Netflixin virhe O7121-3078

Saatat saada virhekoodin O7121-3078 ja seuraavan ilmoituksen:

Anteeksi keskeytys
Näyttää siltä, että selaimesi tätä versiota ei enää tueta. Asenna selaimen uusin versio, niin voit jatkaa katselua.

Se tarkoittaa, että käyttämääsi Operan versiota ei enää tueta ja se on päivitettävä, jotta se toimisi Netflixin kanssa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Päivitä verkkoselaimesi

Mene kohtaan Netflixin tukemat selaimet päivittääksesi verkkoselaimesi tai käyttääksesi toista selainta.

Jos tietokoneeseesi on asennettu Windows XP, Windows Vista tai Windows 7:

Tietokoneesi ei pysty päivittämään viimeisimpään selainversioon, joka tarvitaan Netflixin toistamiseen.

Jos haluat käyttää Netflixiä, tarvitset Netflixin tukeman laitteen.

Päivitä Opera

Opera voidaan päivittää tuettuun versioon vain, jos Mac-tietokoneesi käyttöjärjestelmä on macOS 10.15 (Catalina) tai uudempi.

Näin tarkistat Mac-tietokoneen käyttöjärjestelmän version:

1. Valitse omenakuvake näytön vasemmasta yläkulmasta.

2. Katso versiosi valitsemalla Tietoja tästä Macista (About this Mac).

3. Jos käyttöjärjestelmäsi versio on macOS 10.15 tai uudempi, sinun tulee päivittää Opera-selaimesi.

Jos tietokoneeseesi asennettu käyttöjärjestelmän versio on vanhempi kuin macOS 10.15:

Tietokoneesi ei pysty päivittämään viimeisimpään selainversioon, joka tarvitaan Netflixin toistamiseen.

Jos haluat käyttää Netflixiä, tarvitset Netflixin tukeman laitteen.