Slik avslutter du Netflix

Du kan avslutte Netflix-kontoen din når som helst.

Merk:
Dette er den eneste måten å avslutte kontoen og medlemskapet på. Du avslutter ikke kontoen ved å logge ut eller ved å slette Netflix-appen.

Når betaling for medlemskapet opphører

Du vil ikke bli belastet på nytt med mindre du velger å starte opp kontoen din igjen. Hvis du avslutter abonnementet med tid igjen av faktureringsperioden, kan du bruke Netflix fram til kontoen avsluttes automatisk ved slutten av perioden.

Hvis du ikke ser alternativet for å avslutte

Hvis du ikke ser alternativet for å avslutte på kontoen din, må du avslutte kontoen hos betalingstjenesten. Gå til Konto-siden og se under delene Medlemskap og fakturering eller Medlemskap. Du vil enten se en lenke som veileder deg gjennom avslutningsprosessen hos betalingstjenesten, eller instruksjoner for å kontakte betalingstjenesten for å avslutte.

Avslutte med tid igjen av faktureringsperioden

Hvis du avslutter abonnementet med tid igjen av faktureringsperioden, kan du bruke Netflix fram til slutten av perioden. Sjekk faktureringsinformasjon for å se når kontoen stenges.

Avslutte når kontoen er sperret

Om kontoen din er sperret vil den lukkes umiddelbart når du avslutter.

Avslutte om du har et gavekort eller kampanjetilbud

Når du har avsluttet, kan du fortsette å bruke Netflix i antallet måneder som dekkes av den gjenværende saldoen på gavekortet eller kampanjetilbudet fra Netflix. Når dette er brukt opp, kan du ikke lenger bruke Netflix.

Sette medlemskapet på pause

Hvis du bare vil ta en pause, kan du sette medlemskapet på pause i stedet for å avslutte det.

Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder som bruker et kreditt- eller debetkort som hovedbetalingsmåte, og er ikke tilgjengelig på Basis-abonnementet.

Hvis du setter medlemskapet på pause, kan du fortsette å se på Netflix til neste faktureringsdato. På neste faktureringsdato blir du ikke belastet, og medlemskapet settes på pause i én måned. Etter én måned blir du belastet gjeldende abonnementspris og kan fortsette å se på Netflix igjen.

Slik setter du medlemskapet på pause

1. Gå til siden Avslutt medlemskap. Du må kanskje logge inn hvis du ikke allerede er innlogget.

2. Velg Sett på pause i én måned.

3. Du kan ikke strømme eller laste ned filmer eller serier mens medlemskapet ditt er på pause, men du kan fortsatt bla gjennom innholdet på Netflix og legge til titler i Min liste.

Slik forlenger du pausen

En uke før kontoen din automatisk aktiveres igjen, får du muligheten til å utvide pausen med en ekstra måned.

Merk:
Kontoer kan være på pause i totalt tre måneder. Hvis du ikke ser noe alternativ for å forlenge pausen kan det hende du allerede har satt medlemskapet på pause i tre måneder, eller at den primære betalingsmåten din ikke lenger er et kredittkort eller debetkort.
  1. Gå til kontosiden i en nettleser på datamaskinen eller telefonen din.

2. Velg Forleng pausen fra banneret med teksten Er du klar til å se på noe? øverst på kontosiden.

3. Medlemskapet ditt settes på pause i én måned til.

Slik avslutter du pausen for et medlemskap som er satt på pause

Når medlemskapet er satt på pause, kan du når som helst gå til kontosiden for å avslutte pausen eller avslutte medlemskapet. Slik avslutter du pausen:

1. Gå til kontosiden i en nettleser på datamaskinen eller telefonen din.

2. Velg Avslutt pausen nå fra banneret med teksten Er du klar til å se på noe? øverst på kontosiden.

3. Du belastes umiddelbart, og faktureringsdatoen din oppdateres. Du kan begynne å se på Netflix med en gang.

Starte Netflix-kontoen på nytt

Du kan starte Netflix-kontoen din på nytt når som helst.

Vi beholder strømmehistorikken din i ti måneder etter at kontoen er avsluttet, slik at den er tilgjengelig om du starter på nytt i løpet av denne tiden. I tillegg er følgende tilgjengelig i ti måneder:

• Dine anbefalinger

• Vurderinger

• Kontoopplysninger

• Spillhistorikk

• Lagrede spill (for spill som ikke støtter skylagring, må imidlertid både spillet og spilldataene være installert på enheten det ble spilt på)

Forhindre at andre starter kontoen din på nytt

For å forsikre deg om at ingen i husholdningen din kan starte Netflix på nytt uten din tillatelse, anbefaler vi at du endrer passord når du har avsluttet medlemskapet ditt, og forsikrer deg om at du har merket av for Logg av alle enheter. Det nåværende passordet ditt blir endret og alle enheter der kontoen din fremdeles er logget inn vil logges av.