Videontoistossa on ongelmia katsoessani Netflixiä.

Jos havaitset jotain seuraavista yrittäessäsi katsoa elokuvaa tai TV-sarjaa tietokoneella, pelikonsolilla, älytelevisiolla, Blu-ray-soittimella tai digiboksilla:

• Ei kuvaa
  • Vääristynyt kuva
  • Kuvan hetkittäinen katoaminen
  • Tyhjä näyttö (musta tai sininen)
  • Yksivärinen näyttö (vihreä tai pinkki)

Varmista aluksi, etteivät ongelmat johdu itse elokuvasta tai TV-ohjelmasta, noudattamalla näitä ohjeita:

Toista toinen nimike
  • Jos toinen nimike toistuu ongelmitta, siirry Katselutiedot (Vieving Activity) -sivulle ja klikkaa Ilmoita ongelmasta (Report problem) ‑linkkiä toistamasi nimikkeen vieressä. Jos et näe Ilmoita ongelmasta (Report problem) ‑linkkiä, on ongelmasta ilmoitettu automaattisesti.

Jos edellä olevat ohjeet eivät ratkaisseet ongelmaa, yritä ratkaista ongelma alla olevien laitteesi vianmääritysohjeiden avulla.

Tietokoneet

Sulje muut selaimen välilehdet, sovellukset tai ohjelmat

Netflix-suoratoiston suorituskyky voi parantua, jos suljet selaimen välilehdet, sovellukset ja ohjelmat, jotka saattavat viedä tietokoneen muistia ja käsittelyresursseja.

Onko virustentorjuntaohjelmisto asennettuna?

Toisinaan virustentorjuntaohjelmisto voi häiritä Netflixin elokuvien ja TV-ohjelmien toistamiseen käytetyn laitteen toimintaa.

• Poista virustentorjuntaohjelmisto käytöstä ja toista elokuva tai TV-ohjelma uudelleen.
  • Jos elokuvan tai TV-sarjan katselu jatkuu virustentorjuntaohjelmiston käytöstä poistamisen jälkeen, ohjelmisto on vanhentunut tai estää tahattomasti Netflix-palvelun toistamisen. Pyydä apua ongelman ratkaisuun virustentorjuntaohjelmiston valmistajalta.

Poista teräväpiirtosuoratoistot (HD) käytöstä

Tarkasta elokuvan tai TV-ohjelman toiston aikana, näkyykö HD-painiketta.

• Jos näet HD-painikkeen, klikkaa sitä ja poista sitten valintamerkki kohdasta Salli HD (Allow HD).
  • Jos et näe HD-painiketta, sinulla on todennäköisesti käytössä uudempi selain, joka säätää videon automaattisesti oikeille laatuasetuksille.

Kaikki muut laitteet

Suorita laitteen liitäntöjen vianmääritys
Jos sinulla on jatkuvia ongelmia äänen tai kuvan kanssa kaikilla nimikkeillä, joita katselet Netflixistä, kokeile alla olevia vianmäärityskeinoja. Ongelma saattaa johtua laitteesta, televisiosta, vastaanottimesta tai stereoista tai niitä yhdistävistä kaapeleista.
  1. Laite tai televisio:
    • Ääniongelmat ovat usein korjattavissa vaihtamalla television tai laitteen ääniraitaa tai säätämällä ääniasetuksia television tai laitteen valikossa.
    • Jos kuva on venynyt tai se ei näy kokonaan, television tai laitteen näytön tarkkuuden vaihtaminen voi korjata ongelman.
    • Kokeile kuvan lähentämistä tai loitontamista, jos se on televisiossasi mahdollista.
  2. Muut laitteet:
    • Ohita mahdolliset vastaanottimet tai stereolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon.
      • Se onnistuu helposti katsomalla, mihin striimauslaitteestasi lähtevän HDMI-kaapelin toinen pää on liitetty. Irrota HDMI-kaapeli mahdollisesta vastaanottimesta tai stereolaitteesta ja liitä se suoraan televisioon.
    • Jos sinulla on käytössä kannettava tai tabletti, kokeile irrottaa ulkoiset kuulokkeet tai kaiuttimet nähdäksesi, saatko paremman äänen sisäänrakennetuista kaiuttimista.
  3. Kaapelit
    • Jos käytät HDMI-kaapelia, kokeile sen liittämistä vaihtaen päiden paikkoja. Voit myös kokeilla uutta HDMI-kaapelia.
    • Jos käytät liitäntään HDMI-kaapelia, kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.
    • Vaihtaminen HDMI-kaapelista komponentti- tai komposiitti-AV-kaapeliin voi korjata tietyt kuvaongelmat.