Netflix er på feil språk.

Hvis lyd, undertekster eller Netflix-profilen vises med feil språk, skyldes det vanligvis et problem med innstillingene på profilen eller enheten din. Følg instruksjonene nedenfor for å justere språkinnstillingene.

Endre lydspråk

Hvis foretrukket lydspråk ikke står oppført som et alternativ:

1. Gå til Konto-området (Account) på Netflix-nettstedet.

2. Gå til Min profil (My Profile), og velg Språk (Language).

3. Velg foretrukket lydspråk.

4. Prøv å spille av serien eller filmen med foretrukket lyd igjen.

Hvis tittelen fortsatt ikke spilles av med foretrukket lyd, kan det hende at alternativ lyd ikke er tilgjengelig på språket ditt for den bestemte tittelen.

Hvis du merker at du må tilbakestille lyden hver gang du prøver å se noe, kan du spille av en tittel med aldersgrense på Teen eller eldre for å angi foretrukket lydspråk. Dette lagrer innstillingene dine for fremtidige visninger.

Endre undertekstspråk

Hvis foretrukket undertekstspråk ikke står oppført som et alternativ:

1. Gå til Konto-området (Account) på Netflix-nettstedet.

2. Gå til Min profil (My Profile), og velg Språk (Language).

3. Velg foretrukket undertekstspråk.

4. Prøv å spille av serien eller filmen med foretrukne undertekster igjen.

Hvis tittelen fortsatt ikke spilles av med riktige undertekster, kan det hende at det ikke finnes undertekster på språket ditt for den bestemte tittelen. Du kan se hvilke serier og filmer som har undertekster på språket du foretrekker, ved å gå til netflix.com/subtitles. Hvis det finnes undertekster for tittelen på foretrukket språk som ikke vises på enheten din, kan du prøve å bytte til en annen enhet. Netflix-appen støtter kanskje ikke undertekster for ikke-latinske alfabeter på enheter som er produsert før 2014. Nyere enheter har imidlertid støtte for språk som bruker disse alfabetene.

Hvis du merker at du må tilbakestille undertekstene hver gang du prøver å se noe, kan du spille av en tittel med aldersgrense på Teen eller eldre for å angi foretrukket språk for undertekster. Dette lagrer innstillingene dine for fremtidige visninger.

Endre språket på Netflix-profilen

Slik endrer du språket på Netflix-opplevelsen på profilen din:

1. Logg på Netflix.com.

2. Velg Administrer profiler (Manage Profiles).

3. Velg foretrukket profil.

4. Velg foretrukket språk fra nedtrekkslisten.

• Hvis språket du foretrekker allerede er valgt, velger du Engelsk, logger ut og gjentar deretter trinnene over.

5. Logg ut og deretter inn igjen for å lagre denne innstillingen.

Når du endrer språk for profilen, endrer du også alternativene for undertekster og dubbing. Språket du har angitt som foretrukket språk, vises først for tilgjengelige titler.

I noen land vil endring av språkpreferansene dine påvirke innholdet du ser på nettsiden og enhetene. Dette gjør vi for å sørge for at du bare ser titler som har lyd, undertekster eller dubbing på språket du har valgt. Denne funksjonen er tilgjengelig i Thailand, Belgia, Sveits, Luxembourg og Nederlandsk Karibia.