Laste ned serier og filmer på Netflix

Du kan laste ned utvalgte serier og filmer fra Netflix-appen, slik at du kan se innholdet uten å være koblet til Internett, på en mobil Apple iOS- eller Android-enhet og på datamaskiner eller nettbrett som kjører Windows 10. Nedlastinger støttes for øyeblikket ikke på andre enheter.

Du trenger følgende for å kunne laste ned titler fra Netflix til enheten din:

• En iPhone, iPad eller iPod som kjører iOS 9.0 eller nyere

• Telefon eller nettbrett som kjører Android 4.4.2 eller nyere

• Nettbrett eller datamaskin som kjører Windows 10 versjon 1607 (Anniversary Update) eller nyere

• En Internettilkobling*

• En aktiv Netflix-strømmekonto

• Den nyeste versjonen av Netflix-appen for Apple iOS, Android eller Windows 10

*Selv om du kan se nedlastede filmer og serier uten Internettilkobling, må du ha en Internettilkobling for å laste ned innhold med Netflix-appen.

Nedlasting og strømming bruker omtrent like mye data. Vi anbefaler at du laster ned via Wi-Fi hvis du er bekymret for mobildataforbruket. Du finner mer informasjon om dataforbruk i brukerstøtten.

Hvis du får en feilmelding når du prøver å laste ned eller se en tittel, kan du søke etter feilmeldingen i brukerstøtten.

Du kan behandle aktive nedlastingsenheter fra siden Konto (Account) når du er logget på kontoen din på Netflix.com.

Når en tittel du har lastet ned, ikke er tilgjengelig på Netflix lenger, utløper nedlastingen, og du kan ikke spille av tittelen.

Laste ned en tittel

Laste ned en tittel

Ikke alle titler er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du er på utkikk etter en bestemt tittel, kan du søke etter den og se etter ikonet for nedlasting . Hvis du er interessert i å bla gjennom titler som kan lastes ned, velger du Kan lastes ned (Available for Download) fra Netflix-menyen . Når du har funnet en tittel, følger du fremgangsmåten nedenfor.

1. Velg tittelen du vil laste ned.

2. Gå til beskrivelsessiden, og trykk på ikonet for nedlasting .

• For serier vises ikonet ved siden av hver tilgjengelige episode.

3. Når tittelen er lastet ned, finner du den under Mine nedlastinger (My Downloads) i appen. Vær oppmerksom på at ulike titler har forskjellige utløpsperioder, så husk å sjekke siden Mine nedlastinger (My Downloads) for å få informasjon om utløpsdatoer.

Velge videokvalitet

Du kan velge videokvalitet på nedlastningen etter behov.* Standard kvalitet er en litt lavere videokvalitet som krever mindre lagringsplass og kortere nedlastingstid. Høyere kvalitet, opp til 1080p avhengig av tittelen som er lastet ned, krever mer lagringsplass og lengre nedlastingstid.

1. Trykk på menyikonet i Netflix-appen.

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Videokvalitet (Video Quality) under overskriften Nedlastinger (Downloads).

4. Velg mellom Standard eller Høyere (Higher) videokvalitet.

*Android-enheter må kunne strømme Netflix i HD for at du skal kunne velge videokvalitet. Gå til artikkelen om Android for å få mer informasjon om modeller med HD-muligheter.

Administrere nedlastingsplassering (kun Android)

Android-enheter med SD-kort lar deg lagre nedlastingene der.

1. Trykk på menyikonet i Netflix-appen.

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Nedlastingsplassering (Download Location) under overskriften Nedlastinger (Downloads).

4. Velg hvor du vil lagre nedlastingene.

• Dette vil endre lagringsstedet til fremtidige nedlastinger. Titler du allerede har lastet ned vil fortsatt være der de er.

Se en nedlastet tittel

Åpne Netflix-appen, og trykk på menyikonet for å få tilgang til titler du har lastet ned til enheten din.*

Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

Trykk på avspillingsikonet for tittelen du vil se.

For serier må du først velge serien og deretter trykke på avspillingsikonet på episoden du vil se.

Du må være logget på Netflix-kontoen din for å få tilgang til titlene du har lastet ned. Vi anbefaler at du forblir pålogget mobilappen til Netflix, slik at du alltid har tilgang til nedlastingene dine.

Slette en nedlastet tittel

Når du er ferdig med å se en tittel du har lastet ned, bør du slette denne tittelen før du prøver å laste ned en ny.

Slette en nedlastet tittel fra en iOS-enhet

1. Trykk på Meny-ikonet .

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Trykk på Rediger (Edit) øverst til høyre i skjermbildet.

4. Trykk på det røde X-ikonet for å fjerne tittelen fra enheten din.

Slette en nedlastet tittel fra en Android-enhet

1. Trykk på Meny-ikonet .

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Trykk på redigeringsikonet øverst til høyre i skjermbildet.

4. Velg titlene du vil slette, ved å merke av i ruten ved siden av titlene.

5. Klikk eller trykk på sletteikonet for å fjerne tittelen fra enheten din.

Slette en nedlastet tittel fra en Windows 10-enhet

1. Klikk eller trykk på Meny-ikonet .

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Klikk eller trykk på redigeringsikonet øverst til høyre i skjermbildet.

4. Velg titlene du vil slette, ved å merke av i ruten ved siden av titlene.

5. Klikk eller trykk på sletteikonet for å fjerne tittelen fra enheten din.

Slette alle nedlastede titler

1. Klikk eller trykk på Meny-ikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Slett alle nedlastinger (Delete All Downloads).

4. Velg Slett (Delete) på skjermbildet for bekreftelse.

5. Alle nedlastede titler vil slettes.