Operaa ja Google Chromea).

5. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana (Run as Administrator).

6. Valitse pyydettäessä Salli (Allow).

7. Katso elokuva tai tv-sarja juuri avautuneessa ikkunassa.

• Uudelleen toistamisen yrittäminen alkuperäisessä selainikkunassa aiheuttaa todennäköisesti saman virheen.

• Jos voit näiden vaiheiden jälkeen suoratoistaa elokuvia ja TV-sarjoja Netflix.com-sivustolta, tililläsi ei ole järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia. Pyydä tietokoneesi valmistajalta/järjestelmänvalvojalta, että tilillesi annetaan järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Poista mainosohjelmat tietokoneesta

Ongelma voi johtua tietokoneeseen asennetuista mainosohjelmista. Tarkat ohjeet siitä, kuinka ongelman voi ratkaista, on artikkelissamme Mainoksia ja ponnahdusikkunoita suoratoistettaessa.

Windowsin Netflix-sovellus

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset lisäasetukset.

2. Valitse Kirjaudu ulos.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Tarkista, että video-ohjaimesi ovat ajan tasalla

Sinun on ehkä päivitettävä tietokoneesi video-ohjain tai asennettava Windows 10:n tukema video-ohjain.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa näiden vaiheiden kanssa. Jos sinusta tuntuu, ettet halua muuttaa asetuksia itse, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan saadaksesi apua.

• Jos tietokoneessasi käytetään grafiikkakorttia tai grafiikkaprosessoria, päivitä video-ohjain käyttämällä ohjelmistoa, joka asennettiin kortin mukana.

Huomautus:
    AMD ja NVIDIA ovat yleisimmät grafiikkaprosessoreiden ja grafiikkaprosessoriohjelmistojen valmistajat.
  • Jos päivitys ei poista ongelmaa tai päivityksiä ei ole saatavilla, poista ohjaimen asennus ja asenna se uudelleen.

• Jos tietokoneellesi ei ole Windows 10:n tukemaa video-ohjainta, kokeile toistaa Netflixiä eri laitteella tai selaimella, kuten Google Chromella, Mozilla Firefoxilla tai Operalla.

Päivitä Windows-versiosi

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Käynnistä selain järjestelmänvalvojana

1. Lopeta (Quit) kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa ruudun vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistys (Start) -valikkoa.

3. Valitse Kaikki ohjelmat (All Programs).

4. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella (tai kosketusnäytöllisissä laitteissa paina ja pidä painettuna) haluamasi selaimen kuvaketta (Netflix tukee Internet Exploreria, Firefoxia, Operaa ja Google Chromea).

5. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana (Run as Administrator).

6. Valitse pyydettäessä Salli (Allow).

7. Katso elokuva tai tv-sarja juuri avautuneessa ikkunassa.

• Uudelleen toistamisen yrittäminen alkuperäisessä selainikkunassa aiheuttaa todennäköisesti saman virheen.

• Jos voit näiden vaiheiden jälkeen suoratoistaa elokuvia ja TV-sarjoja Netflix.com-sivustolta, tililläsi ei ole järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia. Pyydä tietokoneesi valmistajalta/järjestelmänvalvojalta, että tilillesi annetaan järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Poista mainosohjelmat tietokoneesta

Ongelma voi johtua tietokoneeseen asennetuista mainosohjelmista. Tarkat ohjeet siitä, kuinka ongelman voi ratkaista, on artikkelissamme Mainoksia ja ponnahdusikkunoita suoratoistettaessa.

Firefox

Tyhjennä selaimen välimuisti

Seuraa verkkoselaintasi koskevia ohjeita.

Chrome:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Chromen valikkokuvake

2. Klikkaa Lisää työkaluja (More Tools) > Tyhjennä selaustiedot... (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time Range) Kaikki (All time).

5. Valitse Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Firefox:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & Security).

3. Vieritä alas ja klikkaa Tyhjennä historia (Clear History).

4. Valitse avattavasta Tyhjennettävä aikaväli (Time Range to Clear) -valikosta Kaikki (Everything).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi Välimuisti (Cache).

6. Klikkaa OK ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Microsoft Edge:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja, Haku ja Palvelut (Privacy, Search, and Services).

3. Valitse kohdan Tyhjennä selaustiedot (Clear browsing data) alta Valitse tyhjennettävät kohteet (Choose What to Clear).

4. Poista valintamerkki kaikista muista paitsi kohdista Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files) ja Evästeet ja muut sivustotiedot (Cookies and other site data).

5. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

6. Klikkaa Tyhjennä nyt (Clear now) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Valitse vasemmalla olevan sivupalkin valikosta Historia (History). Historia-valikko

2. Klikkaa Tyhjennä selaustiedot (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset-välilehteä (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi kohdasta Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Firefox

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää lisää-painike.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Käynnistä selain järjestelmänvalvojana

1. Lopeta (Quit) kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa ruudun vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistys (Start) -valikkoa.

3. Valitse Kaikki ohjelmat (All Programs).

4. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella (tai kosketusnäytöllisissä laitteissa paina ja pidä painettuna) haluamasi selaimen kuvaketta (Netflix tukee Internet Exploreria, Firefoxia, Operaa ja Google Chromea).

5. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana (Run as Administrator).

6. Valitse pyydettäessä Salli (Allow).

7. Katso elokuva tai tv-sarja juuri avautuneessa ikkunassa.

• Uudelleen toistamisen yrittäminen alkuperäisessä selainikkunassa aiheuttaa todennäköisesti saman virheen.

• Jos voit näiden vaiheiden jälkeen suoratoistaa elokuvia ja TV-sarjoja Netflix.com-sivustolta, tililläsi ei ole järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia. Pyydä tietokoneesi valmistajalta/järjestelmänvalvojalta, että tilillesi annetaan järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Poista mainosohjelmat tietokoneesta

Ongelma voi johtua tietokoneeseen asennetuista mainosohjelmista. Tarkat ohjeet siitä, kuinka ongelman voi ratkaista, on artikkelissamme Mainoksia ja ponnahdusikkunoita suoratoistettaessa.

Opera

Tyhjennä selaimen välimuisti

Seuraa verkkoselaintasi koskevia ohjeita.

Chrome:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Chromen valikkokuvake

2. Klikkaa Lisää työkaluja (More Tools) > Tyhjennä selaustiedot... (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time Range) Kaikki (All time).

5. Valitse Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Firefox:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & Security).

3. Vieritä alas ja klikkaa Tyhjennä historia (Clear History).

4. Valitse avattavasta Tyhjennettävä aikaväli (Time Range to Clear) -valikosta Kaikki (Everything).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi Välimuisti (Cache).

6. Klikkaa OK ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Microsoft Edge:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More). Lisää-valikko

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja sen jälkeen Tietosuoja, Haku ja Palvelut (Privacy, Search, and Services).

3. Valitse kohdan Tyhjennä selaustiedot (Clear browsing data) alta Valitse tyhjennettävät kohteet (Choose What to Clear).

4. Poista valintamerkki kaikista muista paitsi kohdista Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files) ja Evästeet ja muut sivustotiedot (Cookies and other site data).

5. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

6. Klikkaa Tyhjennä nyt (Clear now) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Opera

1. Valitse vasemmalla olevan sivupalkin valikosta Historia (History). Historia-valikko

2. Klikkaa Tyhjennä selaustiedot (Clear Browsing Data).

3. Klikkaa Lisäasetukset-välilehteä (Advanced).

4. Valitse avattavasta Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

5. Poista valintamerkki kaikista muista kohdista paitsi kohdasta Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files).

6. Klikkaa Tyhjennä tiedot (Clear data) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Käynnistä selain järjestelmänvalvojana

1. Lopeta (Quit) kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa ruudun vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistys (Start) -valikkoa.

3. Valitse Kaikki ohjelmat (All Programs).

4. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella (tai kosketusnäytöllisissä laitteissa paina ja pidä painettuna) haluamasi selaimen kuvaketta (Netflix tukee Internet Exploreria, Firefoxia, Operaa ja Google Chromea).

5. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana (Run as Administrator).

6. Valitse pyydettäessä Salli (Allow).

7. Katso elokuva tai tv-sarja juuri avautuneessa ikkunassa.

• Uudelleen toistamisen yrittäminen alkuperäisessä selainikkunassa aiheuttaa todennäköisesti saman virheen.

• Jos voit näiden vaiheiden jälkeen suoratoistaa elokuvia ja TV-sarjoja Netflix.com-sivustolta, tililläsi ei ole järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia. Pyydä tietokoneesi valmistajalta/järjestelmänvalvojalta, että tilillesi annetaan järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Poista mainosohjelmat tietokoneesta

Ongelma voi johtua tietokoneeseen asennetuista mainosohjelmista. Tarkat ohjeet siitä, kuinka ongelman voi ratkaista, on artikkelissamme Mainoksia ja ponnahdusikkunoita suoratoistettaessa.

Pelikonsolit

PlayStation 4

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Xbox One

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

PlayStation 3

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix-sovelluksen asennus

1. Siirry PS3:n aloitusnäytölle painamalla PS-painiketta >  Lopeta (Quit) > Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina kolmiopainiketta.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse Kyllä (Yes).

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Siirry PS3:n aloitusnäytölle painamalla PS-painiketta >  Lopeta (Quit) > Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja valitseNetflix.

3. Valitse Kyllä (Yes) ladataksesi sen.

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Xbox 360

Tarkista television tulolähde

Jos käytät Netflixiä laitteella, joka yhdistyy televisioosi:

• Varmista, että striimauslaitteen ja television yhdistävät kaapelit ovat kunnolla kiinni ja kummassakin laitteessa on virta päällä.

• Varmista, että television kuvan tulolähteeksi on asetettu striimauslaitteesi. Vaihda tulolähde painamalla kaukosäätimen tulolähteen painiketta tulolähteen painike .

Huomautus:
    Painike tai toiminnot voivat olla erilaisia sinun televisiossasi. Pyydä apua televisiosi valmistajalta.

Tarkista videokaapelin liitäntä

Tämä ongelma voi olla Xboxin ja näytön välisen kaapeliyhteyden aiheuttama.

Mene Microsoftin tukisivustolle korjataksesi mustan tai tyhjän tv-ruudun tai näytön ongelman.