Netflixin virhe 5.8

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla virhekoodin 5.8, johon yleensä liittyy seuraava viesti:

Videon toistamisessa on ongelma. Yritä uudelleen. (5.8)

Se tarkoittaa yleensä, että laite pitää päivittää. Ratkaise ongelma seuraavien ohjeiden avulla.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Live- tai animoidun taustakuvan poistaminen käytöstä

Jos käytät live- tai animoitua taustakuvaa, seuraa näitä ohjeita:

1. Napauta Näyttö.

2. Napauta Taustakuva.

3. Valitse jokin tavallinen, ei-animoitu kuva ja sitten Aseta taustakuvaksi (Set Wallpaper).

4. Valitse aloitusnäyttö ja lukitusnäyttö (Home screen and lock screen).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos laitteesi tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja kuin tässä ohjeessa, katso lisätietoja laitteesi käyttöoppaasta tai pyydä apua laitteen valmistajalta.