Slik endrer du abonnement

Du kan endre Netflix-abonnement når som helst, ved å følge disse trinnene:

1. Logg inn på Netflix-kontoen din.

2. Under Abonnementsinformasjon velger du Endre abonnement. (Hvis du ikke ser Endre abonnement, kan du ta kontakt med oss.)

Merk:
    Hvis kontoen er sperret, kan det ikke gjøres endringer på abonnementet før sperren er opphevet.
  3. Velg ønsket abonnement, og velg deretter Fortsett eller Oppdater.

4. Velg Bekreft endring eller Bekreft.

Endringen til et abonnement med en høyere pris trer i kraft umiddelbart, slik at du kan gjøre bruk av alle de ekstra funksjonene. Siden Netflix er en forhåndsbetalt tjeneste, vil faktureringsdatoen din endres basert på den gjenstående saldoen til den siste betalingen din. Hvis du vil endre tilbake til den tidligere faktureringsdatoen din, kan du se slik endrer du faktureringsdato.

Endringen til et abonnement med en lavere pris trer i kraft fra neste faktureringsdato. Du kan fortsette å bruke funksjonene til det dyrere abonnementet helt til neste faktureringsdato.

Du kan for eksempel endre abonnement fra Basis til Standard, og så endre fra Standard til Premium i løpet av den samme måneden. Men hvis du endrer til et abonnement til en lavere pris, vil denne endringen først tre i kraft på den neste faktureringsdatoen.

Du kan avslutte Netflix når som helst.