Netflixin virhe M7121-3078

Anteeksi keskeytys
Näyttää siltä, että selaimesi tätä versiota ei enää tueta. Asenna selaimen uusin versio, niin voit jatkaa katselua.

Tämän virheen korjaamiseksi sinun on päivitettävä Google Chrome:

Mac-tietokoneet

Tarkista Mac-tietokoneesi versio menemällä näytön vasempaan ylänurkkaan ja klikkaamalla Apple-kuvaketta  > Tietoja tästä Macista (About this Mac).

Jos Mac-tietokoneesi käyttöjärjestelmä on OSX 10.11 (El Capitan) tai uudempi

Päivitä Google Chrome
  1. Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa Valikkoa (Menu) .

2. Klikkaa Ohje (Help) > Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

3. Odota, kun Chrome tarkistaa uudet päivitykset automaattisesti.

4. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Käynnistä uudelleen (Relaunch).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos Mac-tietokoneesi käyttöjärjestelmä on OSX 10.10 (Yosemite) tai vanhempi

Tietokoneesi ei pysty päivittämään viimeisimpään selainversioon, joka tarvitaan Netflixin toistamiseen. Jos haluat jatkaa Netflixin katselua, sinun on käytettävä toista laitetta.

Osoitteessa devices.netflix.com on luettelo tuetuista laitteista.

Windows-tietokoneet

Tarkista Windows-tietokoneesi versio klikkaamalla Käynnistä-valikkoa (Start) ja sitten Asetukset (Settings) > Järjestelmä (System) > Windows-päivitys (Windows Update).

Jos tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Windows 7, Windows 8, Windows 10 tai Windows 11

Päivitä Google Chrome:

1. Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa Valikkoa (Menu) .

2. Klikkaa Ohje (Help) > Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

3. Odota, kun Chrome tarkistaa uudet päivitykset automaattisesti.

4. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Käynnistä uudelleen (Relaunch).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Windows Vista tai Windows XP

Tietokoneesi ei pysty päivittämään viimeisimpään selainversioon, joka tarvitaan Netflixin toistamiseen. Jos haluat jatkaa Netflixin katselua, sinun on käytettävä toista laitetta.

Osoitteessa devices.netflix.com on luettelo tuetuista laitteista.