Näin ilmoitat ongelmista nimikkeessä

Jos huomaat ongelman sarjan tai elokuvan laadussa, äänessä, kuvassa tai tekstityksessä, voit ilmoittaa siitä suoraan Netflixille. Kaikkia ongelmia emme voi korjata heti, mutta kun teet ilmoituksen, sisällöstä vastaavat tiimimme saavat tiedon ongelmasta.

Voit ilmoittaa seuraavanlaisista ongelmista nimikkeissä:

• Puskurointi

• Tekstityksiin tai ohjelmatekstityksiin ja niiden laatuun tai saatavuuteen liittyviä ongelmia

• Ääneen tai dubbaukseen ja niiden laatuun tai saatavuuteen liittyviä ongelmia

• Videolaatuun tai kuvasuhteeseen liittyviä ongelmia

• Äänenvoimakkuus

• Jaksot tai kaudet väärässä järjestyksessä

• Ikärajoituksiin tai ikäsuosituksiin liittyviä ongelmia

• Sopimaton sisältö

• Nimi tai kuvaus on väärin tai siinä on virheitä

• Nimikkeen kuva on väärä, harhaanjohtava tai sisältää juonipaljastuksen

Jos ongelmia ilmenee kaikissa katsomissasi nimikkeissä, saat apua artikkelista Kuvaongelmia Netflixissä tai TV-sarjan tai elokuvan äänessä on ongelma.

Näin ilmoitat ongelmista

Voit ilmoittaa nimikkeen ongelmasta katsoessasi sitä Netflixissä verkkoselaimella tai Tili-sivun kautta Netflix-sivustolla.

Ilmoituksen tekeminen verkkoselaimella katsottaessa

1. Klikkaa ruudun yläreunassa olevaa lippua .

2. Valitse, mitä ongelmasi koskee:

• Puskurointi ja lataus (Video on sumea, latautuu hitaasti tai ei lataudu ollenkaan.)

• Tekstitys (Tekstitys tai ohjelmatekstitys ei vaikuta toimivan kunnolla.)

• Ääni ja kuva (Videota on vaikea kuulla tai nähdä.)

• Jokin muu ongelma (Sarjassa tai elokuvassa on jotain muuta vialla.)

3. Kirjoita tarvittaessa lisätietoja. Jos ongelmaasi ei ole vaihtoehdoissa, kirjoita siitä kommenttikenttään.

4. Ilmoita ongelmasta valitsemalla Lähetä.

Ilmoituksen tekeminen Katseluhistorian kautta

1. Siirry Netflixin Tili-sivulle verkkoselaimella.

2. Valitse profiili Profiilit ja lapsilukitus -kohdasta.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Katseluhistoria.

4. Etsi nimike, jossa koit ongelmia.

5. Valitse Ilmoita ongelmasta sen nimikkeen tai jakson vierestä, jossa ongelma esiintyy.

6. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

• Elokuvassa tai TV-ohjelmassa on väärät nimiketiedot (väärä nimike tai yhteenveto, jakso väärässä kohdassa)

• Video-ongelma (kuva on sumea, pätkii tai näyttää jotenkin oudolta)

• Ääniongelma (ääntä on vaikea kuulla, ääni on epätahdissa kuvan kanssa tai puuttuu joistakin kohdista)

• Tekstitysongelma (tekstitys puuttuu, sitä on vaikea lukea, se on epätahdissa äänen kanssa, siinä on kirjoitusvirheitä tai käännös on huono)

7. Kirjoita tarvittaessa lisätietoja ongelmasta.

8. Valitse Ilmoita ongelmasta.