Laste ned serier og filmer på Netflix

Du kan laste ned utvalgte serier og filmer fra Netflix-appen slik at du senere kan se innholdet uten å være koblet til Internett. Å se nedlastede titler frakoblet teller ikke mot grensen for samtidig strømming for abonnementet. Nedlastingsfunksjonen er tilgjengelig på enheter som oppfyller kravene oppført under. Nedlastinger støttes for øyeblikket ikke på enheter som ikke står på listen under eller i nettlesere på datamaskiner. Hvis du får en feilmelding når du prøver å laste ned eller se en tittel, kan du søke etter feilmeldingen i Brukerstøtten.

Hva trenger jeg for å laste ned serier og filmer på Netflix?

• En Internettilkobling, og

• En aktiv Netflix-strømmekonto, og

• En iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.0 eller nyere, eller

• En telefon eller et nettbrett som kjører Android 4.4.2 eller nyere, eller

• Et Amazon Fire-nettbrett med Fire OS 4.0 eller nyere, eller

• Et nettbrett eller en datamaskin som kjører Windows 10 versjon 1607 (Anniversary Update) eller nyere, og

• Den nyeste versjonen av Netflix Apple iOS-, Netflix Android-, Amazon Fire-, eller Netflix Windows 10-appen

Merk:
Noen Chromebook- og Chromebox-modeller kan laste ned den nåværende Netflix-appen for Android fra Google Play Butikk og bruke nedlastingsfunksjonen.

Hvordan laster jeg ned en tittel?

Hvis du er på utkikk etter en bestemt tittel, kan du søke etter den og se etter Nedlastinger-ikonet . Når du har funnet en tittel, følger du fremgangsmåten nedenfor.

1. Velg tittelen du vil laste ned.

2. Gå til beskrivelsessiden, og trykk på ikonet for Nedlastinger .

• For serier vises ikonet ved siden av hver tilgjengelige episode.

3. Når tittelen er lastet ned, finner du den under Mine nedlastinger i appen.

Jeg ser ikke nedlastingsalternativet.

Ikke alle titler er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du ikke har disse valgene på din enhet, kan det hende at du prøver å laste ned til en enhet som ikke oppfyller kravene for nedlastinger som er oppført over.

Merk:
Enkelte enheter tillater også Smarte nedlastinger, en funksjon som sletter en nedlastet episode etter at du har sett den og deretter automatisk laster ned neste episode i serien.

Hvordan ser jeg på en nedlastet tittel?

En nedlasting kan bare sees på enheten du lastet ned tittelen på.

Merk:
Du må være innlogget på din Netflix-konto for å ha tilgang til nedlastede titler, selv om du ikke må være koblet til Internett for å se dem. Vi anbefaler at du forblir pålogget i mobilappen til Netflix, slik at du alltid har tilgang til nedlastingene dine.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Velg Nedlastinger-ikonet i Netflix-appen.

2. Trykk på avspillings-ikonet for tittelen du vil se.

• For serier må du først velge serien og deretter trykke på avspillings-ikonet på episoden du vil se.

Telefon eller nettbrett med Android

1. Velg Nedlastinger-ikonet i Netflix-appen.

2. Trykk på avspillings-ikonet for tittelen du vil se.

• For serier må du først velge serien og deretter trykke på avspillings-ikonet på episoden du vil se.

Amazon Fire-nettbrett

1. Velg Nedlastinger-ikonet i Netflix-appen.

2. Trykk på avspillings-ikonet for tittelen du vil se.

• For serier må du først velge serien og deretter trykke på avspillings-ikonet på episoden du vil se.

Datamaskin eller nettbrett med Windows 10

1. Åpne Netflix-appen og trykk på Meny-ikonet Meny.

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Trykk på avspillings-ikonet for tittelen du vil se.

• For serier må du først velge serien og deretter trykke på avspillings-ikonet på episoden du vil se.

Hvordan sletter jeg en nedlastet tittel?

