Näyttö on musta mutta ääni kuuluu

Jos ääni kuuluu, mutta kuvaa ei näy, kun yrität katsoa Netflixiä, ongelma voi olla laitteessasi. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Jos ääni ei kuulu eikä kuva näy, lue artikkeli Näyttö on musta eikä ääni kuulu.

Blu-ray-soittimet

Blu-ray-soitin

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Tietokoneet

Google Chromebook tai Chromebox

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Google Chromessa

Päivitä Google Chrome
  1. Valitse selaimesi oikeasta yläkulmasta Valikko .

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

4. Chrome näyttää nykyisen version ja asentaa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

5. Select Käynnistä uudelleen (Relaunch).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Netflix-sovelluksessa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

1. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

2. Kokeile toista HDMI-kaapelia.

3. Jos televisiossa on toinen HDMI-portti, kokeile sitä.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Mac-tietokone

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Päivitä Google Chrome
  1. Valitse selaimesi oikeasta yläkulmasta Valikko .

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

4. Chrome näyttää nykyisen version ja asentaa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

5. Select Käynnistä uudelleen (Relaunch).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos et käytä Chrome-selainta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Windows-tietokone

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Päivitä Google Chrome

1. Valitse selaimesi oikeasta yläkulmasta Valikko .

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

4. Chrome näyttää nykyisen version ja asentaa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

5. Select Käynnistä uudelleen (Relaunch).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos et käytä Chrome-selainta, jatka vianmääritystä alla olevilla ohjeilla.

Tarkista, että video-ohjaimesi ovat ajan tasalla

Sinun on ehkä päivitettävä tietokoneesi video-ohjain tai asennettava Windows 10:n tukema video-ohjain.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa näiden vaiheiden kanssa. Jos sinusta tuntuu, ettet halua muuttaa asetuksia itse, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan saadaksesi apua.

• Jos tietokoneessasi käytetään grafiikkakorttia tai grafiikkaprosessoria, päivitä video-ohjain käyttämällä ohjelmistoa, joka asennettiin kortin mukana.

Huomautus:
    AMD ja NVIDIA ovat yleisimmät grafiikkaprosessoreiden ja grafiikkaprosessoriohjelmistojen valmistajat.
  • Jos päivitys ei poista ongelmaa tai päivityksiä ei ole saatavilla, poista ohjaimen asennus ja asenna se uudelleen.

• Jos tietokoneellesi ei ole Windows 10:n tukemaa video-ohjainta, kokeile toistaa Netflixiä eri laitteella tai selaimella, kuten Google Chromella, Mozilla Firefoxilla tai Operalla.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Pelikonsolit

PlayStation 3

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

PlayStation 4

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun avaat Netflix-sovelluksen

Käytätkö PlayStation VR:ää?

Jos käytät ensimmäisen sukupolven Playstation VR:ää (CUH-ZVR1) PlayStation 4 Prolla, ongelma saattaa johtua HDR-asetuksesta. Muuta asetus seuraavien ohjeiden avulla.

Kytke HDR pois päältä

1. Valitse PS4:n aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse Äänet ja näyttö (Sounds and screen).

3. Valitse Videolähdön asetukset (Video Output Settings).

4. Valitse HDR.

5. Kytke HDR Pois päältä (Off).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämä ratkaisi ongelman, mutta haluat yhä katsella Netflixiä HDR-kuvalla, irrota PSVR-yksikkö ja katso Netflixiä suoraan PlayStation 4 Prolla.

Jos tämä ei ratkaissut ongelmaa tai et käytä ensimmäisen sukupolven PlayStation VR:ää PlayStation 4 Prolla, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos et käytä ensimmäisen sukupolven PlayStation VR:ää tai PlayStation 4 Prota tai jos yllä olevat ohjeet eivät ratkaisseet ongelmaa, auta meitä tutkimaan tätä virhettä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Xbox 360

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Xbox One

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Käynnistä Xbox uudelleen

1. Sammuta virta Xboxista.

2. Irrota virtajohto konsolin takaosasta vähintään minuutiksi.

3. Poista Xboxin sähköinen varaus painamalla konsolin virtapainiketta ja pitämällä sitä alhaalla viiden sekunnin ajan virtajohdon ollessa irrotettuna.

