Slik skjuler du titler fra strømmehistorikken

Når du skjuler titler i strømmehistorikken din:

• De vises ikke på Netflix som en serie eller film du har sett.

• De brukes ikke til å gi deg anbefalinger med mindre du ser dem igjen.

• De blir fjernet fra raden Fortsett å se.

Slik skjuler du titler i strømmehistorikken din:

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For noen kontoer, velg Profiler og velg en profil.

3. Åpne Strømmeaktivitet for den profilen.

4. Aktivitet-siden klikker du på skjul-ikonet ved siden av episoden eller tittelen du vil skjule. Hvis du skjuler en episode, får du også muligheten til å skjule hele serien.

• Hvis du vil skjule hele strømmehistorikken, velger du Skjul alle nederst på siden og bekreft.

Det kan ta opptil 24 timer før den skjulte tittelen fjernes fra alle enheter. Titlene kan ikke skjules hvis du åpner Strømmehistorikk-siden fra en Netflix Barn-profil.

Se vår Hjelpeside for personvern og sikkerhet for informasjon om flere emner.