Netflix sanoo: Päivitys vaaditaan

Jos saat jonkun näistä viesteistä siirtyessäsi osoitteeseen netflix.com:

Päivitys vaaditaan
Tee päivityksiä

Tämä viittaa yleensä siihen, että selain, käyttöjärjestelmä tai laite pitää päivittää tai että Netflix ei tue sitä.

Ratkaise ongelma seuraavien ohjeiden avulla. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan Netflixiin tai sinun täytyy tehdä tiliisi muutoksia, ota meihin yhteyttä.

Päivitä verkkoselaimesi

Saat ohjeet selaimen päivittämiseksi alla olevista linkeistä:

Huomautus:
Netflix ei tue muita selaimia, mutta niiden päivitysten asennus saattaa silti toimia. Jos päivittäminen ei auta, tarvitset tuetun selaimen käyttääksesi Netflixin verkkosivua.

Jos selaimen päivityksiä ei ole saatavilla tai ongelma ei ratkea päivittämällä, päivitä laite seuraavien ohjeiden avulla.

Päivitä laitteesi

Valitse alla olevista vaihtoehdoista, niin saat ohjeet mobiililaitteen tai tietokoneen käyttöjärjestelmän päivittämiseen.

Tietokoneet

Windows

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.

Mac

Seuraa Applen ohjeita macOS-käyttöjärjestelmän päivitysten asentamiseksi ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Chromebook

Seuraa Googlen ohjeita Chromebookin käyttöjärjestelmän päivittämiseksi ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Linux

Linux-laitteen päivittämistä koskevat ohjeet ovat usein Linux-jakelukohtaisia, minkä vuoksi Netflixin asiakaspalvelu ei valitettavasti voi auttaa laitettasi koskevien ohjeiden kanssa.

Matkapuhelimet ja tabletit

Android-puhelin tai -tabletti

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Järjestelmä (System) > Järjestelmäpäivitys (System Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone tai iPad

Päivitä laitteesi viimeisimpään versioon noudattamalla Applen ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Jos latasit päivityksiä mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi, verkkoselaimesi voi nyt ehkä päivittää uudempaan versioon. Sinun täytyy ehkä kokeilla selaimen päivitysohjeita uudelleen korjataksesi ongelman.