Hvordan opprette, endre eller slette profiler

Folk som bor i samme husholdning kan få sin egen personlige Netflix-opplevelse. Du kan ha opptil 5 profiler på én Netflix-konto.

Merk:
Profiler er ikke tilgjengelige på enheter som er produsert før 2013. Ekstramedlemskontoer har én profil, og de kan ikke opprette ekstra profiler.

Hver profil kan ha sine egne:

• Språkpreferanser

• Aldersgrenser

• Spesifikke visningsbegrensninger

• Profillås

• Strømmehistorikk

• Spillernavn

• Lagrede spilldata

• Undertekstens utseende

• Innstillinger for avspilling

• Tilpassede forslag til filmer og serier

• Min liste

• Vurderinger

• E-post (for e-poster med varsler, og bare profiler med Alle aldersgrenser)

Merk:
Enkelte profilfunksjoner er ikke tilgjengelig for barneprofiler.

Opprett en profil

Profiler kan legges til på enheter som ble produsert etter 2013.

Merk:
Ekstramedlemskontoer har én profil, og de kan ikke opprette ekstra profiler.
  1. Gå til delen Administrer profiler på enheten din:

• TV eller strømmeenhet: Gå til skjermen for profilvalg og velg Legg til profil +

• Nettleser: Gå til siden Administrer profiler.

• Android-telefon eller -nettbrett, iPhone eller iPad:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler .

2. Velg Legg til profil.

3. Gi profilen et navn.

4. For å bruke Netflix Barn-grensesnittet velger du Barn.

5. Velg Fortsett eller Lagre. Den nye profilen skal nå vises i listen over profiler på kontoen din.

Hvis du ikke kan opprette profiler på enheten din, kan du gå til Netflix.com i en nettleser og følge fremgangsmåten ovenfor.

Slette en profil

Du kan slette profiler på de fleste enheter. Hovedprofilen på kontoen din kan ikke slettes. Hvis du vil slette den aktive profilen, kan det kan hende du må bytte til en annen profil for å følge fremgangsmåten under. Strømmehistorikken og de lagrede spilldataene til profilen forsvinner når du sletter profilen.

1. Gå til delen Administrer profiler på enheten din:

• TV eller strømmeenhet: Gå til skjermen for profilvalg.

• Nettleser: Gå til siden Administrer profiler

• Android-telefon eller -nettbrett, iPhone eller iPad:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  nederst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler .

2. Velg den profilen du vil slette, og velg Rediger-ikonet.

3. Velg Slett profil.

Hvis du ikke kan slette en profil på enheten din, kan du gå til Netflix.com i en nettleser og følge fremgangsmåten ovenfor.

Endre en profil

Du kan tilpasse profiler på de fleste enheter.

1. Gå til delen Administrer profiler på enheten din:

• TV eller strømmeenhet: Gå til skjermen for profilvalg.

• Nettleser: Gå til siden Administrer profiler

• Android-telefon eller -nettbrett, iPhone eller iPad:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler .

2. Velg den profilen du vil endre, og velg Rediger-ikonet.

3. Endre navn, bilde, språk eller aldersgrense på profilen.

Merk:
    Du kan ikke endre aldersgrensen på en TV eller strømmeenhet.
  4. Velg Ferdig eller Lagre.

Hvis du ikke kan endre profiler på enheten din, kan du gå til netflix.com i en nettleser og følge fremgangsmåten ovenfor.

Bruk profil- og foreldrekontroll

Alle profilbrukere, med unntak av de som bruker Netflix Barn-grensesnittet, har tilgang til og kan endre foreldrekontroll og tillatelser på individuelle profiler. Du må legge inn kontopassordet for å redigere Visningsbegrensninger eller for å legge til, endre eller fjerne en profillås.

Slik endrer du innstillingene for individuelle profiler:

1. Gå til profilinnstillinger på enheten din:

• Nettleser:

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For enkelte kontoer velger du Profiler før du velger en profil.

• Android-telefon eller -nettbrett, iPhone eller iPad:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler .

5. Velg den profilen du vil endre, og velg Rediger-ikonet.

2. Velg innstillingen du vil endre for den profilen.

3. Lagre / Send inn endringene.

Se Foreldrekontroll på Netflix for å få mer informasjon.

Legg til eller oppdater en e-postadresse

Du kan legge til en annen e-postadresse i en hvilken som helst sekundær Voksen-profil for å motta tilpassede anbefalinger og annen kommunikasjon fra Netflix. Du kan ikke bruke e-postadresser som er tilknyttet sekundære profiler til å logge inn på Netflix-kontoen.

Slik legger du til eller endrer e-postadressen som er tilknyttet en sekundær profil:

1. Bruk en nettleser og logg på den profilen du ønsker å redigere.

2. Gå til Konto-siden.

3. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For enkelte kontoer velger du Profiler før du velger profilen din.

4. Velg E-postadresse for profil eller E-postadresse.

5. Skriv inn ønsket e-postadresse for kontoen.

6. Velg Legg til e-post.

• Du kan velge Endre e-post eller Slett e-post hvis du oppdaterer en eksisterende e-post.

Opprette og administrere spillernavn