Nimimerkin luominen ja muokkaaminen Netflix-pelejä varten

Valitse yksilöllinen nimi Netflix-pelien pelaamiseen.

• Nimimerkit näkyvät joissakin peleissä esimerkiksi tulostauluilla.

• Valitsemaasi nimimerkkiä käytetään kaikissa nimimerkkejä tukevissa Netflix-peleissä.

• Jokaiselle Netflix-profiilille voidaan luoda yksi nimimerkki.

Huomautus:
    Nimimerkit eivät ole käytettävissä lasten profiileilla, koska lasten alueella ei voi pelata pelejä.
  • Et voi valita nimimerkkiä, joka on jo käytössä toisella pelaajalla.

• Joidenkin pelien pelaaminen edellyttää nimimerkin luomista.

Nimimerkin luominen tai vaihtaminen

Mukana olevat pelit

Jos peli edellyttää nimimerkkiä, profiilille on luotava nimimerkki, ennen kuin kyseistä peliä voidaan pelata.

Joissakin peleissä voidaan luoda nimimerkki, vaikka nimimerkit eivät olisikaan pelissä käytössä kyseisellä hetkellä.

1. Avaa peli mobiililaitteella.

2. Valitse profiili, jolle haluat luoda nimimerkin.

3. Napauta ruudun oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

4. Napauta kohtaa Luo nimimerkki tai Muokkaa nimimerkkiä .

5. Luo yksilöllinen nimimerkki ja napauta Tallenna.

Android-puhelimet ja -tabletit

1. Avaa Netflix Android-mobiililaitteella.

2. Valitse profiili, jolle haluat luoda nimimerkin.

3. Napauta ruudun alareunasta Pelit-välilehteä.

4. Etsi Luo nimimerkki Netflix-pelejä varten -palkki ja napauta Aloita. Jos olet jo luonut nimimerkin, voit vaihtaa sen napauttamalla muokkauskuvaketta nimimerkkisi vierestä Pelit-välilehdeltä.

5. Luo yksilöllinen nimimerkki ja napauta Tallenna.

iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Napauta Nimimerkki .

7. Luo yksilöllinen nimimerkki ja napauta Tallenna. Muokkaa olemassa olevaa nimimerkkiä kirjoittamalla uusi yksilöllinen nimi ja napauttamalla Tallenna

Verkkoselain

1. Mene verkkoselaimella kohtaan Hallinnoi lisäjäseniä.

2. Valitse profiili, jolle haluat luoda nimimerkin.

3. Luo yksilöllinen nimimerkki kohdassa Nimimerkki. Muokkaa olemassa olevaa nimimerkkiä kirjoittamalla uusi yksilöllinen nimi.

4. Kun olet valmis, valitse ruudun alareunasta Tallenna.

Ohjeita nimimerkin luomiseen

Nimimerkissä

• tulee olla 3–16 merkkiä

• ei saa olla emojeita, välimerkkejä tai erikoismerkkejä

• ei saa käyttää enempää kuin yhtä kirjoitusjärjestelmää tai kieltä.

Virheilmoitus nimimerkkiä luotaessa

• Nimimerkki ei ole käytettävissä: Antamasi nimimerkki on jo käytössä. Korjaa ongelma valitsemalla toinen nimimerkki tai muokkaamalla nimimerkkiä yksilölliseksi.

• Jos saat virheilmoituksen, kun yrität luoda esimerkiksi nimimerkkiä "NopeaKatti", kokeile vaihtoehtoisesti nimimerkkiä "NopeaKatti1", "NopeaKatti2", "NopeinKatti", "NopsaKatti" tms.

Huomautus:
      Nimimerkkien kirjainkoolla ei ole väliä, eli nimimerkkiä luotaessa "NopeaKatti" on sama kuin "nopeakatti" tai "NOPEAKATTI".
  • Pituus saa olla enintään 16 merkkiä: Nimimerkissä saa olla enintään 16 merkkiä. Valitse lyhyempi nimimerkki.

• Pituuden on oltava vähintään 3 merkkiä: Nimimerkissä on oltava vähintään 3 merkkiä. Valitse pidempi nimimerkki.

• Nimimerkki ei ole sallittu: Käyttäjä saa tämän ilmoituksen, jos nimimerkki ei ole yhteisön ohjeiden mukainen. Valitse jokin toinen nimimerkki jatkaaksesi.

Kysymyksiä nimimerkeistä

Nimimerkkini vaihdettiin, mutta en vaihtanut sitä itse

Netflix vaihtaa yhteisön ohjeiden vastaiset nimimerkit ja lähettää siitä sähköpostia tiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Jos sinä tai joku toinen tilisi käyttäjä ei ole vaihtanut nimimerkkiä etkä ole saanut sähköpostia Netflixiltä, seuraa näitä ohjeita estääksesi muita käyttämästä tiliäsi.

Sain sähköpostin, jonka mukaan nimimerkkini vaihdettiin yhteisön ohjeiden mukaiseksi

Me Netflixillä haluamme kaikkien tuntevan olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi pelejämme pelatessaan. Jotta voimme varmistaa kaikkien viihtyvyyden, saatamme joskus vaihtaa nimimerkkejä, jotta ne olisivat Netflix Gamesin yhteisösääntöjemme mukaisia. Voit vaihtaa nimimerkkisi milloin tahansa seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Haluan ilmiantaa sopimattoman nimimerkin

Jos jokin nimimerkki ei mielestäsi noudata yhteisön ohjeita, voit ilmiantaa sen ottamalla meihin yhteyttä.