Netflix er på feil språk.

Hvis lyd, undertekster eller Netflix-profilen vises på helt feil språk, eller hvis det foretrukne språket mangler på en tittel, skyldes det vanligvis et problem med innstillingene på profilen eller enheten din. Følg instruksjonene nedenfor for å justere språkinnstillingene.

Endre språket på Netflix-profilen

Slik endrer du språket på Netflix-opplevelsen på profilen din:

1. Logg deg på Netflix.com på en datamaskin eller en mobil nettleser.

2. Velg foretrukket profil.

3. Gå til Netflix.com/LanguagePreferences.

4. Velg foretrukket språk.

• Hvis språket du foretrekker allerede er valgt, velger du Engelsk, logger ut og gjentar deretter trinnene over.

5. Gå tilbake til enheten som opplever problemet, logg ut og deretter inn igjen for å lagre denne innstillingen.

Endre undertekstspråk

Siden det er så mange språk tilgjengelig, viser Netflix bare de 5–7 språkene som er mest relevante for deg når du strømmer. Nedlastede titler viser bare de to språkene som er mest relevant for deg.

Hvis foretrukket undertekstspråk ikke står oppført som et alternativ:

1. Gå til Konto-delen av Netflix-nettstedet.

2. Gå til Min profil (My Profile), og velg Språk (Language).

3. Velg foretrukket undertekstspråk.

4. Prøv å spille av serien eller filmen med foretrukne undertekster igjen.

Hvis tittelen din ikke viser de riktige undertekstene, kan du gå til Hvorfor er ikke undertekster tilgjengelige på språket mitt? for mer informasjon. Hvis du merker at du må tilbakestille undertekstene hver gang du prøver å se noe, kan du spille av en tittel med aldersgrense på Teen eller eldre for å angi foretrukket språk for undertekster. Dette lagrer innstillingene dine for fremtidige visninger.

Endre lydspråk

Siden det er så mange språk tilgjengelig, viser Netflix bare de 5–7 språkene som er mest relevante for deg når du strømmer. Nedlastede titler viser bare de to språkene som er mest relevant for deg. For å forandre lydspråk, kan du velge et alternativ som passer under.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Hvis lyden ikke avspilles på ditt foretrukne språk:

1. Velg Innstillinger (Settings) fra hovedskjermbildet på Apple TV.

2. Velg Lyd og språk (Audio & Language).

3. Velg foretrukket språk.

4. Gå tilbake til Netflix, og spill av serien eller filmen igjen.

Hvis tittelen fortsatt ikke spilles av med foretrukket lyd, kan det hende at alternativ lyd ikke er tilgjengelig på språket ditt for den bestemte tittelen.

Alle andre enheter

Hvis foretrukket lydspråk ikke står oppført som et alternativ:

1. Gå til Konto-delen av Netflix-nettstedet.

2. Gå til Min profil (My Profile), og velg Språk (Language).

3. Velg foretrukket lydspråk.

4. Prøv å spille av serien eller filmen med foretrukket lyd igjen.

Hvis tittelen fortsatt ikke spilles av med foretrukket lyd, kan det hende at alternativ lyd ikke er tilgjengelig på språket ditt for den bestemte tittelen.

Hvis du merker at du må tilbakestille lyden hver gang du prøver å se noe, kan du spille av en tittel med aldersgrense på Teen eller eldre for å angi foretrukket lydspråk. Dette lagrer innstillingene dine for fremtidige visninger.