4. Kytke Xboxin virtajohdot takaisin virtapistokkeisiin.

5. Käynnistä Xbox virtapainikkeella ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut pelikonsolit

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Matkapuhelimet ja tabletit

Amazon Fire -tabletti

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä tabletti uudelleen

1. Paina tabletin reunassa olevaa virtapainiketta (Power).

2. Kun näkyviin tulee viesti Haluatko sammuttaa Kindlen? (Do you want to shut down your Kindle?) tai Haluatko sammuttaa Firen? (Do you want to shut down your Fire?), napauta Sammuta (Shut Down), Katkaise virta (Power Off) tai OK.

3. Kun laite on täysin sammunut, paina virtapainiketta (Power) ja pidä sitä painettuna, kunnes näytölle ilmestyy Kindle- tai Amazon-logo.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

1. Tuo esiin Asetukset (Settings) pyyhkäisemällä alaspäin ruudun yläosasta.

2. Valitse Sovellukset (Applications).

3. Valitse Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage all Applications).

4. Valitse Netflix.

5. Valitse Poista tiedot (Clear Data).

6. Kun tiedot on poistettu, paina tabletin reunassa olevaa virtapainiketta (Power).

7. Kun sinua pyydetään vahvistamaan Haluatko sammuttaa Kindlen? (Do you want to shut down your Kindle?) tai Haluatko sammuttaa Firen? (Do you want to shut down your Fire?), napauta Sammuta (Shut Down), Katkaise virta (Power Off) tai OK.

8. Kun laite on täysin sammunut, paina virtapainiketta (Power) ja pidä sitä painettuna, kunnes näytölle ilmestyy Kindle- tai Amazon-logo.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista värikorjaus käytöstä

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Käyttöapu (Accessibility).

3. Ota Värikorjaus (Color Correction) Pois käytöstä (Off).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Android-puhelin tai -tabletti

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Toista toinen TV-sarja tai elokuva

Yritä toistaa toinen TV-sarja tai elokuva. Jos toisen nimikkeen toistaminen onnistuu ongelmitta, siirry Katseluhistoria-sivulle ja valitse toimimattoman nimikkeen vierestä Ilmoita ongelmasta -linkki.

• Jos et näe Ilmoita ongelmasta -linkkiä, on ongelmasta ilmoitettu automaattisesti.

Käynnistä Android-puhelin tai -tabletti uudelleen

1. Katkaise virta Android-puhelimesta tai -tabletista pitämällä virtapainiketta painettuna.

2. Vahvista sitten, että haluat katkaista Androidista virran.

3. Käynnistä Android-laite uudelleen painamalla virtapainiketta uudestaan.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista värikorjaus käytöstä

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Käyttöapu (Accessibility).

• Jos et näe Käyttöapu-kohtaa (Accessibility), valitse ensin Laite.

3. Valitse Vision.

• Jos et näe Vision-kohtaa (Näkö), jatka seuraavaan vaiheeseen.

4. Valitse Värikorjaus (Color Correction) tai Värin säätö (Color Adjustment).

5. Valitse Pois (Off).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Varmista, että Android-laitteesi on päivitetty

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Järjestelmä (System) ja valitse sitten Lisäasetukset (Advanced).

• Jos Järjestelmä (System) ei ole näkyvissä, valitse Tietoja laitteesta/tabletista (About Device/Tablet).

3. Valitse Järjestelmäpäivitys (System Update) tai Ohjelmistopäivitys (Software Update).

4. Kun olet ladannut saatavilla olevat päivitykset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain valmistaja voi ratkaista.

Pyydä laitteen valmistajaa auttamaan sinua:

• Päivittämään laite uusimpaan laiteohjelmistoon.

• Palauttamaan tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei pysty auttamaan, yritä katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

iPhone, iPad tai iPod touch

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen
  1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Nook

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen
  1. Katkaise virta laitteesta kokonaan ja odota vähintään 15 sekuntia.

