Slik laster du ned serier og filmer

Du kan laste ned serier og filmer i Netflix-appen for å se dem når du ikke er koblet til Internett.

Slik laster du ned:

1. Åpne Netflix-appen og velg en serie eller film. Ikke alle titler er tilgjengelige for nedlasting.

2. På beskrivelsessiden trykker du på Nedlastinger .

• For serier vises Nedlastinger ved siden av hver tilgjengelige episode.

• For å spare mobildata bør du laste ned via Wi-Fi.

Du kan ha opptil 100 nedlastinger samtidig på så mange enheter som tillates av abonnementet ditt.

Nedlastede serier og filmer:

• lagres i delen Nedlastinger på appen.

• er bare tilgjengelige på enheten de er lastet ned på.

• kan vises i alle profilene på kontoen din.

• bruker innstillinger for undertekster og lyd som ble angitt på tidspunktet for nedlastingen.

Merk:
Det kan være at barneprofiler ikke kan vise alle nedlastede serier og filmer på grunn av aldersgrenser.

For å laste ned fra Netflix trenger du:

• en aktiv Netflix-konto

• Internett-tilkobling

• den nyeste versjonen av Netflix-appen på en av disse enhetene:

• iPhone, iPad, eller iPod touch som kjører iOS 9.0 eller nyere

• Android-telefon eller -nettbrett som kjører Android 4.4.2 eller nyere

• Amazon Fire-nettbrett som kjører Fire OS 4.0 eller nyere

• Nettbrett eller datamaskin med Windows 10 som kjører versjon 1607 (Anniversary Update) eller nyere

Merk:
Enkelte Chromebook- og Chromebox-modeller kan laste ned serier og filmer.