Netflixin virhe NQL.22005

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla virhekoodin NQL.22005, johon usein liittyy jokin seuraavista viesteistä:

Liian monta ladattua videota
Sinun on poistettava latauksia tästä tai jostain toisesta sopimustasi käyttävästä laitteesta. (NQL.22005)
Latausvirhe
Sinulla on liian monta ladattua videota. Poista jokin video ja yritä uudelleen. (NQL.22005)

Se tarkoittaa, että olet ylittänyt samaan lisenssisopimukseen kuuluvien, samaan aikaan ladattuna olevien nimikkeiden enimmäismäärän.

Lisensoimme sisällöt tyypillisesti nimikepaketteina yksittäisiltä studioilta ja jakelijoilta. Joissakin tapauksissa samaan sopimukseen kuuluvien, yhtä aikaa ladattuna olevien nimikkeiden määrä voi olla rajoitettu. Käytämme näitä rajoituksia vain silloin, kun lisenssisopimus niin vaatii. Voimme yleensä tarjota TV-sarjojen kokonaisia tuotantokausia ladattavaksi samalla kertaa, mutta virhe voi ilmetä, jos lataat useita jaksoja eri tuotantokausilta.

Ongelma yleensä ratkeaa helposti sillä, että poistat nimikkeet sitä mukaa, kun olet katsonut ne.

Poista ladattuja nimikkeitä Android-puhelimelta tai -tabletilta

Voit ratkaista ongelman poistamalla jonkin tai kaikki laitteelle aiemmin ladatut nimikkeet.

Ladatun nimikkeen poistaminen Android-laitteesta

1. Napauta Lataukset .

• Jos latauskuvaketta ei ole näkyvissä, napauta Lisää valikkokuvake tai profiilikuvaketta profiilikuvake ja sitten Omat lataukset.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa kynäkuvake .

3. Napauta valintaruutua kaikkien niiden TV-sarjojen tai elokuvien kohdalta, jotka haluat poistaa laitteelta.

4. Valitse oikeasta yläkulmasta Poista roskiskuvake .

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Android-laitteesta

1. Napauta Lisää valikkokuvake tai profiilikuvaketta profiilikuvake.

2. Vieritä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Napauta Poista kaikki lataukset.

4. Vahvista napauttamalla OK.

5. Kaikki ladatut TV-sarjat ja elokuvat poistetaan laitteelta.