Netflixin virhe 10016-22005

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla virheilmoituksen, joka on yleensä tämä:

Sinun on poistettava latauksia tästä tai jostain toisesta sopimustasi käyttävästä laitteesta. Katso lisätietoja osoitteesta help.netflix.com. (10016-22005)

Se tarkoittaa, että olet saavuttanut kyseisen studion tai sisällöntarjoajan latausten enimmäismäärän. Joillakin studioilla tai sisällöntarjoajilla lisenssisopimukset määrittelevät, kuinka monta latausta kerrallaan voi olla.

Jo katsottujen latausten poistaminen riittää yleensä ratkaisemaan ongelman.

Yksittäisen TV-sarjan tai elokuvan poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta Lataukset ja napauta sitten sarjaa tai elokuvaa.

4. Napauta Latauksen tila -kuvaketta ladattu nimike -kuvake sen jakson tai elokuvan vieressä, jota ongelma koskee.

5. Napauta Poista lataus Poista lataus -kuvake.

Kaikkien latausten poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko lisää-kuvake.

4. Napauta Sovellusasetukset sovellusasetukset-kuvake.

5. Napauta Poista kaikki lataukset poista kaikki lataukset -kuvake ja napauta sitten Poista.