Slik søker og blar du gjennom Netflix

For å søke etter serier og filmer kan du se etter Søk-ikonet Søk-ikon i Netflix-appen og deretter legge inn søkeordet.

Merk:
Hvis du vil søke etter serier og filmer med spesifikke undertekst- og lydspråk, kan du gå til Bla gjennom etter språk på Internett.

Søk (Search)

Eksempler på søkebegreper

Lyd- eller videokvalitet

Atmos, UHD

Sjangere

Komedie, drama

Språk

Spanske filmer, franske serier

Navn

Jennifer Aniston, Álvaro Morte

Serie- eller filmtitler

Dronninggambit, Papirhuset

Bla gjennom katalogen

På startsiden vises rader med serier og filmer vi tror du kommer til å like. Du kan begrense disse forslagene ytterligere ved å velge Serier eller Filmer i menyen. Du kan begrense ytterligere etter Sjangre eller Kategorier. Navnet på og verdiene til dette utvalget kan variere mellom enheter.

For å finne nye serier og filmer, kan du gå til Nytt og populært eller Nyeste i menyen (delene varier avhengig av hvilken enhet du bruker).

Merk:
Hvis du ikke finner serien eller filmen du forventet, kan du sjekke innstillingene for aldersgrense og språk på profilen, siden disse kan påvirke resultatene dine. Hvis du fortsatt ikke finner det du leter etter, kan du foreslå serier og filmer.