Näyttö on musta, mutta ääni kuuluu.

Jos ääni kuuluu, mutta kuvaa ei näy, kun yrität katsoa Netflixiä, ongelma voi olla laitteessasi. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Jos et kuule ääntä etkä näe videota, lue artikkeli Näyttö on musta eikä ääni kuulu.

Blu-ray-soittimet

Blu-ray-soitin

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Tietokoneet

Google Chromebook tai Chromebox

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Google Chromessa

Päivitä Google Chrome
  1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta valikkokuvake .

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

4. Chrome näyttää nykyisen version ja asentaa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

5. Viimeistele päivitys valitsemalla Käynnistä uudelleen (Relaunch).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Netflix-sovelluksessa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

1. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

2. Kokeile toista HDMI-kaapelia.

3. Jos televisiossa on toinen HDMI-portti, kokeile sitä.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Mac-tietokone

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Päivitä Google Chrome
  1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta valikkokuvake .

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

4. Chrome näyttää nykyisen version ja asentaa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

5. Viimeistele päivitys valitsemalla Käynnistä uudelleen (Relaunch).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos et käytä Chrome-selainta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Windows-tietokone

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Päivitä Google Chrome

1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta valikkokuvake .

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

4. Chrome näyttää nykyisen version ja asentaa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

5. Viimeistele päivitys valitsemalla Käynnistä uudelleen (Relaunch).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos et käytä Chrome-selainta, jatka vianmääritystä alla olevilla ohjeilla.

Varmista, että sinulla on Windows 10 ‑grafiikkaohjaimen uusin versio

Saattaa olla, että joudut asentamaan Windows 10 ‑käyttöjärjestelmän kanssa yhteensopivan grafiikkaohjaimen. Jos et tiedä, miten tämä tehdään, pyydä apua tietokoneen valmistajalta.

• Jos sinulla jo on Windows 10 -yhteensopiva grafiikkaohjain, poista ohjaimen asennus ja asenna se uudelleen. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan.

• Jos olet päivittänyt uusimpaan Windows 10 ‑yhteensopivaan näytönohjaimeen, mutta saat edelleen tämän virheen, ota yhteyttä tietokoneen valmistajaan.

• Jos tietokoneeseesi ei ole saatavilla Windows 10 -yhteensopivaa näytönohjainta, katsele Netflixiä selaimella.
    Jos katselet jo Netflixiä selaimella, kokeile toista selainta, esimerkiksi Google Chromea, Mozilla Firefoxia tai Operaa.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Pelikonsolit

Nintendo Wii U

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun käynnistät Netflix-sovelluksen

Käynnistä Wii U ja televisio uudelleen

1. Irrota Wii U:n ja television virtajohdot vähintään 1 minuutiksi.

2. Kytke Wii U:n ja television virtajohdot takaisin pistokkeisiin.

3. Käynnistä Wii U ja televisio virtapainikkeesta.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

PlayStation 3

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

PlayStation 4

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun käynnistät Netflix-sovelluksen

Käytätkö PlayStation VR:ää?

Jos käytät ensimmäisen sukupolven Playstation VR:ää (CUH-ZVR1) PlayStation 4 Prolla, ongelma saattaa johtua HDR-asetuksesta. Noudata seuraavia ohjeita, niin pääset taas katselemaan Netflixiä.

Poista HDR käytöstä

1. Valitse PS4:n aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse Äänet ja näyttö (Sounds and screen).

3. Valitse Videolähdön asetukset (Video Output Settings).

4. Valitse HDR.

5. Kytke HDR Pois päältä (Off).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämä ratkaisi ongelman, mutta haluat yhä katsella Netflixiä HDR-kuvalla, sinun on irrotettava PSVR-yksikkö ja katsottava Netflixiä suoraan PlayStation 4 Prolla.

Jos tämä ei ratkaissut ongelmaa tai et käytä ensimmäisen sukupolven PlayStation VR:ää PlayStation 4 Prolla, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos et käytä ensimmäisen sukupolven PlayStation VR:ää tai PlayStation 4 Prota tai jos yllä olevat ohjeet eivät ratkaisseet ongelmaa, auta meitä tutkimaan tätä virhettä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Xbox 360

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Xbox One

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Käynnistä Xbox uudelleen

1. Sammuta virta Xboxista.

2. Irrota virtajohto konsolin takaosasta vähintään minuutiksi.

3. Poista Xboxin sähköinen varaus painamalla konsolin virtapainiketta ja pitämällä sitä alhaalla viiden sekunnin ajan virtajohdon ollessa irrotettuna.

