Netflixin virhe F7121-3078

Saatat saada virhekoodin F7121-3078 ja seuraavan ilmoituksen:

Anteeksi keskeytys
Näyttää siltä, että selaimesi tätä versiota ei enää tueta. Asenna selaimen uusin versio, niin voit jatkaa katselua.

Tämä virhe tarkoittaa, että käyttämääsi Firefoxin versiota ei enää tueta ja se on päivitettävä, jotta se toimisi Netflixin kanssa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Jos tietokoneeseesi on asennettu macOS 10.15 (Catalina) tai uudempi:

Päivitä Firefox
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.

Jos tietokoneeseesi asennettu käyttöjärjestelmän versio on vanhempi kuin macOS 10.15:

Tietokoneesi ei pysty päivittämään viimeisimpään selainversioon, joka tarvitaan Netflixin toistamiseen.

Jos haluat käyttää Netflixiä, tarvitset Netflixin tukeman laitteen.

Jos tietokoneeseesi on asennettu Windows 8 tai uudempi:

Päivitä Firefox
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.

Jos tietokoneeseesi on asennettu Windows Vista, Windows XP tai Windows 7:

Tietokoneesi ei pysty päivittämään viimeisimpään selainversioon, joka tarvitaan Netflixin toistamiseen.

Jos haluat käyttää Netflixiä, tarvitset Netflixin tukeman laitteen.

Päivitä Firefox
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.

Huomautus:Linuxin monien eri konfiguraatioiden vuoksi emme voi luvata, että Netflix toimii laitteilla, joissa on Linux-käyttöjärjestelmä, ja kyseisillä laitteilla saattaa ilmetä ongelmia. Netflixin asiakastuki ei pysty avustamaan vianmäärityksessä, jos laitteessa on Linux-käyttöjärjestelmä.