Netflixin käyttäminen Google Chromebookilla tai Chromeboxilla

Tästä artikkelista saat tietoa Chromebookin ja Chromeboxin Netflix-ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä

Voit katsoa Netflixiä Googlen Chromebook- ja Chromebox-tietokoneilla Chrome-selaimen kautta tai Google Play Kaupan Netflix-sovelluksella. Chromebook- ja Chromebox-tietokoneiden Netflix-striimausominaisuudet:

Navigointi

• Selaaminen: Netflix.comissa voit selata TV-sarjoja ja elokuvia riveittäin. Voit myös selata lajityyppien mukaan Selaa-pudotusvalikon kautta.

• Haku: Voit hakea tiettyjä elokuvia tai TV-sarjoja, näyttelijöitä, ohjaajia tai lajityyppejä hakukentässä, joka on valikkorivillä oikeassa yläkulmassa osoitteessa Netflix.com.

• TV-sarjan tai elokuvan sivut: Vie osoitin TV-sarjan tai elokuvan julisteen päälle, niin näet lyhyen kuvauksen, tuotantovuodet ja ikärajan. Klikkaamalla nimikettä tässä osiossa siirryt varsinaiseen kuvaukseen.

• Toisto: Aloita elokuvan tai TV-sarjan toistaminen klikkaamalla sen julistetta. Videon toiston aikana voit käyttää soittimen näytön alareunassa olevaa vierityspalkkia liikkuaksesi eteenpäin, taaksepäin tai nähdäksesi lisävaihtoehtoja. Keskeytä videon toisto valitsemalla paluunuoli näytön vasemmasta yläkulmasta. Jos vierityspalkki tai Takaisin-painike eivät ole näkyvissä, liikuta osoitinta, kunnes ne tulevat näkyviin.

Kuvatarkkuus

• Google Chrome – tarkkuus maks. 1080p

• Google Play Kaupan Netflix-sovellus – tarkkuus maks. 720p

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni

Valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvakkeen voit ottaa käyttöön vaihtoehtoisen ääniraidan tai tekstityksen, jos ne ovat saatavilla.

Voit katsoa Netflixiä Chromebook- tai Chromebox-tietokoneella Netflixin sivuston kautta tai Google Play Kaupan Netflix-sovelluksella.

Netflixin sivusto

1. Siirry osoitteeseen Netflix.com.

2. Valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla olevia ohjeita.

Google Play Kaupan Netflix-sovellus

Sinun on otettava ensin Google Play Kauppa käyttöön tietokoneessasi, jotta voit ladata Netflix-sovelluksen. Jos Play Kauppa ei ole vielä käytössä, katso ohjeet Googlen tukisivuilta.

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Hae Netflixiä.

3. Valitse Netflix-sovellus.

4. Valitse Asenna (Install). Netflix-sovellus ladataan ja asennetaan tietokoneellesi.

5. Klikkaa käynnistysohjelmaa ()

6. Etsi ja valitse Netflix-sovellus.

7. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

Netflixin sivusto

1. Kun olet Netflix.com-etusivulla, pidä hiiren osoitinta sivun oikeassa yläkulmassa olevan profiilinimesi päällä.

2. Valitse Kirjaudu ulos Netflixistä.

Google Play Kaupan Netflix-sovellus

1. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää .

3. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.