Komme i gang med Netflix.

Velkommen til Netflix! Nedenfor finner du informasjon slik at du kan komme i gang. Hvis du ikke finner et tema her, kan du søke etter det i Brukerstøtten. Hvis du ikke har registrert deg ennå og vil vite mer, kan du gå til Hva er Netflix?

Innlogging

Når du har åpnet Netflix-appen eller nettstedet til Netflix, velger du Logg inn for å få tilgang til kontoen din slik at du kan begynne å se på serier og filmer. Du kan logge inn på hvilken som helst enhet som er kompatibel med Netflix, eller på flere kompatible enheter. Hvis du opplever problemer, kan du se feilsøkingstrinnene i Kan ikke logge inn på Netflix. Hvis du ikke har Netflix-appen, kan du gå til Slik laster du ned Netflix-appen .

Opprette profiler

Du kan opprette profiler for medlemmer av husholdningen din, slik at de kan få en skreddersydd Netflix-opplevelse. Kontoen din kan ha opptil fem profiler, og du kan angi en aldersgrense på hver av dem. Alle profiler får sine egne anbefalinger basert på profilens vurderinger og preferanser.

Slik finner du serier og filmer

Du kan søke etter titler du er interessert i eller bla gjennom anbefalinger fra Netflix. Netflix viser anbefalinger for deg når du begynner å se og vurdere titler. Du kan også aktivere undertekster, teksting eller alternativ lyd på mange titler, eller bla gjennom titler med ønsket undertekst eller lydspråk.

Administrere kontoen din

Du kan når som helst, oppdatere kontoinformasjonen din og endre e-post, telefonnummer eller abonnementstype ved å velge Konto-alternativet i Netflix-menyen. Med Profil og foreldrekontroll kan du også justere innholdskontroll som avspillingspreferanser, språk og undertekster. I artiklene nedenfor kan du finne informasjon om hvordan du administrerer kontoen din.

Medlemskap og fakturering

Abonnementsinformasjon

Innstillinger

Min profil

Strømming på forskjellige enheter

Du kan når som helst bytte enhet hvis du har mer enn én enhet som er kompatibel med Netflix. Abonnementet ditt bestemmer antall skjermer du kan se på samtidig, men det begrenser ikke antallet enheter du kan knytte til kontoen din. Hvis du har lyst til å se på Netflix med en ny eller annen enhet, kan du logge inn med denne enheten. Du kan finne mer informasjon om Netflix-kompatible enheter eller artikkelen om nedlasting av Netflix-appen vår for å få hjelp til å konfigurere en ny enhet.

Se mens du er på farten

Du kan se på Netflix i mer enn 190 land i hele verden. Hvis du vet at du ikke kommer til å være koblet til Internett, kan du laste ned serier og filmer på Netflix. Finn ut hva du kan forvente deg når du reiser eller flytter og vil se fra en annen breddegrad eller tidssone.