Netflix-feil NQL.22005

Hvis du ser feilkode NQL.22005 på en telefon eller et nettbrett med Android, ofte fulgt av en av følgende meldinger:

For mange nedlastede videoer
Du må fjerne nedlastinger fra denne enheten, eller fra en annen enhet på abonnementet. (NQL.22005)
Feil med nedlasting
Du har lastet ned for mange videoer. Slett en video og prøv på nytt. (NQL.22005)

Meldingen betyr at du har overskredet maksimalt antall samtidige nedlastinger av titler fra samme lisensavtale.

Innholdet vårt lisensieres vanligvis i partier med titler fra individuelle studioer og distributører. I enkelte tilfeller er det grenser på antallet titler fra samme avtale som du kan laste ned om gangen. Vi håndhever disse grensene bare når lisensavtalene krever det. Vi kan vanligvis tilby komplette sesonger av serier for samtidig nedlasting, men det kan hende du opplever denne feilen hvis du laster ned flere episoder fra ulike sesonger.

Du kan ofte løse denne feilmeldingen ved å slette nedlastinger etter at du har sett dem.

Fjern nedlastinger på enheten din

Slik fjerner du en enkelt nedlasting:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Nedlastinger og deretter på en serie eller film.

4. Trykk på ikonet for nedlastingsstatus ved siden av episoden eller filmen med problemet .

5. Trykk på Slett nedlasting .

Slik fjerner du alle nedlastinger:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Trykk på Slett alle nedlastinger og deretter på OK.