Slik oppretter og redigerer du profiler

Med profiler kan forskjellige medlemmer av husholdningen ha sine egne, tilpassede Netflix-opplevelser. Du kan ha opptil 5 profiler på én Netflix-konto.

Merk:
Profiler er ikke tilgjengelige på enheter som er produsert før 2013.

Hver profil kan ha sine egne:

• Språkpreferanse

• Aldersgrense

• Spesifikke visningsbegrensninger

• Profillås

• Strømmehistorikk

• Undertekstens utseende

• Innstillinger for avspilling

• Tilpassede forslag til filmer og serier

• Min liste*

• Vurderinger*

• E-post (for e-poster med varsler, og bare profiler med Alle aldersgrenser)

*Ikke tilgjengelig på barneprofiler på datamaskiner.

Hvis du bruker en eldre enhet som krever en aktiveringskode, kan du ikke opprette eller veksle mellom profiler fra enheten. Du kan sørge for at du ser på Netflix med en bestemt profil ved å gå til Netflix-nettstedet, velge ønsket profil og deretter aktivere enheten på Netflix.com/Activate. Hvis du vil bytte profil senere, må du logge deg ut av enheten og aktivere den igjen fra profilen du vil bruke.

Slik oppretter du en profil

Profiler kan legges til på enheter som ble produsert etter 2013.

1. Gå til Administrer profiler-siden. Velg Legg til profil

2. Gi profilen et navn.

3. For å bruke Netflix Barn-grensesnittet velger du Barn.

4. Velg Fortsett. Den nye profilen skal nå vises i listen over profiler på kontoen din.

Hvis du ikke kan opprette eller slette en profil på enheten din eller en mobil nettleser, kan du gå til Netflix.com på en datamaskin og følge trinnene over.
For mer informasjon om Netflix Barn-grensesnittet kan du se Slik oppretter du en profil med en bestemt aldersgrense.

Slik sletter eller tilpasser du profiler

Du kan tilpasse eller slette profiler på de fleste enheter.

1. Gå til Administrer profiler-siden.

2. Velg profilen du vil endre.

3. Endre navn, bilde eller språk på profilen

• Endringer i aldersgrenser må gjøres på Konto-siden.

4. Lagre endringene dine, eller velg Slett profil for å slette profilen fullstendig.

Merk:
Hovedprofilen i Netflix-kontoen din kan ikke slettes. Strømmehistorikken til profilen forsvinner når du sletter profilen.

Hvis du ikke kan endre en profil på enheten din eller i en mobil nettleser, kan du gå til Netflix.com på en datamaskin og følge trinnene ovenfor.

Slik bruker du profil- og foreldrekontroll

Alle profilbrukere – unntatt de som bruker Netflix Barn-grensesnittet – kan gå til og endre Profil og foreldrekontroll for individuelle profiler. Du må bruke kontopassordet ditt for å redigere Visningsbegrensninger eller Profillås .

Slik endrer du innstillingene for individuelle profiler:

1. Gå til Konto-siden.

2. Velg et profilnavn fra Profil og foreldrekontroll.

3. Velg Endre for innstillingene du vil endre for den profilen.

4. Lagre endringene.

Slik bruker du forskjellige e-postadresser på de forskjellige profilene

Den første profilen du opprettet, er hovedprofilen og er tilknyttet e-postadressen i kontoen din.

Du kan legge til en annen e-postadresse i en hvilken som helst sekundær Voksen-profil for å motta tilpassede anbefalinger og annen kommunikasjon fra Netflix. Du kan ikke bruke e-postadresser som er tilknyttet sekundære profiler til å logge inn på Netflix-kontoen.

Slik legger du til eller endrer e-postadressen som er tilknyttet en sekundær profil:

1. Logg på profilen du vil legge til en e-postadresse for i en nettleser.

2. Gå til Konto-siden.

3. Velg profilnavnet du vil legge til en e-postadresse for, fra Profil og foreldrekontroll-menyen.

• Ved siden av E-postadresse for profil velger du Legg til, eller Endre hvis du allerede har lagt til en e-postadresse.

4. Skriv inn ønsket e-postadresse for kontoen.

5. Velg Legg til e-post.

• Du kan velge Endre e-post eller Slett e-post hvis du oppdaterer en eksisterende e-postadresse.

Merk:
Medlemmer i Tyskland må bekrefte to ganger for å legge til eller endre en e-postadresse.