2. Kytke laitteen virta takaisin päälle.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut matkapuhelimet ja tabletit

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Digisovittimet ja suoratoistolaitteet

Amazon Fire TV/Stick

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto vähintään 1 minuutiksi.

2. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

3. Käynnistä laitteen virta uudelleen Fire TV:n kaukosäätimellä.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Apple TV 4 tai Apple TV 4K

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä Apple TV uudestaan

1. Irrota Apple TV:n ja siihen liitetyn television virtajohdot vähintään 2 minuutin ajaksi.

2. Kytke molempien laitteiden virtajohdot takaisin.

3. Kytke molempien laitteiden virta takaisin päälle.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Chromecast

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Jos lähetät sisältöä Chromecastiin Android-puhelimen tai tabletin avulla:

Katkaise Google Home -sovelluksen peilausyhteys.

Saatat käyttää Google Home -sovelluksen peilausyhteyttä katsoaksesi Netflixiä puhelimellasi. Kytke peilausyhteys pois päältä ja lähetä suoraan Netflix-sovelluksesta seuraavien ohjeiden avulla.

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast-laitteesi.

2. Avaa Google Home ‑sovellus.

3. Valitse Chromecast-laitteesi ja sen jälkeen Lopeta peilaus (Stop mirroring).

4. Avaa Netflix-sovellus.

5. Valitse haluamasi TV-sarja tai elokuva.

6. Valitse Cast-kuvake nimikkeen kuvaussivulta katsoaksesi sitä televisiostasi.

Jos et käytä peilausyhteyttä tai ongelma ei ratkennut, jatka alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Jos lähetät sisältöä Chromecastiin iPadin, iPhonen tai iPod touchin avulla:

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Roku

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä Roku uudelleen
  1. Irrota Rokun virtajohto vähintään 1 kokonaisen minuutin ajaksi.

2. Kytke Rokun virtajohto takaisin verkkovirtaan.

3. Käynnistä Roku painamalla mitä tahansa Rokun kaukosäätimen näppäintä.

4. Odota vielä 1 minuutti.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Roku Streaming Stick

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Katkaise laitteesta virta ja kytke se päälle uudestaan
  1. Irrota laite televisiosta ja virtalähteestä vähintään 1 minuutiksi.

2. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

3. Käynnistä laitteen virta uudelleen Rokun kaukosäätimellä.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut digiboxit ja striimauslaitteet

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun avaat Netflix-sovelluksen

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota digiboksin virtajohto vähintään 2 minuutiksi.

2. Kytke digiboksin virtajohto takaisin virtapistokkeeseen.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Netflixin toimimattomuus saattaa johtua digitaaliseen kopiointisuojaan liittyvästä ongelmasta. Ratkaise ongelma näillä ohjeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Yhdistä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Älytelevisiot

Älytelevisio

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun avaat Netflix-sovelluksen

Käynnistä äly-TV uudelleen
  1. Irrota television virtajohto vähintään minuutiksi.

2. Poista television sähköinen varaus painamalla television virtapainiketta ja pitämällä sitä alhaalla viiden sekunnin ajan virtajohdon ollessa irrotettuna.

• Ellet voi käyttää virtapainiketta tai jos televisiossasi ei ole sellaista, pidä virtajohto irrotettuna vähintään kolme minuuttia.

3. Kytke television virtajohdot takaisin pistokkeisiin.

4. Avaa televisio.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä äly-TV uudelleen

1. Irrota television virtajohto vähintään minuutiksi.

2. Poista television sähköinen varaus painamalla television virtapainiketta ja pitämällä sitä alhaalla viiden sekunnin ajan virtajohdon ollessa irrotettuna.

• Ellet voi käyttää virtapainiketta tai jos televisiossasi ei ole sellaista, pidä virtajohto irrotettuna vähintään kolme minuuttia.

3. Kytke television virtajohdot takaisin pistokkeisiin.

4. Avaa televisio.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Televisiosi kuva-asetukset voivat aiheuttaa kuvan näkymisen mustana. Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteesi valmistajaan.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut laitteet

Kaikki muut laitteet

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.