Hvorfor Netflix-prisen din ble endret

Etterhvert som vi legger til flere serier og filmer og introduserer nye funksjoner, vil kanskje abonnementene og prisene endres. Vi kan også justere abonnementer og priser som en reaksjon på endringer i det lokale markedet, f.eks. endring av lokale skatter eller inflasjon.

Når vi forandrer abonnementer eller priser, er det alltid fordi vi arbeider for å forbedre Netflix-opplevelsen og investere i kvalitetsinnhold for abonnenter verden over.

Her finner du svar på noen vanlige spørsmål om prisendringer:

Hvordan varsles jeg om en prisendring?

Hvis prisen endres, sender Netflix deg en e-post, samt viser en melding når du logger på Netflix, med informasjon om prisendringen minst 30 dager før neste faktureringsdato der prisen vil gå opp.

Du kan også gå til delen Faktureringsinformasjon på kontoen din for å bekrefte faktureringsdatoen og abonnementsprisen.

Hva hvis jeg ikke så varselet om prisendring?

Hvis du ikke så e-posten, må du bekrefte at e-postadressen tilknyttet kontoen din stemmer.

Hvis du ikke så meldingen da du logget på Netflix, kan det hende at noen andre som bruker kontoen din, så meldingen og allerede har truffet tiltak.

Hvor kan jeg sammenligne Netflix-abonnementer og priser?

Du kan sammenligne våre gjeldende abonnementer og priser og bytte abonnement når som helst.

Kan jeg beholde den gamle abonnementsprisen?

Fordi vi vil være rettferdige mot alle medlemmene våre, gjelder den nye abonnementsprisen for alle så fort en prisjustering blir kunngjort.