Når du er ferdig med å se en tittel du har lastet ned, kan du slette den fra enheten din hvis du ikke lenger ønsker å lagre den.

iPhone, iPad eller iPod touch

Slette en enkelt nedlastet tittel fra en iOS-enhet:

1. Trykk på Nedlastinger.

2. Trykk på Rediger (Edit) øverst til høyre i skjermbildet.

3. Trykk på det røde X-ikonet or å fjerne tittelen fra enheten din.

Slette alle nedlastede titler fra iOS-enheten:

1. Trykk på menyikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Slett alle nedlastinger (Delete All Downloads).

4. Velg Slett (Delete) på skjermbildet for bekreftelse.

5. Alle nedlastede titler vil slettes.

Telefon eller nettbrett med Android

Slette en enkelt nedlastet tittel fra en Android-enhet:

1. Trykk på Nedlastinger.

2. Trykk på redigeringsikonet Rediger øverst til høyre i skjermbildet.

3. Velg titlene du vil slette, ved å merke av i ruten ved siden av titlene.

4. Trykk på sletteikonet Slett for å fjerne tittelen fra enheten din.

Slett alle nedlastede titler fra Android-enheten:

1. Trykk på menyikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Slett alle nedlastinger (Delete All Downloads).

4. Velg Slett (Delete) på skjermbildet for bekreftelse.

5. Alle nedlastede titler vil slettes.

Amazon Fire-nettbrett

Slett en enkelt nedlastet tittel fra enheten din:

1. Trykk på Nedlastinger.

2. Trykk på redigeringsikonet Rediger øverst til høyre i skjermbildet.

3. Velg titlene du vil slette, ved å merke av i ruten ved siden av titlene.

4. Trykk på sletteikonet Slett for å fjerne tittelen fra enheten.

Slette alle nedlastede titler fra enheten din:

1. Trykk på menyikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Slett alle nedlastinger (Delete All Downloads).

4. Velg Slett (Delete) på skjermbildet for bekreftelse.

5. Alle nedlastede titler vil slettes.

Datamaskin eller nettbrett med Windows 10

Slette en enkelt nedlastet tittel fra en Windows 10-enhet:

1. Klikk eller trykk på menyikonet Meny.

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Klikk eller trykk på redigeringsikonet Rediger øverst til høyre på skjermen.

4. Velg titlene du vil slette, ved å merke av i ruten ved siden av titlene.

5. Klikk eller trykk på sletteikonet Slett for å fjerne tittelen fra enheten din.

Slette alle nedlastede titler fra en Windows 10-enhet:

1. Klikk eller trykk på ....

2. Velg Innstillinger

3. Velg Slett alle nedlastinger (Delete All Downloads).

4. Velg Slett (Delete) på skjermbildet for bekreftelse.

5. Alle nedlastede titler vil slettes.

Merk:
Enkelte enheter tillater også Smarte nedlastinger, en funksjon som sletter en nedlastet episode etter at du har sett den og deretter automatisk laster ned neste episode i serien.
Merk:
Hvis du allerede har stengt kontoen din og vil slette tidligere nedlastede titler, du kan slette Netflix-appen for å fjerne nedlastet innhold på enheten.

Hvordan sletter jeg alle nedlastingene på en enhet?

Avhengig av strømmeabonnementet ditt, kan du til enhver tid ha én, to eller fire enheter med nedlastede titler på dem. Hvis du ser en melding om at du har nedlastinger på for mange enheter, kan du fjerne alle nedlastinger fra én eller flere enheter ved å følge trinnene nedenfor, selv om du ikke lenger har enheten. Når du fjerner en enhet, slettes også alle nedlastinger fra enheten.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. På Netflix.com klikker eller trykker du på Meny-ikonet .

2. Velg Konto.

3. Rull ned og velg Administrer enheter med nedlastinger.

4. Velg Fjern enhet på hvilken som helst enhet du ønsker å fjerne.

Telefon eller nettbrett med Android

1. På Netflix.com klikker eller trykker du på Meny-ikonet .

2. Velg Konto.

3. Rull ned og velg Administrer enheter med nedlastinger.

4. Velg Fjern enhet på hvilken som helst enhet du ønsker å fjerne.

Amazon Fire-nettbrett

1. På Netflix.com klikker eller trykker du på Meny-ikonet .

2. Velg Konto.

3. Rull ned og velg Administrer enheter med nedlastinger.

4. Velg Fjern enhet på hvilken som helst enhet du ønsker å fjerne.

Datamaskin eller nettbrett med Windows 10

1. Klikk eller trykk på ....

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Kontoopplysninger.

4. Rull ned og velg Administrer enheter med nedlastinger.

5. Velg Fjern enhet på hvilken som helst enhet du ønsker å fjerne.

Hvordan endrer jeg videokvaliteten på nedlastinger?

Du kan velge videokvaliteten som passer deg best. Standard kvalitet er en litt lavere videokvalitet som krever mindre lagringsplass og kortere nedlastingstid. Høyere kvalitet, opp til 1080p avhengig av tittelen som er lastet ned, krever mer lagringsplass og lengre nedlastingstid.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. I Netflix-appen trykker du på Meny-ikonet Meny.

