Netflixin käyttäminen Comcast Xfinity X1 ‑digiboksilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Comcast Xfinity X1 ‑digiboksilla! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää joillakin Comcast Xfinity X1 ‑digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Silent Sign-In (SSI):
Jotkin X1-digiboksit tukevat Silent Sign-In -tekniikkaa, joka mahdollistaa automaattisen sisäänkirjautumisen. Comcastin/Xfinityn kautta laskutettavat Netflixin asiakkaat kirjataan automaattisesti sisään Netflix-tililleen uudessa, toisessa tai korvaavassa X1-digiboksissa, jos siinä on käytössä SSI.

Laitesarja Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
Cisco G8 – CS011AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Arris XG1v2 – MX011AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Pace XG2v2 – PX022AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Pace Xi3v2 – PX032AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Sam XG2v2 – SX022AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Arris XG1v3 – AX013AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Pace XG1v3 – PX013AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Cisco XiD – CXD01AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Pace Xi5 – PX051AE (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Pace XiD – PXD01AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Pace XG1v1 – PX001AN (X1) USA 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni
Arris XG1v4 (X1) USA 4K 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää Comcast Xfinity X1 -digiboksin Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Yhdistä sovellusvalikosta

• Paina kaukosäätimen XFINITY-painiketta.
    • Vieritä kohtaan Apps (Sovellukset) ja valitse se.
    • Etsi Netflix-sovellus ja paina OK.
    • Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Viimeisin-painiketta (Last).
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .
  4. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).
  6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Viimeisin-painiketta (Last).
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Lopeta (Exit).
  5. Valitse OK.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Eräillä Comcast Xfinity X1 -digibokseilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty vastaanottimeen HDCP 2.2 tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa www.netflix.com/ChangePlan.
  • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.
  • Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Seuraavat X1-mallit tukevat tällä hetkellä Netflixin katselua Ultra HD ‑tarkkuudella:

• Arris XG1v4 (X1)