Suureksi zoomautunut tai reunoilta leikkautunut video

Jos Netflix-sovellus tai katsomasi video näyttää zoomautuneen suureksi tai leikkautuneen reunoilta tai ylhäältä, se tarkoittaa yleensä sitä, että laitteen videolähdön asetukset on määritelty väärin. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Amazon Fire TV/Stick

Poista näytön suurennusasetus käytöstä

1. Valitse Fire TV:n aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Vieritä seuraavan ruudun oikeaan reunaan ja valitse Esteettömyys (Accessibility).

3. Valitse Näytön suurennus (Screen Magnifier) ja vaihda asetukseksi OFF.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Apple TV 2 tai Apple TV 3

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Apple TV 4 tai Apple TV 4K

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Blu-ray-soitin

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Tietokone

1. Siirry Netflix-sivulle, jolla ongelma ilmenee.

2. Nollaa zoomaus näppäimistöä käyttäen:

• Mac-tietokone: paina Komento + 0.

• Windows tai Chromebook: paina Ctrl + 0.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

PlayStation 3

Määrittele PlayStation 3:n videolähdön asetukset

1. Aloita PlayStationin aloitusnäytöltä

2. Siirry asetuksiin.

3. Valitse Näyttöasetukset (Display Settings).

4. Valitse Videolähdön asetukset (Video Output Settings).

5. Valitse television ja PlayStationin välinen yhteys (komponentti, komposiitti tai HDMI).

6. Valitse Automaattinen (Automatic).

7. Vahvista asetukset valitsemalla Kyllä (Yes).

8. Tallenna asetukset ohjeiden mukaan.

9. Saata videomääritykset loppuun valitsemalla Lopetus (Finish).

10. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Suorita laitteen liitäntöjen vianmääritys

Jos sinulla on jatkuvia ongelmia kuvan kanssa kaikilla nimikkeillä, joita katselet Netflixistä, kokeile alla olevia vianmäärityskeinoja. Ongelma saattaa johtua laitteesta, jota käytät striimaamiseen, televisiosta tai vastaanottimesta, joihin striimaat, tai niitä yhdistävistä kaapeleista.

1. Suoratoistolaite tai televisio:

• Jos kuva on venynyt tai se ei näy kokonaan, television tai suoratoistolaitteen näytön tarkkuuden vaihtaminen voi korjata ongelman.

• Jos kuva on liian suuri tai pieni, kokeile kuvan lähentämistä tai loitontamista, jos se on televisiossasi mahdollista.

2. Muut laitteet:

• Ohita mahdolliset vastaanottimet liittämällä suoratoistolaite suoraan televisioon.

• Se onnistuu helposti katsomalla, mihin striimauslaitteestasi lähtevän HDMI-kaapelin toinen pää on liitetty. Jos HDMI-kaapeli on liitetty johonkin vastaanottimeen, irrota se ja liitä suoraan televisioon.

3. Kaapelit

• Jos käytät HDMI-kaapelia, kokeile liittää se toisin päin tai kokeile toista HDMI-kaapelia.

• Jos käytät liitäntään HDMI-kaapelia, kokeile toista HDMI-porttia televisiossa.

• Vaihtaminen HDMI-kaapelista komponentti- tai komposiitti-AV-kaapeliin voi korjata tietyt kuvaongelmat.

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

PlayStation 4

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

PlayStation 5

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Roku

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Digiboksi

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Älytelevisio

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Xbox 360

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Xbox One

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Xbox Series X/S

Säädä television kuva-asetuksia

Televisiosi kuvasuhde, ruudun koko ja muut asetukset voivat saada Netflixin kuvan näyttämään zoomatulta. Jos tarvitset apua asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.