Näin voit katsoa sarjan tai elokuvan lopputekstit

Katso yksittäisen jakson lopputekstit

Kun katsot sarjaa, jossa on useita jaksoja, voit valita kunkin jakson lopussa vaihtoehdon Katso lopputekstit.

Katso elokuvan tai sarjan viimeisen jakson lopputekstit

Elokuvan tai sarjan viimeisen jakson jälkeen lopputeksti-ikkuna pienenee ja näytölle tulee ehdotus, mitä voisit katsoa seuraavaksi. Klikkaa lopputekstit-ikkunaa katsoaksesi lopputekstit kokoruututilassa.

Huomautus:
Vaihtoehto Katso lopputekstit häviää, jos valitset jonkin muun vaihtoehdon. Joudut avaamaan sarjan tai elokuvan uudelleen ja kelaamaan loppuun katsoaksesi lopputekstit.