Slik starter du Netflix-kontoen din på nytt

Start Netflix-kontoen din på nytt ved å logge inn på Netflix og velge Start medlemskapet på nytt fra en hvilken som helst profil (unntatt barneprofiler).

Merk:
Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det. Deretter logger du inn og blir sendt videre til Konto-siden, hvor du velger Legg til strømmeabonnement > Start medlemskapet på nytt.
  • Hvis du nylig har avsluttet kontoen din og fortsatt kan se på Netflix, vil alle kontoopplysningene (valgt abonnement, betalingsmåte, faktureringsdato osv.) være de samme når du starter kontoen din på nytt, hvis ikke du blir bedt om å velge nye alternativer.

• Hvis du har avsluttet i løpet av de siste ti månedene og ikke lenger kan se på Netflix, får du muligheten til å bekrefte eller oppdatere kontoopplysningene før du starter på nytt. Faktureringsdatoen endres til den datoen du startet kontoen på nytt.

• Hvis du avsluttet for over ti måneder siden, må du starte en ny konto.

Hvis du vil bruke en annen betalingsmåte, kan du se hvilke alternativer som er tilgjengelige.

Hvis Netflix-kontoen din ble startet på nytt uten din tillatelse, kan du følge trinnene for å avslutte i Slik avslutter du Netflix, og så følge fremgangsmåten under Forhindre at andre starter kontoen din på nytt.