Slik laster du ned titler for å se uten Internett-tilkobling

Du kan laste ned serier og filmer i Netflix-appen for å se dem når du vil, uten å være koblet til Internett. Lær mer om hvordan du finner, laster ned og ser nedlastede serier og filmer nedenfor.

For å laste ned fra Netflix trenger du den nyeste versjonen av Netflix-appen på en av disse enhetene:

• iPhone, iPad, eller iPod touch som kjører iOS 9.0 eller nyere

• Android-telefon eller -nettbrett som kjører Android 4.4.2 eller nyere

• Amazon Fire-nettbrett som kjører Fire OS 4.0 eller nyere

• Nettbrett eller datamaskin med Windows 10 som kjører versjon 1607 (Anniversary Update) eller nyere

• Velg Chromebook- og Chromebox-modeller

Finn og last ned en serie eller film

Trykke på en serie eller film og se etter Nedlastinger-ikonet pil ned for å se om den kan lastes ned, eller filtrer etter hva som er tilgjengelig for nedlasting. Ikke alle titler er tilgjengelige for nedlasting.

1. Åpne Netflix-appen, og trykk på Nedlastinger pil ned.

• På Windows 10-enheter åpner du Netflix-appen og velger Meny .

2. Velg Se hva du kan laste ned, Finn noe å laste ned, Finn mer som kan lastes ned, eller Tilgjengelig for nedlasting avhengig av hvilken enhet du har.

3. Velg en serie eller en film.

4. Trykk på Last ned pil ned på beskrivelsessiden.

• For serier vises Last ned pil ned ved siden av hver tilgjengelige episode. Android-brukere ser også alternativet Last ned sesong for å laste ned alle episodene i den valgte sesongen.

• Du kan laste ned via Wi-Fi for å spare mobildata.

Du kan ha opptil 100 nedlastinger samtidig per enhet på så mange enheter som er inkludert i abonnementet ditt.

Se nedlastede serier og filmer

Vi anbefaler at du forblir pålogget i Netflix-appen, slik at du alltid har tilgang til nedlastingene dine.

1. Logg inn i Netflix-appen og velg Nedlastinger pil ned.

• På Windows 10-enheter åpner du Netflix-appen og velger Meny menyikon og deretter Mine nedlastinger.

2. Finn tittelen du vil se, og velg Spill av avspillingsknapp .

• For serier må du velge en serie og deretter trykke på Spill av avspillingsknapp ved siden av episoden du vil se.

Nedlastede serier og filmer er tilgjengelige på enheten som ble brukt til å laste dem ned, og kan ses med alle profilene på kontoen din. Nedlastinger utløper etter en viss tid, og enkelte har en grense for hvor mange ganger de kan lastes ned i året. Når du har sett ferdig, kan du slette nedlastinger fra enheten din.

Merk:
Det kan være at barneprofiler ikke kan vise alle nedlastede serier og filmer på grunn av aldersgrenser.
Merk:
Hvis du avslutter kontoen din, blir serier og filmer du har lastet ned, slettet fra enheten. Du må laste dem ned igjen hvis du blir medlem en gang i fremtiden.