Netflixin virhe D7121-3078

Jos saat tietokoneella virhekoodin D7121-3078, johon yleensä liittyy seuraava viesti:

Anteeksi keskeytys
Näyttää siltä, että selaimesi tätä versiota ei enää tueta. Asenna selaimen uusin versio, niin voit jatkaa katselua.

Se tarkoittaa, että tietokoneella käyttämääsi Microsoft Edgen versiota ei enää tueta. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Päivitä Microsoft Edge
  1. Klikkaa Asetukset ja muuta (Settings and more) > Ohje ja palaute > Tietoja Microsoft Edgestä (About Microsoft Edge).

2. Klikkaa Lataa ja asenna (Download and install).

3. Kun päivitykset on asennettu, klikkaa Käynnistä uudelleen (Restart).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos saat virheilmoituksen tai tarvitset apua selaimen päivittämisessä, käy Microsoftin tukisivustolla.