Millä kielillä Netflix-pelit ovat saatavilla?

Näin tarkistat, millä kielillä peli on saatavilla

Valitse peli Netflix-sovelluksen Netflix Games -riviltä. Saatavilla olevat kielet löytyvät pelin Lisätietoja-osiosta. Jos peli ei ole saatavilla haluamallasi kielellä, tarkista myöhemmin uudelleen, sillä työstämme parhaillaan lisää kielivaihtoehtoja.

Näin vaihdat pelin kielen

Kun käynnistät pelin ja valitset Netflix-profiilin, peli tunnistaa Netflix-profiilisi kielen ja ottaa sen käyttöön, jos se on saatavilla.

Jotkin pelit tarjoavat myös mahdollisuuden vaihtaa kielen peliasetuksista. Jos pelissä ei ole tätä vaihtoehtoa, voit vaihtaa profiilisi kielen, jolloin myös pelin kieli vaihtuu, jos peli tukee valitsemaasi kieltä.