Videokuva jumittuu, mutta äänien toistaminen jatkuu.

Jos videokuva jumittuu, mutta äänien toistaminen jatkuu, kun katsot jotakin nimikettä, se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Amazon Fire TV/Stick

Käynnistä laite uudelleen
  1. Paina Amazon Fire TV:n kaukosäätimen Koti-näppäintä (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Oma Fire TV (My Fire TV).

• Jos Oma Fire TV (My Fire TV) ei ole näkyvissä, valitse Järjestelmä (System) tai Laite (Device).

4. Valitse Käynnistä uudelleen (Restart).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Android TV

Nollaa Android TV

1. Pidä kaukosäätimen virtapainike painettuna, kunnes televisio käynnistyy uudelleen.

2. Kokeile Netflixiä uudelleen.

PlayStation 3

Poista tallennetut pelitiedot
  1. Siirry PS3:n aloitusnäytölle painamalla PS-painiketta > Lopeta (Quit) > Kyllä (Yes).

2. Siirry kohtaan Peli (Game).

3. Siirry kohtaan Pelitiedon työkalu (Game Data Utility) ja korosta Netflix.

4. Paina kolmiopainiketta.

5. Valitse Poista (Delete).

6. Valitse Kyllä (Yes).

Roku

Käynnistä laite uudelleen
  1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Älytelevisio

Käynnistä laite uudelleen
  1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Windows-tietokone

Päivitä Windows

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Päivittäminen ja suojaus (Update & security).

4. Windows tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä ei tarkisteta, valitse Tarkista päivitykset (Check for updates).

5. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Tarkista, että video-ohjaimesi ovat ajan tasalla

Sinun on ehkä päivitettävä tietokoneesi video-ohjain tai asennettava Windows 10:n tukema video-ohjain.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa näiden vaiheiden kanssa. Jos sinusta tuntuu, ettet halua muuttaa asetuksia itse, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan saadaksesi apua.

• Jos tietokoneessasi käytetään grafiikkakorttia tai grafiikkaprosessoria, päivitä video-ohjain käyttämällä ohjelmistoa, joka asennettiin kortin mukana.

Huomautus:
    AMD ja NVIDIA ovat yleisimmät grafiikkaprosessoreiden ja grafiikkaprosessoriohjelmistojen valmistajat.
  • Jos päivitys ei poista ongelmaa tai päivityksiä ei ole saatavilla, poista ohjaimen asennus ja asenna se uudelleen.

• Jos tietokoneellesi ei ole Windows 10:n tukemaa video-ohjainta, kokeile toistaa Netflixiä eri laitteella tai selaimella, kuten Google Chromella, Mozilla Firefoxilla tai Operalla.

Xfinity X1 -digiboksi

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kaikki muut digiboksit