4. Kytke Xboxin virtajohdot takaisin virtapistokkeisiin.

5. Käynnistä Xbox virtapainikkeella ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikki muut pelikonsolit

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Matkapuhelimet ja tabletit

Amazon Fire -tabletti

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä tabletti uudelleen

1. Paina tabletin reunassa olevaa virtapainiketta (Power).

2. Kun sinua pyydetään vahvistamaan Haluatko sammuttaa Kindlen? (Do you want to shut down your Kindle?) tai Haluatko sammuttaa Firen? (Do you want to shut down your Fire?), napauta Sammuta (Shut Down), Katkaise virta (Power Off) tai OK.

3. Kun laite on täysin sammunut, paina virtapainiketta (Power) ja pidä sitä painettuna, kunnes näytölle ilmestyy Kindle- tai Amazon-logo.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

1. Tuo esiin Asetukset (Settings) pyyhkäisemällä alaspäin ruudun yläosasta.

2. Valitse Sovellukset (Applications).

3. Valitse Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage all Applications).

4. Valitse Netflix.

5. Valitse Poista tiedot (Clear Data).

6. Kun tiedot on poistettu, paina tabletin reunassa olevaa virtapainiketta (Power).

7. Kun sinua pyydetään vahvistamaan Haluatko sammuttaa Kindlen? (Do you want to shut down your Kindle?) tai Haluatko sammuttaa Firen? (Do you want to shut down your Fire?), napauta Sammuta (Shut Down), Katkaise virta (Power Off) tai OK.

8. Kun laite on täysin sammunut, paina virtapainiketta (Power) ja pidä sitä painettuna, kunnes näytölle ilmestyy Kindle- tai Amazon-logo.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista värikorjaus käytöstä

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Käyttöapu (Accessibility).

3. Ota Värikorjaus (Color Correction) Pois käytöstä (Off).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Android-puhelin tai -tabletti

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Toista toinen TV-sarja tai elokuva

Yritä toistaa toinen TV-sarja tai elokuva. Jos toisen nimikkeen toistaminen onnistuu ongelmitta, siirry Katselutiedot-sivulle ja valitse toimimattoman nimikkeen vierestä Ilmoita ongelmasta ‑linkki.

• Jos et näe Ilmoita ongelmasta ‑linkkiä, on ongelmasta ilmoitettu automaattisesti.

Käynnistä Android-puhelin tai -tabletti uudelleen

1. Katkaise virta Android-puhelimesta tai -tabletista pitämällä virtapainiketta painettuna.

2. Vahvista sitten, että haluat katkaista Androidista virran.

3. Käynnistä Android uudestaan painamalla virtapainiketta uudelleen.

4. Kun Android on taas käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudestaan.

Poista värikorjaus käytöstä

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Käyttöapu (Accessibility).

• Jos et näe Esteettömyys-kohtaa, valitse ensin Laite.

3. Valitse Vision.

• Jos näytöllä ei ole Vision-kohtaa, jatka seuraavaan vaiheeseen.

4. Valitse Värikorjaus.

• Jos näytöllä ei ole vaihtoehtoa Värikorjaus (Color Correction), valitse Värin säätö (Color Adjustment).

5. Valitse Pois (Off).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Varmista, että Android-laitteesi on päivitetty

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Järjestelmä (System) ja valitse sitten Lisäasetukset (Advanced).

• Jos Järjestelmä (System) ei ole näkyvissä, valitse Tietoja laitteesta/tabletista (About Device/Tablet).

3. Valitse Järjestelmäpäivitys (System Update) tai Ohjelmistopäivitys (Software Update).

4. Kun olet ladannut saatavilla olevat päivitykset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain laitteen valmistaja voi ratkaista. Jotta pääset jatkamaan Netflixin katsomista, ota yhteyttä laitteen valmistajaan ja pyydä seuraavaa:

• Apua laitteen laiteohjelmiston päivittämiseen.

• Apua tehdasasetusten palauttamiseen.

Jos striimaus ei onnistu näidenkään jälkeen, valmistajalla voi olla lisää ehdotuksia laitteen korjaamiseen. Jos valmistajalla ei ole muita ohjeita, tai lisäohjeetkaan eivät ratkaise ongelmaa, sinun täytyy käyttää katseluun jotakin toista Netflix-yhteensopivaa laitetta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

iPhone, iPad tai iPod touch

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen
  1. Paina nukkumispainiketta ja pidä se painettuna, kunnes esiin tulee punainen liukusäädin.

