Kan ikke laste ned en serie eller film

Hvis du har problemer med å laste ned en serie eller film i Netflix-appen, velger du alternativet som minner mest om problemet ditt for å få hjelp.

Feilmelding eller kode når du laster ned

For å finne en artikkel med trinn for å løse dette problemet, kan du søke i brukerstøtten etter den nøyaktige feilmeldingen eller koden.

Kan laste ned noen titler, men ikke andre

Hvis du kan laste ned noen serier og filmer, men ikke andre, eller hvis du ikke ser nedlastingsikonet nedlastingsikon ved siden av tittelen du vil se på i frakoblet modus, betyr det at tittelen ikke kan lastes ned.

Finn ut hvorfor noen titler ikke er tilgjengelige for nedlasting.

Finner ikke muligheten til å laste ned

Hvis du ikke finner muligheten til å laste ned eller ikke ser nedlastingsikonet nedlastingsknapp noe sted i Netflix på enheten din:

Hvis enheten din kan laste ned, men du fortsatt har problemer, kan det være et annet problem.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.

Oppdater Android OS-versjonen

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på System > Systemoppdatering.

3. Se etter og installer tilgjengelige oppdateringer.

4. Prøv Netflix på nytt.

Fjern Netflix-appdataene

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Aktiver lagringsfunksjon

1. Gå til hovedskjermbildet på Android, og deretter til Innstillinger (Settings).

2. Velg Apper (Apps) eller Apps Manager.

3. Velg Netflix.

4. Velg Rettigheter (Permissions).

5. Endre innstillingen for Lagring til .

6. Prøv Netflix på nytt.

iPhone eller iPad

Oppdater Netflix-appen

1. Gå til startskjermen og trykk på App Store.

2. Trykk på Søk og skriv inn "Netflix".

3. Finn og trykk på Netflix, og trykk så på Oppdater. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, følg Apples trinn for å tilbakestille det.

4. Prøv Netflix på nytt når oppdateringen er fullført.

Oppdatere iOS-versjon

Følg fremgangsmåten fra Apple for å oppdatere enheten til den nyeste versjonen, og prøv deretter Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Hvis du avinstallerer appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk og hold nede Netflix-appen.

2. Trykk på Fjern app > Slett app > Slett.

3. Åpne App Store og søk etter "Netflix."

4. Trykk på Netflix, og trykk deretter på skyikonet for å skaffe deg appen. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, kan du følge Apples trinn for å tilbakestille det.

5. Prøv Netflix på nytt når appen er installert.

Merk:
Hvis du ikke finner Netflix-appen etter at du har fjernet den, kan du følge Apples trinn for å laste ned en app på nytt fra App Store.

Fire-nettbrett

Oppdater Netflix-appen

1. Gå til startskjermen og trykk på Appstore.

2. Trykk på Meny menyknapp øverst til venstre, og trykk deretter på App-oppdateringer.

3. Finn Netflix-appen i listen og trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser Netflix-appen i listen, er den allerede oppdatert.

4. Når oppdateringen er fullført, trykker du på Åpne og prøver Netflix på nytt.

Oppdater Fire OS-versjon

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på Enhetsalternativer > Systemoppdateringer > Kontroller nå.

3. Trykk på Oppdater for å installere oppdateringen. Hvis du ser Fant ingen oppdateringer, er enheten din allerede oppdatert.

4. Når nettbrettet har startet på nytt, prøver du Netflix igjen.

Windows-datamaskin

Merk:
Nedlastinger støttes på datamaskiner med Windows 10 eller 11 og som bruker Netflix-appen fra Microsoft Store.

Følg disse trinnene for å løse problemet.

Oppdatere Windows-versjon

Bruk lenkene nedenfor for å se trinnene for å se etter oppdateringer til din versjon av Windows. Prøv deretter Netflix på nytt.

Datamaskiner som bruker Windows XP eller Vista kan ikke oppdatere til en versjon som Netflix støtter. Vi anbefaler å bruke en datamaskin med Windows 10 eller nyere installert.

Sjekke Windows-versjonen din

Datamaskiner med Windows 10 må ha installert Windows-versjon 1607 eller nyere.

Slik sjekker du versjonen din:

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Skriv inn Om PC-en, og klikk på Om PC-en.

3. Under Windows-spesifikasjoner kontrollerer du Versjonsnummeret.

Hvis versjonsnummeret er eldre enn 1607 og det ikke er noen Windows-oppdatering tilgjengelig, må du kontakte produsenten av datamaskinen eller brukerstøtten til Microsoft for å få hjelp til å oppdatere datamaskinen til en støttet versjon.