Netflixin virhe 10016-22005

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla virheilmoituksen, joka on yleensä tämä:

Sinun on poistettava latauksia tästä tai jostain toisesta sopimustasi käyttävästä laitteesta. Katso lisätietoja osoitteesta help.netflix.com. (10016-22005)

Se tarkoittaa, että olet saavuttanut kyseisen studion tai sisällöntarjoajan latausten enimmäismäärän. Joillakin studioilla tai sisällöntarjoajilla lisenssisopimukset määrittelevät, kuinka monta latausta kerrallaan voi olla.

Jo katsottujen latausten poistaminen riittää yleensä ratkaisemaan ongelman.

Yksittäisen TV-sarjan tai elokuvan poistaminen

1. Napauta Netflix-sovelluksesta Lataukset Latauskuvake.

• Jos Lataukset ei ole näkyvissä, napauta Lisää ja sitten Omat lataukset.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Muokkaa muokkauskynä.

• Jos haluat poistaa TV-sarjan yksittäisen jakson, napauta ensin kyseistä TV-sarjaa.

3. Poista lataus laitteesta napauttamalla punaista X.

4. Yritä ladata TV-sarja tai elokuva uudelleen.

Kaikkien latausten poistaminen

1. Napauta Netflix-sovelluksesta Profiilit profiilikuvake.

• Jos Profiilit ei ole näkyvissä, napauta oikeasta alakulmasta Lisää .

2. Vieritä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Napauta Poista kaikki lataukset.

4. Valitse vahvistusnäytöltä Poista. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

5. Yritä ladata TV-sarja tai elokuva uudelleen.