Netflix ilmoittaa: Tämä sovellus ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa.

Yrittäessäsi ladata Netflix-sovellusta Android-laitteellasi voi näkyä tämä viesti:

Tämä sovellus ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa.

Laitteella, jossa on vanhempi Android-versio tai joka ei ole Play Protect -sertifioitu, ei voi ladata Play Kaupasta. Saatat pystyä asentamaan sovelluksen yksinkertaistetun version suoraan Netflixistä, jos sen lataaminen Play Kaupasta ei onnistu.

Jos laitteessa on Androidin muokattu versio, seuraa Googlen ohjetta Ratkaisuja Play Protect ‑sertifioinnin tilaan liittyviin ongelmiin (Fix issues with your Play Protect certification status).

Sovelluksen lataaminen Netflixistä edellyttää, että laitteen Android-versio on4.4.27.1.2.

Käytä laitetta, johon haluat asentaa Netflixin ja:

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Tietoturva (Security).

3. Napauta ruutua kohdasta Tuntemattomat lähteet: Salli asennukset muista lähteistä kuin Play Kaupasta (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

4. Vahvista muutos napauttamalla OK.

5. Lataa Netflix-sovellus.

6. Löydät latauksen pyyhkäisemällä ruutua yläosasta alaspäin.

7. Napauta ensin tiedostoa ja sen jälkeen Asenna.

8. Kun Netflix-sovellus on asennettu, palaa aloitusnäytölle ja avaa Netflix.

Huomautus:
    Jos haluat vaihtaa asetuksen takaisin, suorita vaiheet 1–4 uudelleen.