Slik oppretter og administrerer du Netflix-spillernavn

Velg et unikt navn du kan bruke mens du spiller Netflix-spill.

• Spillernavn vises i noen spill som har funksjoner som poengtavler.

• Spillernavnet du velger, blir brukt i alle Netflix-spill som har støtte for dem.

• Hver Netflix-profil kan ha ett spillernavn.

Merk:
    Spillernavn kan ikke brukes for barneprofiler ettersom det ikke er mulig å spille spill med Barn-grensesnittet.
  • Du kan ikke velge et spillernavn som allerede ble valgt av en annen spiller.

• Enkelte spill krever at du oppretter et spillernavn før du kan spille spillet.

Opprette eller endre spillernavn

Spill med støtte

Hvis et spill krevet et spillernavn, må du opprette et spillernavn for profilen før du kan spille.

Enkelte spill lar deg opprette spillernavn, men gjør for tiden ikke bruk av funksjonen.

1. Åpne spillet på en mobil enhet.

2. Velg profilen du vil opprette et spillernavn for.

3. Trykk på profilikonet øverst til høyre i skjermbildet.

4. Trykk på Opprett spillernavn eller Administrer spillernavn .

5. Skriv inn et unikt spillernavn, og trykk på Lagre.

Android-telefoner og -nettbrett

1. Åpne Netflix-appen på en mobil enhet med Android.

2. Velg profilen du vil opprette et spillernavn for.

3. Trykk på Spill-fanen nederst i skjermbildet.

4. Se etter banneret Opprett Netflix-spillernavn, og trykk på Kom i gang. Hvis du allerede har opprettet et spillernavn, kan du endre det ved å trykke på redigeringsikonet ved siden av spillernavnet på Spill-fanen.

5. Skriv inn et unikt spillernavn, og trykk på Lagre.

iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Nederst til høyre trykker du på Mitt Netflix .

3. Øverst til høyre trykker du på Meny .

4. Trykk på Administrer profiler .

5. Velg profilen du vil redigere.

6. Trykk på Spillernavn .

7. Skriv inn et unikt spillernavn, og trykk på Lagre. Administrer eller oppdater et eksisterende spillernavn ved å oppgi et nytt unikt navn og trykke på Lagre

Nettleser

1. I en nettleser går du til Administrer profiler.

2. Velg profilen du vil opprette et spillernavn for.

3. I delen Spillernavn oppgir skriver du inn det unike navnet du vil bruke. Administrer eller oppdater et eksisterende spillernavn ved å oppgi et nytt unikt navn.

4. Når du er ferdig, velger du Lagre nederst i vinduet.

Tips for spillernavn

Spillernavn må:

• bestå av 3–16 tegn.

• ikke inneholde emojier, skilletegn eller spesialtegn.

• ikke bestå av mer enn ett skriftsystem eller språk.

Feilmelding under oppretting av spillernavn

• Spillernavnet er ikke tilgjengelig: Spillernavnet du prøver å opprette, brukes allerede av noen andre. Velg et annet spillernavn for å løse problemet. Du kan eventuelt prøve å legge noe til spillernavnet for å gjøre det unikt.

• Eksempel: Hvis du prøver å bruke "CoolCat", men får denne feilmeldingen, kan du prøve alternativer som "CoolCat1", "CoolCat2", "CoolestCat", "CoolerCat" osv.

Merk:
      Spillernavn skiller ikke mellom stor eller liten bokstav, så "CoolCat" er det samme som "coolcat" eller "COOLCAT" når du skal velge spillernavn.
  • Må bestå av maks. 16 tegn: Spillernavn har en lengdebegrensning på 16 tegn. Prøv et kortere spillernavn.

• Må bestå av 2 eller flere tegn: Spillernavn må bestå av flere enn to tegn. Prøv noe lengre.

• Spillernavnet er ikke tillatt: Denne meldingen vises når et spillernavn ikke samsvarer med retningslinjene for fellesskapet. Prøv et annet spillernavn for å fortsette.

Spørsmål om spillernavn

Spillernavnet mitt er endret, men jeg har ikke endret det

Netflix endrer spillernavn som ikke samsvarer med retningslinjene for fellesskapet, og vi sender en e-post til e-postadressen som tilhører kontoen hvis vi gjør dette.

Hvis du eller noen andre som bruker kontoen din, ikke endret det, eller hvis du ikke har mottatt noen e-post fra Netflix, kan du følge trinnene for å forhindre at andre bruker kontoen din.

Jeg har mottatt en e-post om spillernavnet mitt er endret slik at det passer bedre med retningslinjene for fellesskapet

Vi vil at alle skal føle seg trygge og velkomne når de spiller spill på Netflix. For å sikre at alle får en god opplevelse må vi noen ganger endre enkelte spillernavn slik at de samsvarer med retningslinjene for Netflix Games-fellesskapet. Du kan endre spillernavnet ditt når som helst ved å følge trinnene ovenfor.

Jeg vil rapportere et upassende spillernavn

Hvis du mener at et spillernavn ikke samsvarer med retningslinjene for fellesskapet og du ønsker å rapportere dette, kan du ta kontakt med oss og fortelle oss hvilket spillernavn det er snakk om.