Hvordan avslutter jeg Netflix?

Det er trist at du ønsker å forlate oss, men hvis du må avslutte kontoen og medlemskapet, trenger du bare å gjøre følgende:

Merk:
Dette er de eneste måtene å avslutte kontoen og medlemskapet på. Du avslutter ikke kontoen ved å logge ut eller ved å slette Netflix-appen.

Hva hvis jeg ikke ser en måte å avslutte på Kontosiden?

Hvis du ikke ser alternativet for å avslutte på kontoen din, må du avslutte kontoen hos betalingstjenesten. Du vil enten se en lenke som hjelper deg gjennom avslutningsprosessen hos betalingstjenesten eller instruksjoner for hvordan du tar kontakt med betalingstjenesten for å avslutte på Konto-siden.

Hva skjer hvis jeg avslutter abonnementet på Netflix før utløpsdatoen?

Hvis du avslutter før utløpsdatoen, kan du fortsette å se på Netflix fram til kontoen din automatisk stenges ved slutten av din nåværende faktureringsperiode – selv om du er i en gratis prøveperiode. Du vil ikke bli belastet på nytt med mindre du velger å starte opp kontoen din igjen.

Klikk på FaktureringsinformasjonKonto-siden for å se når kontoen stenges.

Må jeg starte helt på nytt hvis jeg starter opp Netflix-kontoen min igjen på et senere tidspunkt?

Vi beholder strømmehistorikken din i ti måneder etter at kontoen din er avsluttet, så hvis du bestemmer deg for å komme tilbake i løpet av denne tiden, kan du fortsette nøyaktig der du slapp.

Anbefalingene, vurderingene og kontoopplysningene dine blir også lagret i 10 måneder, og hvis du har mottatt DVD-er fra oss, vil vi også lagre køen din i 10 måneder etter at kontoen din stenges.

Belastes jeg hvis jeg avslutter abonnementet på Netflix?

Du vil ikke bli belastet noe, med mindre du velger å starte opp kontoen din igjen. Hvis du avslutter abonnementet med tid igjen på faktureringsperioden, lar vi deg strømme innhold fram til kontoen avsluttes automatisk.

Hvis du har mottatt DVD- eller Blu-ray-plater i posten, må de returneres til Netflix innen 7 dager etter at kontoen stenges hvis du vil unngå å betale for platene.

Hva skjer hvis jeg avslutter abonnementet på Netflix mens kontoen min er sperret?

Kontoen avsluttes umiddelbart, og du kan ikke lenger se på Netflix. Du vil ikke bli belastet på nytt med mindre du velger å starte opp kontoen din igjen.

Hva skjer hvis jeg avslutter abonnementet på Netflix og jeg har en saldo igjen på et gavekort eller et kampanjetilbud i kontoen?

Kontoen avsluttes når saldoen på Netflix-gavekortet eller kampanjetilbudet er helt oppbrukt. Når du har bedt om å avslutte kontoen, kan du fortsette å strømme innhold i så mange måneder som du har igjen på Netflix-gavekortet eller kampanjetilbudet. Når saldoen er brukt opp, avsluttes kontoen og du kan ikke lenger strømme innhold.

Kan jeg bli med igjen senere hvis jeg avslutter abonnementet på Netflix?

Så klart! Vi vil gjerne ha deg tilbake, så når du er klar, er det bare å starte Netflix-kontoen din på nytt fra Konto-siden.