Netflix viser meldingen "Beklager, vi kan ikke fullføre registreringen akkurat nå".

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, vi kan ikke fullføre registreringen akkurat nå. Prøv igjen senere.

Dette skyldes vanligvis et problem med informasjonen du prøver å registrere deg med. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Bekreft opplysningene

Kontroller at du har oppgitt riktig betalingsinformasjon. Du må kanskje slette og skrive inn informasjonen på nytt for å få registrert deg. Hvis du fortsatt ikke får startet kontoen din etter å ha bekreftet denne informasjonen, fortsetter du med feilsøkingen nedenfor.

Ta kontakt med banken

Hvis du har bekreftet at betalingsinformasjonen du har oppgitt, er riktig, tar du kontakt med banken din og prøver på nytt senere.