Ponnahdusikkunat tai -välilehdet avautuvat Netflixin käytön aikana

Netflix-palvelu ei luo tai näytä ponnahdusikkunoita tai -välilehtiä. Jos ponnahdusikkuna ilmestyy, kun käytät tai katsot Netflixiä, tarkista, onko laitteeseesi asennettu haitta- tai mainosohjelmia, ja poista ne.

Valitse laitteesi alta saadaksesi lisätietoja.

Windows-tietokone

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa tietokoneesi ohjelman vianmäärityksessä tai poistamisessa, koska jokaisen laitteen ohjeet ovat erilaiset.

Windows 10 tai 11: Noudata Microsoftin ohjeita haittaohjelmien löytämiseen ja poistamiseen tietokoneeltasi.

Windows 8: Lue lisätietoja Microsoftin Windowsin haittaohjelmien poistotyökalusta.

Jos ongelma jatkuu, pyydä apua haitta- tai mainosohjelman poistamiseen tietokoneeltasi laitteesi valmistajalta tai tietokoneasiantuntijalta.

Mac-tietokone

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa Mac-tietokoneesi ohjelman vianmäärityksessä tai poistamisessa, koska jokaisen laitteen ohjeet ovat erilaiset.

Noudata Applen ohjeita ponnahdusmainosten ja -ikkunoiden estämiseen Safarissa ja viimeisimpien ohjelmistopäivitysten asentamiseen.

Jos ongelma jatkuu, pyydä apua haitta- tai mainosohjelman poistamiseen tietokoneeltasi Apple-tuesta tai tietokoneasiantuntijalta.

Android-puhelin tai -tabletti

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa mobiililaitteesi ohjelman vianmäärityksessä tai poistamisessa, koska jokaisen laitteen ohjeet ovat erilaiset.

Noudata Googlen ohjeita ei-toivottujen mainosten, ponnahdusikkunoiden ja haittaohjelmien poistamiseen puhelimesta tai tabletista

Jos ongelma jatkuu, pyydä apua haitta- tai mainosohjelman poistamiseen mobiililaitteeltasi laitteesi valmistajalta tai tietokoneasiantuntijalta.