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Videokvalitet (Video Quality) under overskriften Nedlastinger (Downloads).

4. Velg mellom Standard eller Høyere (Higher) videokvalitet.

Telefon eller nettbrett med Android

1. I Netflix-appen trykker du på Meny-ikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Videokvalitet (Video Quality) under overskriften Nedlastinger (Downloads).

4. Velg mellom Standard eller Høyere (Higher) videokvalitet.

Merk:
Android-enheter må kunne strømme Netflix i HD for at du skal kunne velge videokvalitet. Finn ut mer om Android-modeller med HD.

Amazon Fire-nettbrett

1. I Netflix-appen trykker du på Meny-ikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Videokvalitet (Video Quality) under overskriften Nedlastinger (Downloads).

4. Velg mellom Standard eller Høyere (Higher) videokvalitet.

Merk:
Amazon Fire-enheter må kunne strømme Netflix i HD for at du skal kunne velge videokvalitet. Finn ut mer om Amazon Fire-modeller med HD.

Datamaskin eller nettbrett med Windows 10

1. Trykk på ... i Netflix-appen.

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Videokvalitet (Video Quality) under overskriften Nedlastinger (Downloads).

4. Velg mellom Standard eller Høyere (Higher) videokvalitet.

Hvordan forandrer jeg innstillinger for lyd eller undertekster for nedlastinger?

En serie eller film vil lastes ned med de alternativene for lyd og undertekster som er aktive på nedlastingsøyeblikket. Du kan oppdatere innstillingene for lyd eller undertekster for tittelen før du laster den ned, eller slette nedlastingen, oppdatere innstillingene for lyd eller undertekster og så laste tittelen ned igjen.

Hvordan kan jeg administrere nedlastingsplasseringen i Android?

Android-enheter med SD-kort lar deg lagre nedlastingene der.

1. I Netflix-appen trykker du på Meny-ikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Nedlastingsplassering (Download Location) under overskriften Nedlastinger (Downloads).

4. Velg hvor du vil lagre nedlastingene.

Merk:
    Dette vil endre lagringsstedet til fremtidige nedlastinger. Titler du allerede har lastet ned vil fortsatt være der de er.

Påvirker nedlastinger dataforbruket mitt?

Nedlasting og strømming bruker omtrent like mye data. Vi anbefaler at du laster ned via Wi-Fi hvis du er bekymret for mobildataforbruket. Se brukerstøtten for mer informasjon om dataforbruk.

Er det en grense for hvor mange titler jeg kan laste ned?

Du kan for tiden lagre maks. 100 titler på én enhet samtidig. Forsøk på å lagre mer enn 100 titler vil gi en feilmelding.

Merk:
Antall titler du kan laste ned er avhengig av tilgjengelig lagringsplass på enheten. Ikke alle enheter kan lagre 100 nedlastinger.

Er det en grense for hvor mange ganger en tittel kan lastes ned?

Ja, noen titler kan bare lastes ned et begrenset antall ganger i året på grunn av lisensieringsrettigheter for disse titlene. Hvis du prøver å laste ned en tittel etter at den har nådd den årlige grensen, vil du motta en feilmelding om at du har nådd grensen.

For å finne ut mer om lisensiert innhold, gå til Hvordan lisensierer Netflix serier og filmer.

Er det en grense for hvor mange enheter jeg kan ha nedlastinger på?

Avhengig av strømmeabonnementet ditt, kan du til enhver tid ha én, to eller fire enheter med nedlastede titler på dem. Hvis du har nedlastinger på det maksimale antallet enheter for abonnementet ditt, må du slette alle nedlastinger på minst én enhet før du kan laste ned på en ny enhet.

Varsles jeg når en nedlasting er i ferd med å utløpe?

Når du har lastet ned en tittel til enheten din, kan du se den i en begrenset periode før den utløper. Når det er mindre enn 7 dager til en tittel utløper på enheten, vises det hvor lang tid du har igjen. Når en tittel du har lastet ned ikke er tilgjengelig på Netflix lenger, utløper nedlastingen, og du kan ikke spille av tittelen. Se brukerstøtten for mer informasjon om hvorfor nedlastinger utløper og hvordan de kan fornyes.

Kan jeg fremdeles se på nedlastingene mine hvis jeg stenger kontoen?

Nei. Når kontoen er stengt, vil ikke nedlastede titler lenger være tilgjengelige.