Netflix ilmoittaa: Sovellus ei tue tätä laitetta.

Jos saat Android-laitteella tämän virheilmoituksen:

Sovellus ei tue tätä laitetta.

Se tarkoittaa yleensä, että laitteeseen on asennettu Netflix-sovelluksen vanhentunut versio. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen
Näiden ohjeiden avulla poistat laitteellesi ladatun sarjan tai elokuvan ja kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, avaa Play Kaupan Netflix-sivu, napauta Poista (Uninstall) ja sen jälkeen Asenna (Install).

Myös näillä ohjeilla voidaan asentaa sovellus uudelleen:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta sitä.

3. Napauta Poista asennus (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.