2. Vedä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

3. Käynnistä laite uudelleen 10 sekunnin kuluttua painamalla nukkumispainiketta.

4. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Nook

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen
  1. Katkaise virta laitteesta kokonaan ja odota vähintään 15 sekuntia.

2. Kytke laitteen virta takaisin päälle.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikki muut matkapuhelimet ja tabletit

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Digiboksit ja mediasoittimet

Amazon Fire TV/Stick

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto vähintään 1 minuutiksi.

2. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

3. Käynnistä laitteen virta uudelleen Fire TV:n kaukosäätimellä.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Apple TV 4 tai Apple TV 4K

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä Apple TV uudestaan

1. Irrota Apple TV:n ja siihen liitetyn television virtajohdot vähintään 2 minuutin ajaksi.

2. Kytke molempien laitteiden virtajohdot takaisin.

3. Kytke molempien laitteiden virta takaisin päälle.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Chromecast

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Katkaise Google Home -sovelluksen peilausyhteys.
  1. Avaa Google Home ‑sovellus puhelimessasi.

2. Valitse valikkokuvake sovelluksen oikeasta alakulmasta.

3. Valitse Peilauslaite (Mirror device).

4. Valitse Katkaise yhteys (Disconnect).

5. Avaa Netflix-sovellus.

6. Valitse haluamasi TV-sarja tai elokuva.

7. Valitse Cast-kuvake nimikkeen kuvaussivulta.

8. Nimikkeen pitäisi nyt peilautua televisioosi.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Roku

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä Roku uudelleen
  1. Irrota Rokun virtajohto vähintään 1 kokonaisen minuutin ajaksi.

2. Kytke Rokun virtajohto takaisin verkkovirtaan.

3. Käynnistä Roku painamalla mitä tahansa Rokun kaukosäätimen näppäintä.

4. Odota vielä 1 minuutti.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Roku Streaming Stick

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Katkaise laitteesta virta ja kytke se päälle uudestaan
  1. Irrota laite televisiosta ja virtalähteestä vähintään 1 minuutiksi.

2. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

3. Käynnistä laitteen virta uudelleen Rokun kaukosäätimellä.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikki muut digiboxit ja striimauslaitteet

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun käynnistät Netflix-sovelluksen

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota digiboksin virtajohto vähintään 2 minuutiksi.

2. Kytke digiboksin virtajohto takaisin virtapistokkeeseen.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteessasi saattaa olla HDCP-ongelma, joka estää Netflixiä toistamasta sisältöä. Ratkaise ongelma näillä ohejeilla:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

4. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

5. Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• Jos katselu onnistuu toisella televisiolla, ensimmäisen television HDMI-portissa saattaa olla vikaa. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Älytelevisiot

Älytelevisio

Missä tilanteessa näyttö on musta tai tyhjä, mutta äänet kuuluvat?

Kun käynnistät sovelluksen

Käynnistä äly-TV uudelleen
  1. Irrota television virtajohto vähintään minuutiksi.

2. Poista television sähköinen varaus painamalla television virtapainiketta ja pitämällä sitä alhaalla viiden sekunnin ajan virtajohdon ollessa irrotettuna.

• Ellet pääse käsiksi virtapainikkeeseen tai jos televisiossasi ei ole sellaista, älä kytke virtajohtoa vähintään kolmeen minuuttiin.

3. Kytke television virtajohdot takaisin pistokkeisiin.

4. Avaa televisio.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kun yrität toistaa TV-sarjaa tai elokuvaa

Käynnistä äly-TV uudelleen

1. Irrota television virtajohto vähintään minuutiksi.

2. Poista television sähköinen varaus painamalla television virtapainiketta ja pitämällä sitä alhaalla viiden sekunnin ajan virtajohdon ollessa irrotettuna.

• Ellet pääse käsiksi virtapainikkeeseen tai jos televisiossasi ei ole sellaista, älä kytke virtajohtoa vähintään kolmeen minuuttiin.

3. Kytke television virtajohdot takaisin pistokkeisiin.

4. Avaa televisio.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Televisiosi kuva-asetukset voivat aiheuttaa Netflixin näkymisen mustana. Ota yhteyttä laitteen valmistajaan saadaksesi apua asetusten säätämisessä.

Jossain muussa tilanteessa

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikki muut laitteet

Kaikki muut laitteet

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.